Leasa begagnad bil

Välkommen till GoMore - din plats för att hitta en begagnad bil att leasa med snabb leverans! Hos oss kan du inte enbart privatleasa nya bilar utan det går även att privatleasa begagnade bilar. Vi erbjuder en enkel och bekväm lösning för dig som är sugen på att ha bil utan att behöva köpa en. Med vårt koncept får du tillgång till en högkvalitativ begagnad bil till överkomliga priser. Vårt utbud av begagnad bil är noga utvalt och vi ser till att alla de är i utmärkt skick innan de lämnar vår parkering. Slipp att vara bunden i 36 månader och lämna tillbaka bilen kostnadsfritt när du känner för det mellan 12 mån och 24 mån. Det går att välja mellan att få köra 1 000 mil, 2 000 mil och 3 000 mil.

Se alla leasingerbjudanden

Privatleasing begagnade leasingbilar

Se alla leasingerbjudanden

GoMore Leasing är det smarta sättet att ha tillgång till bil

Låg månadskostnad inklusive service, försäkring, vägassistans och vinterdäck. Finansiera leasingen genom uthyrning på GoMore.

Vi erbjuder ett enkelt och bekvämt sätt att få tillgång till att leasa begagnad bil billigt utan att behöva äga den med konceptet leasing av begagnad bil. Vår privatleasing, där du inte behöver betala någon kontantinsats, har fast ränta vilket innebär att du inte behöver oroa dig om att priset ska gå upp och ner, du kan känna dig trygg med att bilens månadskostnad har samma pris varje månad. Det är inte möjligt att den höjs och det enda som tillkommer är fordonsskatt.

Utbud och kvalitét av leasingbilar

Utbudet av begagnade bilar är noga utvalt och vi ser till att alla bilar är i utmärkt skick innan de lämnar vår parkering. De rekondas noggrant och genomgår en kvalitetskontroll av Dekra. Sommardäck och vinterdäck kontrolleras också noggrant. Det ska kännas tryggt och enkelt att leasa en bil och trots att bilen är lätt begagnad är den av högsta kvalitet! Ibland får vi in nya bilar flera gånger per dag och ibland får vi in nya bilar flera gånger i veckan som man smidigt kan privatleasa. Under vissa perioder under semestern är det begränsat och då får vi kanske bara in en bil per dag eller en bil i veckan.

Avtalstid

Vårt avtal för privatleasing av begagnad bil är kortare än många andra företags, de är tillgängliga för perioder på 12 mån till 24 mån, så att du kan ta det som passar bäst för dig och dina behov. 12 månader in i leasingperioden är det möjligt att lämna tillbaka bilen när som helst med 1 mån varsel. Du kan alltså lämna tillbaka bilen efter 13 mån, 17 mån eller 21 mån också. För vissa bilar erbjuder vi enbart längre perioder på 24 månader eller 36 månader.

Körsträcka

Privatleasa begagnad bil och välj själv hur långt du kör och hur många mil som ingår i leasingperioden. Med vår privatleasing väljer du körsträcka mellan 1 000 mil, 2 000 mil och 3 000 mil per år. På vissa avtal för privatleasing kan du dock välja mellan 1 500 mil och 2 000 mil per år. Om du kör bilen längre än de mil som ingår så gör det inte så mycket, du betalar enbart 10 kronor per mil och ingen övrig straffavgift. Serviceavtal och besiktning påverkas inte heller av detta. Vill du ha hjälp att avgöra hur många mil du ska välja är du välkommen att kontakta oss. Kom ihåg att bilarna bara finns i mån av tillgänglighet, vi får oftast bara in en av varje. En smidig sak är att en reservation är inte bindande och du betalar inte förrän du hämtat ut bilen.

Hyr ut bilen när du själv inte använder den

En av de stora fördelarna med att leasa en begagnad bil hos GoMore är att du kan tjäna extra pengar genom att smidigt hyra ut bilen när du inte använder den. När bilen är uthyrd gäller GoMores försäkring och du behöver inte använda din egen via leasingen. Det är en smart och hållbar lösning som bidrar till en bättre miljö genom att dela på resurserna. Dessutom får du en extra inkomst som kan inte bara kan hjälpa dig att täcka dina månadskostnaden, du kan även göra annat för pengarna och ofta nästan täcka hela eller delar av ditt pris. Detta kan du läsa om på vår blogg.

Vid begagnad privatleasing hos GoMore ingår alltid:

Eventuella böter och bilens passager genom vägtullar ingår inte i priset.

Att leasa en begagnad bil hos GoMore

Att privatleasa via GoMore är ett enkelt och miljövänligt val. Genom att bara använda en befintlig bil istället för att köpa en ny minskar vi vår påverkan på miljön. Vi vet att hållbarhet är viktigt och vi gör vårt bästa för att bidra till en mer hållbar framtid. Hjälp oss gärna med detta genom att leasa på GoMore!

Vårt team av experter finns alltid till hands när du behöver oss för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen för dina behov och budget. Vi är stolta över att bara erbjuda enkel och bekväm privatleasing till överkomliga priser.

Vill du till exempel leasa en elbil eller Plug-in Hybrid kan du göra det hos oss! Om 12 månader är för lång leasingperiod kan du även leasa en kortare period med färre månader med vår korttidsleasing](https://gomore.se/leasing/short-term). De går att leasa 1 mån - 6 mån. De kan ibland ha lite högre månadskostnad.

Upplev friheten av att ha tillgång till en bil utan att behöva äga den! Kontakta oss idag för att få reda på mer om privatleasing och ställ gärna frågor om våra bilar.

Kontakta oss

Vi vet att det är mycket att tänka på när det gäller begagnad leasing och privatleasing, därför vill vi vara med i hela processen för att du ska kunna känna dig trygg när du ska leasa. Hittar du inte svaren du söker på vår FAQ eller om du vill ha hjälp när du väljer bland våra alternativ finns vi tillgängliga på leasing@gomore.se eller ringa 0313- 045 666, så hjälper vi dig vidare. Vill du köra igång med privatleasing kan du också direkt lägga din reservation via hemsidan så ringer vi tillbaka till dig. Efter det är det bara att tuta och köra i!

Se alla erbjudanden för begagnad privatleasing här!