Så fungerar vår leasing

Det bästa sättet att ha bil på. Finansiera bil genom uthyrning.

Illustration
Smartare leasing

Smartare leasing

Få tillgång till din egna bil genom en fast månadskostnad inkl. bilförsäkring och service. Välj bil och kontraktslängd som passar dina behov.

Hyr ut bilen och finansiera leasingen

Hyr ut bilen via GoMore när du själv inte använder den och finansiera delar av leasingkostnaden. Använd räknaren för att se hyr mycket bilen kan tjäna.

Vi kan också förinstallera vår nyckelfria teknologi. Det betyder att hyrestagare kan låsa upp bilen direkt via appen, utan att du behöver vara närvarande. Nyckelfria bilar med hög tillgänglighet hyrs i snitt ut 15 dagar i månaden.

Lämna tillbaka bilen när kontraktet är slut

Lämna tillbaka bilen när kontraktet är slut

Med leasing slipper du allt stök med att köpa och sälja bil. Allt du behöver göra när leasingperioden är slut är att lämna tillbaka bilen. Och behöver du bil igen, hjälper vi dig gärna!

Fler frågor?

Du kan alltid skriva till oss på leasing@gomore.se eller ring oss på 0313045666

Har du specifika frågor gällande leasingkontraktet är du alltid välkommen att kontakta GoMore Support. Leasar du en bil under 24 eller 36 månader och önskar veta mer om vad som gäller för skaderapportering under leasingperioden, slitage vid återlämning etc hänvisar vi till LeasePlan. Se länk under Läs mer.

Läs mer

Med GoMore Leasing är helförsäkring alltid inkluderat i priset. Försäkringen omfattar trafik och ansvarsskador samt delkasko och vagnskadegaranti. Självrisken står angiven vid respektive erbjudande under "Detaljer" eller "Läs mer". Under uthyrning av din leasingbil via GoMore gäller GoMores uthyrningsförsäkring via vår försäkringspartner där hyrestagaren står för skadekostnad och självrisk.

Läs mer

Så snart du lagt en beställning av leasingbil via GoMores hemsida blir du kontaktad av GoMore för att gå igenom beställningen samt för att höra om du har några ytterligare önskemål eller frågor gällande GoMore Leasing. Därefter skickas dina uppgifter och tillval vidare till vår leasingpartner som gör en kreditupplysning. Är din kredit godkänd skickas ett leasingavtal till dig redo att signeras.Det är först när du signerat leasingavtalet som du är bunden till beställningen och det görs en beställning på bilen. Strax innan din bil är redo för upphämtning blir du kontaktad av en återförsäljare för vidare detaljer och instruktioner.

Läs mer

Vid varje leasingerbjudande står det angivet hur många kilometer som ingår i leasingperioden. När du lägger din beställning har du möjlighet att lägga till fler kilometer om så önskas. Har du kört fler kilometer än de som var inkluderade betalar du för dessa vid tillbakalämning av din leasingbil. Priset står angivet under Detaljer vid respektive leasingbil.

Läs mer

När du leasar en bil via GoMore Leasing är service alltid inkluderat i priset. När din bil ska in på service ska du kontakta vår leasingpartner som hänvisar dig till en auktoriserad märkesverkstad nära dig. Du behöver inte välja samma återförsäljare som där du hämtade ut din leasingbil.

Läs mer

När du leasar en bil via GoMore Leasing får du en bil till en fast månadskostnad inklusive försäkring, service, vägassistans och vinterdäck. Dessutom får du möjlighet att hyra ut bilen när du själv inte använder den. Alla uthyrningar är försäkrade via GoMore och Moderna Försäkringar.

I genomsnitt tjänar de som hyr ut sin leasingbil via GoMore mellan 2000-5000 i månaden beroende på biltyp, område samt hur ofta bilen är tillgänglig för uthyrning. Skriv till leasing@gomore.se för ett estimat just för den bil du funderar på att leasa.

Läs mer

Så snart din leasingperiod börjar närma sig sitt slut ska du kontakta vår leasingpartner för information gällande tillbakalämning. Det är du som leasingtagare som ansvarar för att lämna tillbaka bilen i tid.

Läs mer

Hyr ut din leasingbil utan att behöva vara på plats vid upphämtning och tillbakalämning av bilen. Med GoMore Nyckelfri öppnas din bil via GoMores app vilket gör delning av din bil mycket enklare. Med GPS-spårning och automatisk avläsning av mätarställning och drivmedel har du full koll på bilen under uthyrning. Bilar med GoMore Nyckelfri hyrs i genomsnitt ut fem gånger mer än bilar utan.

Läs mer

Läs mer under FAQ
Bilmärken och modeller av bilar