Volkswagen Privatleasing

Privatleasa din nya bil från Volkswagen Leasing med GoMore. Volkswagen har vunnit bästa bil i flera fordonsklasser och toppar även försäljningslistorna när det kommer till privatleasing. Just nu erbjuder vi Volkswagen Privatleasing till marknadens bästa pris. Med GoMore har du även möjlighet att hyra ut din leasingbil från Volkswagen Privatleasing för att finansiera en del av din leasing.

Se alla leasingerbjudanden

Aktuella leasingerbjudanden från Volkswagen

Se alla leasingerbjudanden

Alla erbjudanden från Volkswagen är slutsålda

Som tur är har vi andra bilar du kan leasa

GoMore Leasing är det smarta sättet att ha tillgång till bil

Låg månadskostnad inklusive service, försäkring, vägassistans och vinterdäck. Finansiera leasingen genom uthyrning på GoMore.

Upptäck fördelarna med Volkswagen Privatleasing

- Förmånligt och enkelt bilinnehav

Vi erbjuder dig möjligheten att leasa bil privat med Volkswagen leasing under en period på 12 till 24 månader. Vår fasta ränta och fasta månadskostnad gör så att du betalar samma pris per månad medan helförsäkringen samt inkluderade sommar- och vinterdäck ser till att du kan njuta av trygg körning året runt. Skippa bindningstider på 36 månader och leasa bil privat med oss!

Leasingalternativ för Volkswagen privatleasing hos GoMore

Leasa Volkswagen Passat

En känd symbol för pålitlighet och komfort inom medelstora sedaner. Den imponerar med sin eleganta design och högkvalitativa interiör. Passat erbjuder en smidig körupplevelse och är en idealisk följeslagare för långa arbetspendlingar och familjeresor. Med en rad avancerade tekniska funktioner och utmärkt bränsleeffektivitet är Passat ett säkert val för dem som söker en sofistikerad bil med utmärkt värde.

Leasa Volkswagen Golf

Med historia som en av de mest omtyckta kompakta bilarna i världen kombinerar Volkswagen design med kördynamik. Volkswagen Golf är idealisk för stadskörning, men den är också kapabel för längre resor. Oavsett om du letar efter en bil för vardagsbruk eller äventyr kommer Golfen att imponera!

Leasa Volkswagen Polo

Volkswagen Polo är en kompakt hatchback som utmärker sig med sin kvalitet. Polo är perfekt anpassad för stadslivet med sin storlek, bränsleeffektivitet och enkel parkering. Dessutom erbjuder den en överraskande rymlig interiör och avancerad säkerhetsteknik, vilket gör den till ett utmärkt val för de som värderar både ekonomi och komfort.

Leasa Volkswagen T-Roc

En kompakt SUV med sportig design. Den är lika bekväm att köra i staden som den är kapabel att ta sig an äventyrliga terränger. Privatleasa Volkswagen T-Roc och få du det bästa av två världar - smidighet och off-road-kapacitet. Den här bilen är perfekt för dem som vill skilja sig från mängden.

Leasa Volkswagen T-Cross

Volkswagen T-Cross är en mångsidig kompakt crossover. Den är utformad för att passa en aktiv livsstil och har gott om utrymme för både passagerare och baggage. Med sin moderna design är T-Cross en utmärkt följeslagare för alla dina äventyr.

Leasa Volkswagen Tiguan

En uppskattad mellanklass-SUV som fokuserar på rymlighet och säkerhet. Att privatleasa Volkswagen Tiguan är ett bra val för den moderna familjen som värderar både trygghet och komfort. Dessutom har den generöst utrymme i kupén.

Leasa Volkswagen e-UP

Den perfekta bilen för den miljömedvetne.. Med en imponerande räckvidd och kompakt storlek är e-UP perfekt för stadskörning och kortare resor. Dessutom är den enkel att ladda och underhålla. Privatleasa Volkswagen e-UP om du vill ha en extrabil eller en bil för att ta dig runt i närområdet.

