Renault Privatleasing

Med GoMore Leasing kan du välja bland flera olika modeller av Renault. Leasa en Renault när du är ute efter en stadsbil, halvkombi. Vi erbjuder modeller så som Renault Clio större kombimodeller likt Renault Clio SW eller en smidig SUV så som Renault Captur. Leasa den bil som passar dig.

Se alla leasingerbjudanden

Aktuella leasingerbjudanden från Renault

Se alla leasingerbjudanden

Alla erbjudanden från Renault är slutsålda

Som tur är har vi andra bilar du kan leasa

GoMore Leasing är det smarta sättet att ha tillgång till bil

Låg månadskostnad inklusive service, försäkring, vägassistans och vinterdäck. Finansiera leasingen genom uthyrning på GoMore.

Renault all-inclusive leasing

För samtliga leasingbilar betalar du ett fast månadspris inkluderande service, försäkring, vinterdäck och mycket mer. Inga dolda avgifter och du väljer själv antal kilometer. Som ett unikt leasingavtal kan du i leasingperioden hyra ut bilen när du själv inte använder den och på så sätt finansiera leasingen genom uthyrning. Du har även möjlighet att få nyckelfritt system installerat i din leasingbil så att du kan hyra ut bilen utan att behöva vara med under överlämning.

Vilka bilar kan du leasa?

Vi uppdaterar löpande utbudet att olika Renault-modeller. Vi har ett brett utbud av bilar och försöker kunna erbjuda dig allt från en mindre stadsbil till en större familjebil med god plats. GoMore Leasing också erbjuder andra modeller så som Peugeot, Tesla, Opel, Volvo och många fler. För korttidsleasing är leveranstiden så kort som fem arbetsdagar.