Privatleasing av Tesla

Med GoMore Leasing kan du välja att leasa en Tesla. Leasa en Tesla när du är ute efter en 100% elbil som tidigt varit en framgångssaga på den elektriska bilmarknaden. Just nu erbjuder vi Tesla Model 3 till marknadens bästa pris. Tesla Model 3 är rankad som världens mest sålda elbil.

Se alla leasingerbjudanden
Privat leasing > Tesla

Aktuella leasingerbjudanden från Tesla

Se alla leasingerbjudanden

GoMore Leasing är det smarta sättet att ha tillgång till bil

Låg månadskostnad inklusive service, försäkring, vägassistans och vinterdäck. Finansiera leasingen genom uthyrning på GoMore.

Tesla all-inclusive leasing

När du leasar en Tesla hos GoMore Leasing betalar du ett fast månadspris inkluderande service, försäkring, vinterdäck och mycket mer. Inga dolda avgifter och du väljer själv antal kilometer. Som ett unikt leasingavtal kan du i leasingperioden hyra ut bilen när du själv inte använder den och på så sätt finansiera leasingen genom uthyrning.

Vilka bilar kan du leasa?

Vi uppdaterar löpande utbudet att Tesla-modeller. Vi har ett brett utbud av bilar och försöker kunna erbjuda dig allt från en mindre stadsbil till en större familjebil med god plats. GoMore Leasing också erbjuder andra modeller så som Peugeot, Renault, DS, Opel, Volvo och många fler. För korttidsleasing är leveranstiden så kort som fem arbetsdagar.