Tjäna pengar på att dela din bil

Hyr ut bilen när du själv inte använder den. Med full kontroll bestämmer du till vilket pris, vem som får hyra och när den kan hyras.

Låt bilen betala för sig själv

Vi tillhandahåller verktyg så som dynamisk prissättning och möjligheten att lägga till extra utrustning för att du ska kunna maximera dina intäkter.

Du tjänar 80% av ditt dagspris

Resterande går till försäkring, vägassistans och supportfunktion via vår kundtjänst.

Överväg att starta en business

Vissa bilägare på GoMore delar flera bilar. Vi tillhandahåller de verktyg och expertis som behövs för att deras bildelningsverksamhet kan växa.

Dela bil i tre enkla steg

1

Registrera din bil gratis

Fyll i några enkla uppgifter om dig och ditt fordon, ladda upp några bilder och bestäm när och vem som får boka bilen. På bara 5 minuter är du redo för din första uthyrning.

2

Dela bilen bekymmersfritt

Uppgradera bilen med GoMores nyckelfria teknologi och bilen kan bokas enkelt även när du inte är hemma. Hyrestagare lokaliserar, hämtar och lämnar din bil direkt via vår app.

Vill du inte hyra ut nyckelfritt? Inga problem, du möter upp hyrestagare och överlämnar nyckeln inför varje uthyrning.

3

Börja tjäna pengar

24 timmar efter att en uthyrning avslutats överförs dina intäkter automatiskt till ditt konto på GoMore. Systemet räknar även automatiskt ut ersättning för drivmedel och eventuella extra kostnader.

Försäkring ingår

Under varje hyresperiod är din bil helförsäkrad inklusive 24/7 vägassistans.

Läs mer om försäkring
GoMore för privat biluthyrning

Alla hyrestagare är verifierade

Vi verifierar alla hyrestagares körkort och identitet innan de kan hyra en bil. När hyresperioden är slut kan de betygsätta dig och du betygsätta dem.

Få fler bokningar med GoMore Nyckelfri

Låt hyrestagaren lokalisera och hämta din bil med GoMores app. Nyckelfria bilar bokas i genomsnitt fem gånger mer än bilar utan nyckelfri teknologi.

Läs mer om GoMore Nyckelfri

Ett dedikerat supportteam

Du kan ringa eller skriva till vår support om du har några frågor innan, under eller efter din hyresperiod.

Du kan även privatleasa med oss

Leasa en bil och hyr ut den när du inte själv använder den. Välj bland ett sort antal modeller och kontraktslängder.

Se leasingerbjudande
Leasing car

Ta inte bara vårt ord för det

(Läs om Monikas)

Monika

Jag använder bilen främst för att hälsa på mina barn som bor en bit bort. Därför är det perfekt för mig att hyra ut den emellanåt. På så sätt tjänar jag igen vad bilen kostar i parkering och service.

Monika, Medlem sedan 2020

Delar sin VW Golf

Ofta ställda frågor

Vi välkomnar många sorters bilar på GoMore. De viktigaste kraven är att din bil är mindre än 15 år gammal och har ett marknadsvärde på mindre än SEK 1 000 000.

Du får betalt 24 timmar efter hyresperioden avslutats. Dina intäkter överförs automatiskt till ditt GoMore-konto och du kan därifrån överföra pengarna direkt till ditt bankkonto. Extra kostnader från drivmedel eller överskriden körsträcka ersätts till ditt konto fyra dagar efter att hyresperioden avslutats.

För icke-elektriska bilar är hyrestagarna ansvariga för drivmedelskostnaden och debiteras eller återbetalas i enlighet därmed. För elbilar kan du ställa in dina egna laddningsinställningar och bestämma vem som ska betala för vad.

Varje bokning inkluderar ett fast antal kilometer per dygn plus eventuella extra kilometer som lagts till vid bokningstillfället. Om bilen återlämnas efter att ha kört mer än vad som ingick i bokningen får du ytterligare ersättning.

Den som bokar bilen är ansvarig för att betala eventuella böter eller andra avgifter som uppstår under hyresperioden.

GoMore levererar en omfattande helförsäkring tillsammans med vår försäkringspartner Omocom. Det betyder att din bil är försäkrad av oss under uthyrningen i tillfälle av skada.

Läs mer om försäkring

GoMore Nyckelfri gör det möjligt för hyrestagare att hitta och låsa upp bilen via GoMores app, vilket innebär att du inte behöver vara närvarande när bilen hyrs ut. Våra mekaniker installerar en liten fysisk enhet diskret i din bil eller ansluter bilen till oss via bilens programvara.

Läs mer om GoMore Nyckelfri

Ja, kommersiella ägare med en registrerad verksamhet kan hyra ut på GoMore. Du måste tillhandahålla din egen försäkring samt vägassistans dygnet runt. Kommersiella ägare behåller 90% av sina intäkter.

Läs våra försäkringsvillkor

Visst, om ägaren tillåter det!
Är hundar tillåtna?