Så fungerar vår leasing

Det bästa sättet att ha bil på. Finansiera bil genom uthyrning.

Illustration
Smartare leasing

Smartare leasing

Få tillgång till din egna bil genom en fast månadskostnad inkl. bilförsäkring och service. Välj bil och kontraktslängd som passar dina behov.

Hyr ut bilen och finansiera leasingen

Hyr ut bilen via GoMore när du själv inte använder den och finansiera delar av leasingkostnaden. Använd räknaren för att se hyr mycket bilen kan tjäna.

Vi kan också förinstallera vår nyckelfria teknologi. Det betyder att hyrestagare kan låsa upp bilen direkt via appen, utan att du behöver vara närvarande. Nyckelfria bilar med hög tillgänglighet hyrs i snitt ut 15 dagar i månaden.

Lämna tillbaka bilen när kontraktet är slut

Lämna tillbaka bilen när kontraktet är slut

Med leasing slipper du allt stök med att köpa och sälja bil. Allt du behöver göra när leasingperioden är slut är att lämna tillbaka bilen. Och behöver du bil igen, hjälper vi dig gärna!

Fler frågor?

Du kan alltid skriva till oss på leasing@gomore.se eller ring oss på 0313045666

Med GoMore Leasing ingår alltid en omfattande helförsäkring i priset. Denna försäkring täcker både trafik- och ansvarsskador samt inkluderar delkasko och vagnskadegaranti/försäkring. Självrisken specificeras i varje erbjudande under avsnittet "Detaljer”. Vid uthyrning av din leasingbil genom GoMore tillämpas GoMores uthyrningsförsäkring, där hyrestagaren är ansvarig för skadekostnader och självrisk i händelse av en olycka. Denna försäkring säkerställer en trygg och ansvarsfull hantering av eventuella skador under uthyrningsperioden.

Läs mer

När du hittat din perfekta leasingbil och skickat in din intresseanmälan kommer vi att ringa upp för att gå igenom eventuella önskemål och frågor. Därefter gör vi en kreditupplysning via UC och skickar ut ett digitalt avtal som du skriver på med BankID. Efter att du har skrivit på kontaktar relevant partner dig med information om leverans av din leasingbil.

Läs mer

Hyr ut din leasingbil utan att behöva vara på plats vid upphämtning och tillbakalämning av bilen. Med GoMore Nyckelfri hämtas och lämnas din bil via GoMores app vilket gör delning av din bil mycket enklare. Med GPS-spårning och automatisk avläsning av mätarställning och drivmedel har du full koll på bilen under uthyrningen. Bilar med GoMore Nyckelfri hyrs i genomsnitt ut 4-5 gånger mer än bilar utan.

Läs mer

GoMore Leasing inkluderar alltid service i priset. När din bil ska in på service kan du kontakta vår leasingpartner som hänvisar dig till en auktoriserad märkesverkstad i ditt närområde. Service är tillgängligt i hela landet.

Läs mer

Med GoMore leasing har du möjlighet att hyra ut din leasingbil när du själv inte använder den. Alla uthyrningar är försäkrade via GoMores försäkringspartner. I genomsnitt tjänar de som hyr ut sin leasingbil på GoMore mellan 2.500-4.500 kr i månaden beroende på biltyp, område samt hur ofta bilen är tillgänglig för uthyrning. Skriv till leasing@gomore.se för ett estimat för just den leasingbil du är intresserad av.

Läs mer

GoMore erbjuder laddbox samt installation från Zaptec, Wallbox, Charge Amps och CTEK. Priset inkluderar alltid installation.

Läs mer

Med GoMore Privatleasing specificeras det angivna antalet kilometer för varje leasingavtal och vid beställning av din leasingbil har du möjlighet att anpassa kilometerantalet enligt dina behov. Eventuella övermil utöver det angivna intervallet kommer att debiteras vid återlämning av leasingbilen. Prisinformation återfinns tydligt under avsnittet "Detaljer" under varje leasingerbjudande.

Läs mer

Läs mer under FAQ
Bilmärken och modeller av bilar