GoMore Nyckelfri

Fler uthyrningar, mycket enklare

Låt dina hyrestagare hämta och lämna bilen utan din hjälp

Så fungerar GoMore Nyckelfri

Nyckelfri teknologi installerad i din bil

Nyckelfri gör det möjligt för hyrestagare att hämta och lämna bilen via GoMores app. Beroende på bilmodell installeras Nyckelfri via en hårdvara eller genom direktanslutning till bilen. Installationen är kostnadsfri.

Du får fler förfrågningar och bokningar

Aktiva bilägare med GoMore Nyckelfri får fem gånger så många fler bokningar än de utan. I snitt tjänar de cirka 3000-4000 kr per månad. Du bestämmer fortfarande till vem och när du hyr ut bilen.

Din hyrestagare sköter sig själv

Din hyrestagare hämtar och lämnar bilen utan din hjälp. Hyrestagaren dokumenterar bilens skick med bilder och mätarställning samt drivmedelsnivå rapporteras i hyreskontraktet. Om hyrestagaren återlämnar bilen med mer eller mindre drivmedel eller överskrider antal inkluderade kilometrar, kommer extrakostnad debiteras automatiskt.

Intresserad? Fyll ut formuläret så kontaktar vi dig

Medlem på GoMore?

Läs mer om vår sekretesspolicy här.

Säker teknologi och uthyrning

Bara din hyrestagare kan hämta bilen

Vid uthyrning är bilen låst med startspärr. Det gör att bilen endast kan startas om bilen låses upp via hyrestagarens app.

Alla hyrestagare har blivit godkända av oss

Hyrestagares identitet, körkort och betalningsförmåga verifieras grundligt innan deras första bokning på GoMore.

Din bil är försäkrad

Vår försäkringspartner försäkrar din bil under hela hyresperioden. Precis som för alla andra uthyrningar på GoMore.

Pålitlig teknologi och installation

Vi använder oss av marknadsledande teknologi för Nyckelfri uthyrning, som redan används på tusentals bilar i världen. Installationen går snabbt och utförs endast av auktoriserade och utbildade mekaniker.

Ofta ställda frågor

Vad kostar det?

Vi erbjuder dig GoMore Nyckelfri kostnadsfritt den första månaden.

För bilar leasade via GoMore Leasing betalar leasingtagaren efter den kostnadsfria månaden 200 kr per månad för att behålla service och teknologi i bilen.

För privatägda eller företagsägda bilar betalar bilägaren efter den kostnadsfria månaden 300 kr per månad för att behålla service och teknologi i bilen.

GoMore står för kostnader för installations- och avinstallationskostnader.

Fungerar det för min bil?

GoMore Nyckelfri är kompatibelt med cirka 80% av alla bilmodeller, och är du nyfiken på om just din är kompatibel så kan du kontakta oss så hjälper vi dig.

Var och när kommer GoMore Nyckelfri vara tillgängligt?

Vi samarbetar med verkstäder för installation av GoMore Nyckelfri i Stockholm, Västerås, Göteborg, Malmö och Uppsala.

Bor du i en annan stad ombes du kontakta oss så vi kan utvärdera möjligheten för dig att få GoMore Nyckelfri installerat.

Hur vet jag om hyrestagare har fyllt upp drivmedel och inte kört fler km?

Den installerade boxen ska vanligtvis kunna automatiskt avläsa mätarställning och drivmedelsnivå i din bil. I de fall då systemet inte stöds i din bil, får hyrestagaren registrera detta manuellt i början samt slutet av hyresperiod.

Skulle en hyrestagare köra längre eller inte tanka bilen debiteras hyrestagare för det i samband med tillbakalämning av bilen.