Privatleasing av Tesla

Med GoMore Leasing kan du välja att privatleasa en helt ny Tesla. Leasa en Tesla när du är ute efter en 100% elbil som tidigt varit en framgångssaga på den elektriska bilmarknaden. Just nu erbjuder vi privatleasing av Tesla Model 3 till marknadens bästa pris. Tesla Model 3 är rankad som världens mest sålda elbil. Med GoMore har du även möjlighet att hyra ut din leasingbil från Tesla för att på så sätt finansiera en del av din leasing.

Se alla leasingerbjudanden

Aktuella leasingerbjudanden från Tesla

Se alla leasingerbjudanden

GoMore Leasing är det smarta sättet att ha tillgång till bil

Låg månadskostnad inklusive service, försäkring, vägassistans och vinterdäck. Finansiera leasingen genom uthyrning på GoMore.

Leasa Tesla Model 3 och Tesla Model Y

Med GoMore leasing är försäkring och service av din leasingbil alltid inkluderat i priset. Sommar och vinterdäck ingår också när du privatleasar Tesla via GoMore. Hos oss har du möjlighet att privatleasa en helt ny bil från Tesla till ett fast månadspris utan några dolda avgifter. Du lägger enkelt din beställning av din nya leasingbil på GoMores leasingsida. Välj mellan 36 månader och 24 månader.

GoMore har ett nära samarbete med Tesla där du kan provköra din bil hos närmsta återförsäljare. Skulle du vilja leasa en Tesla Model 3 eller Model Y med GoMore kan du dessutom reservera en bil direkt hos dem, för att sedan lägga order via vår hemsida. Detta gäller oavsett vilken modell du Tesla vill du privatleasa.

Leasa Tesla från GoMore, då ingår helförsäkring, service och vägassistans. Läs mer om hur försäkring för leasingbilar fungerar på GoMore

Tesla Model 3: Banbrytande Teknologi och Miljövänlig Körupplevelse

När det kommer till elektriska fordon är det en som står överst på listan för de som söker en perfekt balans mellan prestanda, teknologi och hållbarhet - Tesla Model 3. Tesla Model 3 är inte bara en bil; det är en symbol för framtidens körupplevelse. Låt oss utforska varför Tesla Model 3 är mer än bara ett fordon - det är en revolution inom bilindustrin.

Tesla Model 3: Teknologins Mästerverk

Tesla Model 3 har tagit teknologi till en ny nivå. I dess interiör finner vi den imponerande pekskärmsdisplayen som ger föraren total kontroll över fordonets funktioner och underhållningssystem. Skärmen är hjärtat i Tesla Model 3 och ger dig åtkomst till allt från navigation till musik. Med Tesla Model 3 kommer du att uppleva teknologi i världsklass som förenklar ditt liv och som kan ta dig från 0 - 100 km/h på 4.4 sek. Du kan även lägga till total självkörningsförmåga.

Tesla Model 3: Hållbarhet på Hjul

En av de mest imponerande aspekterna av Tesla Model 3 är engagemanget för miljön. Denna rena elbil genererar den noll utsläpp under körning. Leasa Tesla Model 3 och bidra du aktivt till att minska luftföroreningar och bevara vår planet för kommande generationer.

Tesla Model 3: Prestanda i Världsklass

Med en kraftfull drivlina levererar Tesla Model 3 imponerande acceleration och smidig manövrering. Tesla Model 3 gör körningen till en sann fröjd och ger dig möjlighet att njuta av varje ögonblick bakom ratten.

Tesla Model 3: Framtidens Bil

Tesla Model 3 är mer än en bil; det är din passage till framtiden. Oavsett om du är en teknikentusiast som älskar innovativa funktioner eller en miljömedveten individ som strävar efter att minska din klimatpåverkan, kommer Tesla Model 3 att uppfylla dina förväntningar.

Upptäck Tesla Model 3 och omfamna framtiden redan idag. Din resa mot en mer hållbar, teknologiskt framåtskridande och spännande körupplevelse börjar med Tesla Model 3. Välkommen till framtiden - välkommen till Tesla Model 3!

Tesla Model Y: Framtidens elbil för alla

Tesla Model Y har tagit elbilsindustrin med storm och har snabbt blivit en av de mest eftertraktade fordonen på marknaden. Med sin kombination av imponerande prestanda, avancerad teknologi och en praktisk design sätter Model Y en ny standard för elektriska SUV:ar.

Elektrisk Kraft och Prestanda Tesla Model Y levererar enastående körupplevelse med en imponerande elektrisk räckvidd och kraftfull prestanda. Bilen ger omedelbar acceleration och tyst körning, vilket gör varje resa till en njutning. Med flera körlägen kan du anpassa bilens prestanda efter dina preferenser, från avslappnad och effektiv till sportig och dynamisk.

Förstklassig Teknologi Teslas rykte för innovativ teknologi lever vidare i Tesla Model Y. Den stora pekskärmsdisplayen i interiören fungerar som navet för bilens funktioner och underhållning. Autopilot-funktionen, inklusive avancerad förarassistans, gör körningen säkrare och bekvämare.

Hyr ut din leasingbil

Om du väljer att leasa Tesla Model 3 eller Tesla Model Y hos GoMore får du ett unikt leasingavtal där du kan hyra ut bilen när du själv inte använder den. På så sätt kan du finansiera en del av leasingkostnaden av din Tesla samtidigt som vi använder planetens resurser mer effektivt. Med GoMore har du som leasar en Tesla även möjlighet att få en nyckelfri teknik installerat i leasingbilen. Då kan du på ett smidigt sätt hyra ut bilen till verifierade hyrestagare utan att själv vara närvarande när de öppnar och låser din leasade Tesla direkt via GoMores app.

Läs mer om hur du kan finansiera din leasing via uthyrning och vad du kan tjäna på din bil.

Vilka bilar kan du leasa på GoMore?

Vi uppdaterar löpande utbudet av Tesla-modeller. Tesla Model 3 är vår storsäljare och den bil som flest har leasat via GoMore. Jämför gärna Tesla Model 3 med andra modeller du kan leasa via GoMore. På GoMores leasingsida hittar du ett brett utbud av gröna leasingbilar från olika bilmärken.

Vi erbjuder även privatleasing av elbilar och hybridbilar från bland annat Polestar, Nissan, Hyundai och många fler.

Begagnade bilar

Nya bilar

elbilar och hybridbilar

Våra Teslamodeller