Vad funderar du på?

Hjälp Biluthyrning Biluthyrning för företagsägda bilar Rapportera skador och extra kostnader för företagsägda bilar på GoMore

Rapportera skador och extra kostnader för företagsägda bilar på GoMore

Om du hyr ut en företagsägd bil på GoMore är det viktigt att förstå processen för att rapportera skador och extra kostnader som uppstår under uthyrningen. Den här guiden ger en översikt över hur man hanterar dessa situationer på ett effektivt sätt.

Böter och avgifter

Trafik- och parkeringsböter

 • Ansvar: Alla parkeringsböter, fortkörningsböter, vägtullar och liknande avgifter som uppkommer under hyresperioden är hyrestagarens ansvar.

 • Rapporteringsprocess: När du får en sådan bot eller avgift ska du betala den omedelbart och sedan rapportera utgiften under den aktuella bokningen på GoMore. Välj "Rapportera kostnader" och ladda upp en bild på utgiften och ett kvitto eller dokumentation på betalningen. Denna dokumentation är nödvändig för att GoMore ska kunna debitera hyrestagaren i enlighet med detta. Observera att hyrestagare inte kan debiteras för eventuella avgifter för sen betalning som kan ha uppkommit.

Kilometer- och drivmedelsjusteringar

Felavläsningar vid GoMore Nyckelfri

 • Så här rapporterar du: Om du tror att det har skett en felavläsning av mätarställningen eller drivmedelsnivån ska du rapportera detta till GoMore Support genom att välja "Rapportera kostnader" under den aktuella bokningen. Detta säkerställer att GoMore kan justera avgifterna och överföra rätt belopp till ditt saldo när hyrestagaren har betalat. Vår app och nyckelfria teknik strävar efter att läsa av drivmedelsnivån så exakt som möjligt. Avläsningarna på vissa fordon är dock inte alltid 100% exakta på grund av tekniska begränsningar i bilen.

Rapportera nya skador

Regelbundna kontroller av fordonet vid GoMore Nyckelfri

 • Inspektion: Det rekommenderas att du ofta inspekterar och granskar ditt fordon för eventuella skador. Om du finner nya skador som du tror har orsakats av hyrestagaren och som inte rapporterades vid återlämnandet av fordonet måste du rapportera detta till GoMore Support inom 48 timmar.

 • Så här rapporterar du: Du kan rapportera en ny skada genom att klicka på "Rapportera skador" under den aktuella bokningen eller klicka på "Skador och rapportering" under din bil. För icke nyckelfria bilar gäller att du måste dokumentera nya skador med hyrestagaren när fordonet återlämnas och se till att det rapporteras i hyreskontraktet.

Befintliga skador

 • Uppdatera din bilprofil: Kom ihåg att uppdatera bilprofilen på GoMore med eventuella befintliga skador och lägg även till nya skador om de inträffar.

Genom att följa dessa riktlinjer kan du se till att all nödvändig information rapporteras och dokumenteras korrekt, skydda din bil och upprätthålla en hög servicestandard för dina hyrestagare på GoMore.

Förstå dina avgifter: Vad bilägare med företagsägda bilar får på GoMore

Som bilägare med företagsägda bilar via GoMore kanske du undrar exakt vad du får i utbyte mot de avgifter du betalar till oss. Här är en detaljerad uppdelning av de tjänster och fördelar som avgifterna täcker, vilket säkerställer att du maximerar värdet av att använda vår plattform.

Marknadsföring och kontakt med hyrestagare

Synlighet och räckvidd

 • Gratis bilannonser: Det kostar inget att skapa annonser på GoMore. Du kan lägga upp så många fordon som du vill utan några begränsningar eller extra kostnader.

 • Marknadsföringsexpertis: GoMore använder avancerade marknadsföringsstrategier för att säkerställa att dina fordon får betydande synlighet och når en bred publik av potentiella hyrestagare.

Finansiell hantering

Betalning

 • Betalningshantering: GoMore hanterar alla aspekter av betalningstransaktioner mellan dig och hyrestagarna, vilket säkerställer en smidig, säker och problemfri process.

Support och säkerhet

Dedikerad hjälp

 • Support: Tillgång till GoMores supportteam, inklusive för dig med företagsägd bil, som hjälper till med alla frågor eller problem du kan stöta på.

 • Verifiering av hyrestagare: Varje ny hyrestagare granskas noggrant och måste verifiera sig med hjälp av ett digitalt BankID, giltigt körkort, telefonnummer, adress och betalningsuppgifter innan de kan hyra ett fordon. Denna process ökar säkerheten på plattformen.

Hur vi hanterar extra kostnader

Hantering och assistans

 • Hantera extra kostnader: GoMore hanterar extrakostnader som kan uppstå under hyresperioden, exempelvis för extra körda kilometer eller eventuella städavgifter.

 • Assistans vid skadeanmälningar: Hjälp med skadeanmälningar tillhandahålls också. GoMore hjälper till med att bedöma skadan och underlätta inhämtningen av eventuell självrisk från hyrestagaren, där det kan bevisas att skadan inträffade under den aktuella hyresperioden.

Sammanfattningsvis

De avgifter som du betalar till GoMore som bilägare med företagsägda bilar återinvesteras i att tillhandahålla en säker och effektiv hyresupplevelse för både dig och dina hyrestagare. Vi hjälper till med allt från att marknadsföra dina fordon till att hantera betalningar och ge support. Dessa tjänster underlättar inte bara för dig med de administrativa bördorna utan hjälper också till att skapa intresse för din bil och behålla pålitliga hyrestagare.

Hittade du vad du behövde?