Fördelar med att leasa en begagnad bil

Skillnaden på att leasa en begagnad och en helt ny Volkswagen är många. En begagnad bil har oftast mycket lägre månadskostnad än den som en helt ny bil har. Utöver det det så bidrar du inte lika mycket till utsläpp när du leasar en begagnad bil, detta då det inte behövs resurser för att producera en ny bil.

Bilarnas skick

När du väljer Volkswagen privatleasing via GoMore, kan du vara säker på att du får en bil i utmärkt skick. Bilarna genomgår noggranna kontroller och rekond för att säkerställa att de lever upp till de höga standarder som Volkswagen är kända för. Ibland kan de ha något mindre märke på sig som resultat av normalt slitage.

✔️ Fast ränta och månadskostnad - Fast eller rörlig ränta kan göra stor skillnad i din ekonomi. Med fast ränta och en fast månadskostnad kan du planera din ekonomi utan oönskade överraskningar. Du betalar en månadskostnad som inte varierar per månad. Faktura och betalning per månad är alltid på samma belopp.

✔️ Privatleasing med flexibel avtalstid - Till skillnad från många andra leasingbolag erbjuder vi leasing kortare än 36 månader. Detta då många konsumenter i dagsläget inte vill binda upp sig så länge som i 36 månader. Därför erbjuder vi en flexibel avtalstid på 12 - 24 månader. Efter 12 månader kan du kostnadsfritt säga upp avtalet när du vill med bara 30 dagars uppsägningstid.

✔️ Sommar- och vinterdäck - När du leasar en begagnad Volkswagen hos GoMore så ingår alltid sommar- och vinterdäck utan extra kostnad per månad. De flesta bilarna har friktionsdäck men dubbdäck är oftast möjligt.

✔️ Däckbyte - Volkswagen privatleasing genom oss erbjuder däckbyte kostnadsfritt hos de flesta av de stora kedjorna. Detta är möjligt i hela Sverige och du kan bland annat byta däck hos Däckmaster och Vianor.

✔️ 1000 - 3000 Mil per år ingår - När du privatleasar en begagnad Volkswagen kan du välja mellan 1000 mil per år, 2000 mil per år och 3000 mil per år.

✔️ Helförsäkring - GoMores Volkswagen privatleasing inkluderar alltid helförsäkring. Normalt slitage är accepterat vid återlämning.

✔️ Serviceavtal - Volkswagen privatleasing genom GoMore ger dig bland annat ett serviceavtal där all service ingår. Ifall något oförutsett maskinellt skulle hända så är kan du känna dig trygg. Service är tillgängligt i hela landet.

Dela din privatleasade Volkswagen - Tjäna pengar

Hos GoMore har du möjlighet att hyra ut din leasingbil från Volkswagen privatleasing till andra privatpersoner när du själv inte använder den. På så sätt kan du tjäna pengar på dinleasingbil och finansiera delar av din leasingkostnaden.

Att hyra ut din leasingbil är enkelt. Du laddar upp din Volkswagen med bild och text, samt bestämmer när och till vilket pris din bil är tillgänglig för uthyrning. Via vår försäkring är din Volkswagen helförsäkrad under hela hyresperioden. Eventuell självrisk betalas av hyrestagaren.

Hjälp att välja körsträcka

Vill du ha hjälp att välja hur många mil per år eller per månad du ska ha i ditt avtal kan du läsa detta blogginlägg eller kontakta oss.

Kontakt

Vi finns tillgängliga på leasing@gomore.se och 0313- 045 666, för att hjälpa dig. Vill du komma igång med privatleasing kan du också direkt lägga din reservation via hemsidan så ringer vi upp så att du kan hämta en din bil så fort som möjligt.

Vi vet att det är mycket att tänka på när det gäller Volkswagen privatleasing, därför vill vi vara med i hela processen för att du ska kunna känna dig trygg.

Se alla erbjudanden för begagnad privatleasing här!