Kia Privatleasing

Leasa en begagnad bil från Kia privatleasing med GoMore. Det Koreanska bilmärket Kia är Sveriges tredje bästsäljande biltillverkare och är ett mycket populärt val inom privatleasing. På GoMore kan du privatleasa en ny Kia om du är ute efter en bil som kännetecknas av hög kvalitet och säkerhet. Som alltid är försäkring, service och mycket mer inkluderat i priset när du leasar med GoMore.

Se alla leasingerbjudanden

Aktuella leasingerbjudanden från Kia

Se alla leasingerbjudanden

Alla erbjudanden från Kia är slutsålda

Som tur är har vi andra bilar du kan leasa

GoMore Leasing är det smarta sättet att ha tillgång till bil

Låg månadskostnad inklusive service, försäkring, vägassistans och vinterdäck. Finansiera leasingen genom uthyrning på GoMore.

Upptäck fördelarna med KIA Privatleasing

Välkommen till vårt exklusiva urval av begagnade KIA-bilar! Vi erbjuder en enastående möjlighet som gör det möjligt för dig att uppleva KIA privatleasing under en period på 12 till 24 månader, med alla bekvämligheter inkluderade. Vår fasta ränta och fasta månadskostnad ger dig klarhet i din budget, medan vår fullständiga helförsäkring samt inkluderade sommar- och vinterdäck ser till att du kan njuta av trygg körning året runt. Skippa trötta bindningstider på 36 månader och leasa med oss! Välj mellan bensin, diesel, plug-in hybrid och ren el.

KIA Niro - Effektivitet i en kompakt förpackning

KIA e-Niro - Ren elbil

KIA Niro, Plug-in hybrid med mångsidighet

KIA Ceed - Kompakt och mångsidig

KIA XCeed - Sportig och snygg

KIA Optima - Elegans och Prestanda

Varför ska jag välja en plug-in hybrid?

En plug-in hybridbil erbjuder en kombination av miljömedvetenhet och användarvänlighet. Denna typ av fordon ger dig möjlighet att dra nytta av två olika kraftkällor: en bensinmotor och en elektrisk motor. Det finns flera anledningar till varför man skulle vilja ha en plug-in hybrid.

Oavsett vilken KIA-modell du väljer får du vår flexibla privatleasing samt fördelarna med att köra en av de mest pålitliga bilarna på marknaden. Kontakta oss för att komma igång med KIA privatleasing och ta steget mot att köra en högkvalitativ begagnad KIA-bil med fast månadskostnad.

KIA privatleasing - vanliga frågor

Bilarnas skick

När du väljer KIA privatleasing via GoMore kan du vara säker på att du får en bil i riktigt bra skick. Bilarna genomgår en noggrann rekond och kontroll. Leasingbilarna har varit ute på en tidigare leasingperiod och är nu redo för att leasas igen. Ibland kan de ha något mindre märke på sig som resultat av normalt slitage.

Fast ränta - fast månadskostnad

Slipp osäkerheten med rörlig ränta. Med fast ränta och fast månadskostnad kan du planera din ekonomi utan oönskade överraskningar. Du betalar en månadskostnad som är samma varje månad.

Ingår helförsäkring?

GoMores KIA privatleasing ger dig en komplett helförsäkring som även täcker vagnskador. Du betalar en månadskostnad och allt ingår. Normalt slitage är accepterat vid återlämning.

Hur många mil ingår per år?

När du privatleasar KIA kan du själv välja mellan 1000 mil per år, 2000 mil per år och 3000 mil per år. Det kostar 800 kr mån extra om du väljer 2000 mil per år och 1600 kr mån extra om du väljer 3000 mil per år.

Ingår Service?

KIA privatleasing genom GoMore ger dig bland annat ett serviceavtal där all service ingår. Ifall något oförutsett maskinellt skulle hända så är du och din KIA leasingbil säkra. Service ingår alltså och är tillgängligt i hela landet, från norr till söder.

Ingår däckbyte?

Vår KIA privatleasing ger dig däckbyte kostnadsfritt via ditt leasingavtal. 0 kr mån. När det är dags för byte kan du byta hos de flesta av de stora kedjorna. Detta är möjligt i hela Sverige och du kan bland annat byta däck hos Däckmaster och Vianor.

Sommar- och vinterdäck

Pris: 0 kr mån. När du leasar en begagnad KIA hos GoMore så ingår alltid sommar- och vinterdäck utan extra kostnad. De flesta bilarna har friktionsdäck men dubbdäck är ofta också möjligt.

Privatleasing med flexibel avtalstid

Till skillnad från många andra leasingbolag erbjuder vi leasing som är kortare än 36 månader. Detta då många konsumenter i dagsläget inte vill binda upp sig så länge som i 36 månader. Därför erbjuder vi en flexibel avtalstid på 12 - 24 månader. Efter 12 månader kan du kostnadsfritt säga upp avtalet när du vill med bara 30 dagars uppsägningstid.

Inklusive service och försäkring

GoMore Leasing ger dig möjligheten att privatleasa KIA utan några dolda avgifter. Årsskatt är det enda som tillkomer. Tänk på att årsskatten är lägre för elbilar och plug-in hybrid. För samtliga modeller från KIA privatleasar du till ett fast månadspris inklusive försäkring, service, vinterdäck och mycket mer. Du bestämmer hur många kilometer som ska ingå i ditt leasingavtal.

Fördelar med att leasa en begagnad bil

Skillnaden på att leasa en begagnad och en helt ny KIA är många. En begagnad bil har oftast mycket lägre månadskostnad än den som en helt ny bil har. Ofta har även en begagnad KIA även lägre fordonsskatt än en helt ny KIA. När du leasar en helt ny KIA får du oftast betala självrisken som är kopplad till bilen vagnskadegaranti. Den självrisken är oftast högre än det maxbelopp på 6000 kr som vi har får våra begagnade bilar. Utöver det det så bidrar du inte lika mycket till utsläpp när du leasar en begagnad bil, detta då det inte behövs resurser för att producera en ny bil.

Läs mer om försäkring och service för din leasingbil

Dela din privatleasade KIA - tjäna pengar

På GoMore har du möjlighet att hyra ut din KIA privatleasing-bil till verifierade hyrestagare när du själv inte använder bilen. På så sätt kan du tjäna pengar på din leasingbil och finansiera delar av din leasingkostnaden.

Att hyra ut din bil är enkelt. Du laddar upp din KIA med bild och text, samt bestämmer när och till vilket pris din bil är tillgänglig för uthyrning. Via vår försäkring är din KIA helförsäkrad under hela hyresperioden. Eventuell självrisk betalas av hyrestagaren.

Att hyra ut sin leasingbil är ett effektivt sätt att minska sina månadskostnader på vilket du kan göra för att finansiera delar av dina leasingkostnader. Dessutom gör du en god gärning för miljön, genom att bidra till att färre människor behöver äga en bil.

Vi vet att det är mycket att tänka på när det gäller privatleasing leasing av begagnad bil, därför vill vi vara med i hela processen för att du ska kunna känna dig trygg.

Vi finns tillgängliga på leasing@gomore.se och 0313- 045 666, för att hjälpa dig. Vill du komma igång med privatleasing kan du också direkt lägga din reservation via hemsidan så ringer vi upp så att du kan hämta en ny KIA så fort som möjligt.

Se alla erbjudanden för begagnad privatleasing här!