GoMore Nyckelfri

Fler uthyrningar, mycket enklare

Låt dina hyrestagare hämta och lämna bilen utan din hjälp

Hur GoMore Nyckelfri fungerar

Nyckelfri teknologi installerad i din bil

Auktoriserade och utbildade verkstäder installerar Nyckelfri teknologi i din bil. Det gör det möjligt att öppna och låsa bilen från GoMore-appen. Vi betalar för installationen.

Du får fler förfrågningar och bokningar

Aktiva bilägare med GoMore Nyckelfri får fem gånger så många fler bokningar än de utan. I snitt tjänar de cirka 3000-4000 kr per månad. Du bestämmer fortfarande till vem och när du hyr ut bilen.

Din hyrestagare sköter sig själv

Din hyrestagare hämtar och lämnar bilen utan din hjälp. Hyrestagare dokumenterar bilens skick med bilder. Kilometernivå samt drivmedel rapporteras automatiskt.

Se hur Nyckelfri fungerar

Säker teknologi och uthyrning

Bara din hyrestagare kan hämta bilen

Vid uthyrning är bilen låst med startspärr. Det gör att bilen endast kan startas om bilen låses upp via hyrestagarens app.

Alla hyrestagare har blivit godkända av oss

Vi godkänner manuellt alla hyrestagares identitet och körkort innan deras första bokning av bil på GoMore.

Din bil är försäkrad

Vår försäkringspartner försäkrar din bil under hela hyresperioden. Precis som för alla andra uthyrningar på GoMore.

Pålitlig teknologi och installation

Vi använder oss av marknadsledande teknologi för Nyckelfri uthyrning, som redan används på tusentals bilar i världen. Installationen går snabbt och utförs endast av auktoriserade och utbildade mekaniker.

Ofta ställda frågor

Vad kostar det?

GoMore Nyckelfri är kostnadsfritt de 4 första månaderna. GoMore betalar även för installation av box. Därefter betalar du 250 kr per månad för att behålla service och box och du väljer själv när du vill avsluta.

Fungerar det för min bil?

Din bil får vara max 10 år gammal och får inte ha kört mer än 150 000 km. GoMore Nyckelfri är endast tillgängligt för ett bestämt antal modeller, så hör av dig med vilken du modell du har och vi undersöker möjligheten. Konceptet utvecklar sig ständigt, så du är välkommen att kontakta oss oavsett om din bil inte lever upp till kraven.

Var och när kommer GoMore Nyckelfri vara tillgängligt?

GoMore Nyckelfri kommer vara tillgängligt för bilägare först och främst i storstäderna. Först ut är Stockholm varpå vi därefter utvärderar möjligheten för det i fler städer.

Hur vet jag om hyrestagare har fyllt upp med bränsle och inte kört fler km?

Den installerede boxen kan avläsa mätarställning och drivmedelsnivå. Det blir automatiskt avräknat extra kostander för drivmedel eller extra km om hyrestagare lämnar tillbaka bilen utöver det som var inkluderat i hyresperioden.

Intresserad? Fyll ut formuläret så kontaktar vi dig

Medlem på GoMore?