Polestar Privatleasing

Med GoMore leasing har du möjlighet att privatleasa en helt ny bil från Polestar. Elbilsmärket som kombinerar extrem körglädje med utstickande design och hög teknisk prestanda. Just nu erbjuder vi privatleasing av Polestar i olika modeller med olika utrustningspaket. Med GoMore har du även möjlighet att hyra ut din leasingbil från Polestar för att på så sätt finansiera en del av din leasing.

Se alla leasingerbjudanden

Aktuella leasingerbjudanden från Polestar

Se alla leasingerbjudanden

GoMore Leasing är det smarta sättet att ha tillgång till bil

Låg månadskostnad inklusive service, försäkring, vägassistans och vinterdäck. Finansiera leasingen genom uthyrning på GoMore.

Privatleasa Polestar 2

Kan man privatleasa Polestar 2? Ja, det kan du! Privatleasa en helt ny Polestar 2 med GoMore Leasing och betala ett fast månadspris inkluderande försäkring, service, sommar- och vinterdäck samt mycket mer. Inga dolda avgifter och du väljer själv antal kilometer och avtalslängd i samband med din beställning av din nya leasingbil.

Varför leasa en Polestar 2? Detta svenska elbilsmärke som har sina rötter från Volvo är en av toppsäljarna på elbilsmarknaden. Bilen lovar komfort och körglädje med dess långa räckvidd och imponerande funktioner.

Läs mer om vår försäkring av din leasingbil

Med GoMore leasing kan du välja att hyra ut din leasingbil när du själv inte använder den. På så sätt kan du finansiera en del av leasingkostnaden samtidigt som du bidrar till att färre människor behöver äga en egen bil. Det är bra för både plånboken och planeten.

✔️ Fast ränta och månadskostnad - Med fast ränta och en fast månadskostnad kan du planera din ekonomi utan oönskade överraskningar. Du betalar en månadskostnad som är samma varje månad.

✔️ Privatleasing med flexibel avtalstid - Till skillnad från många andra leasingbolag erbjuder vi leasing kortare än 36 månader. Detta då många konsumenter i dagsläget inte vill binda upp sig så länge som i 36 månader. Därför erbjuder vi en flexibel avtalstid på 12 - 24 månader. Efter 12 månader kan du kostnadsfritt säga upp avtalet när du vill med bara 30 dagars uppsägningstid.

✔️ Sommar- och vinterdäck - När du leasar en Polestar 2 hos GoMore så ingår alltid sommar- och vinterdäck utan extra kostnad. välj kostnadsfritt mellan dubbdäck och friktionsdäck

✔️ Däckbyte - Vår Polestar privatleasing erbjuder dig däckbyte kostnadsfritt via ditt leasingavtal. När det är dags för byte kan du byta hos de flesta av de stora kedjorna. Detta är möjligt i hela Sverige och du kan bland annat byta däck hos Däckmaster och Vianor.

✔️ 1500 - 25000 mil per år - När du privatleasar en Polestar kan du själv välja mellan 1500 mil per år, 2000 mil per år och 2500 mil per år.

✔️ Helförsäkring- GoMores Polestar privatleasing ger dig en komplett helförsäkring som även täcker vagnskador. Du betalar en månadskostnad och allt ingår. Normalt slitage är accepterat vid återlämning.

✔️ Serviceavtal - Ingår Service? Ja! Polestar privatleasing ger dig bland annat ett serviceavtal där all service ingår. Ifall något oförutsett skulle hända så är du och din Polestar leasingbil säkra. Även den årliga servicen av bilen är kostnadsfri. Service ingår alltså och är tillgängligt i hela landet.

Vilka bilar kan du leasa via GoMore?

Vi uppdaterar löpande utbudet av leasingbilar från Polestars olika modeller och utrustningspaket. Vi säkerställer att vi alltid har uppdaterade priser och möjlighet till extrautrustning om så önskas. GoMore erbjuder ett brett utbud av olika elbilar och hybridbilar och erbjuder även privatleasing från andra bilmärken såsom Tesla, Peugeot, Hyundai och många fler.

Dela din privatleasade Polestar 2 - tjäna pengar

På GoMore har du möjlighet att hyra ut din leasingbil till verifierade hyrestagare när du själv inte använder bilen. På så sätt kan du tjäna pengar på din leasingbil och finansiera delar av din leasingkostnaden.

Att hyra ut din leasingbil är enkelt. Du laddar upp din Polestar 2 med bild och text, samt bestämmer när och till vilket pris din bil är tillgänglig för uthyrning. Via vår försäkring är din Polestar 2 helförsäkrad under hela hyresperioden. Eventuell självrisk betalas av hyrestagaren.

Att hyra ut sin leasingbil är ett effektivt sätt att minska sina månadskostnader på och kunna finansiera delar av leasingkostnaderna. Dessutom gör du en god gärning för miljön, genom att bidra till att färre människor behöver äga en bil.

Kontakta oss

Vi finns tillgängliga på leasing@gomore.se och 0313- 045 666, för att hjälpa dig. Vill du komma igång med privatleasing kan du också direkt lägga din reservation via hemsidan så ringer vi upp så att du kan hämta din bil så fort som möjligt.

Se alla våra elbilar och hybridbilar