Hyr bil billigt på GoMore

Boka hyrbil på GoMore och hyr en bil som delas privat av din granne. Hyr alla typer av hyrbilar, så som elbilar, hybrider, skåpbil/flyttbil, familjebilar eller sportbil.

Önskar du hyra bil med dragkrok kan du enkelt filtrera bland bilar som har dragkrok. Samma gäller om du önskar hyrbil med takbox, hyrbil med takräcken, hyrbil med barnstol eller hyrbil med babyskydd.

Boka hyrbil som är nyckelfri och öppna och lås bilen med hjälp av vår app. Det innebär att du kan hämta och lämna tillbaka bilen när det passar dig utan att behöva möta bilägaren. Appen rapporterar automatiskt bränsle och körsträcka och guidar dig genom att ta bilder av bilen före och efter uthyrningen.

Att hyra bil på GoMore är enkelt och smidigt och du kan välja bland olika märken. Bland annat kan du hyra en Tesla , hyra en Volvo, eller filtrera bland modeller när du önskar hyra en skåpbil eller varför inte hyra en cabriolet.

Boka hyrbil från 1 timme till 30 dagar. Alla hyrbilar är försäkrade av Omocom och inkluderar en heltäckande försäkring samt vägassistans dygnet runt. På så sätt är du skyddad om något skulle hända under uthyrningen. Försäkringen har en självrisk på 7 500 kronor, som du kan välja att minska till 1 500 kronor eller till 0 kronor under bokningsprocessen.

Hyr en bil på GoMore och bidra till en effektivare användning av befintliga bilarna. Ju bättre vi blir på att dela bil, desto färre bilar kommer vi att behöva. På så sätt kan vi minska koldioxidutsläppen och trängseln på gatorna och frigöra mer utrymme i städerna.

Frågor och svar

När du lägger en bokning ser du hur många kilometer som ingår i din bokning innan du skickar en bokningsförfrågan. Ju längre hyresperioden är, desto fler kilometer får du. När du bokar bilen har du möjlighet att köpa extra kilometer om du behöver köra långt. När hyran väl har börjat kan du inte lägga till fler kilometer. Eventuella överskjutande kilometer debiteras i slutet av hyrestiden. Priset per överskridande kilometer är 50 % högre än om du köpt fler kilometer innan hyresperioden börjar.

Läs mer

Det är hyrestagare som betalar för bränslet under hyresperioden. Du ska lämna tillbaka bilen med samma nivå på bränslet som när du hämtade bilen. Bränslenivå anges i vår app vid start och återlämning. Om den skiljer sig åt betalar du eller får pengarna tillbaka när du avslutat bokningen av din hyrbil.

Läs mer

På GoMore erbjuder vi dig långtidshyra av bil - upp till 30 dagar. När du hyr privat av våra bilägare får du dessutom din bil till ett mer förmånligt pris än traditionella biluthyrare. Att långtidshyra bil med GoMore är både tryggt och enkelt - hyresperioden är helförsäkrad och du gör enkelt din bokning via appen.

Läs mer