Vad funderar du på?

Hjälp Biluthyrning Hjälp för bilägare Hur du betalar ut dina GoMore-intäkter

Hur du betalar ut dina GoMore-intäkter

Som bilägare på GoMore är hanteringen av dina hyresintäkter en viktig del av din upplevelse. Den här guiden gör det enkelt för dig att komma åt och överföra dina intäkter från GoMore till ditt personliga bankkonto.

1. Logga in på ditt konto

Logga först in på ditt GoMore-konto. Det är här du hanterar alla dina bokningar, inklusive översikt av slutförda bokningar och dina intäkter.

2. Gör en utbetalning

  • Klicka på din profilbild uppe i högra hörnet och välj sedan "Betalningar". Här hittar du ett alternativ för att begära en utbetalning.

  • Du kommer att uppmanas att ange det belopp du vill överföra. Du kan välja att överföra ett visst belopp eller alla dina tillgängliga intäkter.

3. Ange bankkontouppgifter

  • Om det är första gången du begär en utbetalning måste du ange dina bankkontouppgifter. Se till att informationen är korrekt för att undvika förseningar i utbetalningsprocessen.

  • För efterföljande utbetalningar sparar vi dina bankuppgifter. Kontrollera dock alltid att uppgifterna är korrekta och aktuella innan du bekräftar en utbetalning.

4. Bekräfta utbetalningen

  • Efter att du har angett eller verifierat dina bankuppgifter måste du bekräfta utbetalningsbegäran.

  • GoMore behandlar utbetalningar varje tisdag och torsdag kl. 13:00. Tiden det tar för pengarna att nå ditt konto kan variera beroende på din banks behandlingstider, men tar vanligtvis mellan 1-3 bankdagar.

Genom att följa dessa steg kan du effektivt hantera dina intäkter och se till att de överförs till ditt bankkonto snabbt. Om du stöter på några problem eller behöver ytterligare hjälp är GoMores kundsupport redo att hjälpa dig.

Hittade du vad du behövde?