GoMore Leasing är det smarta sättet att ha tillgång till bil

  • Hyr ut bilen på GoMore och minska månadskostnaden
  • Förbättra användandet av planetens resurser
  • Leasing inkl. försäkring, service, vinterdäck och fast ränta

Volvo V90 Cross Country D4 AWD Dragkrok

5 590 SEK per månad
Automat Begagnad

12-24 månader · 10 000 km/år

Volvo V90 Cross Country AWD Dragkrok

Vill du vara först med att få info om nya bilar?

Få meddelande så snart vi har fler bilar

Leasing blogg

Enkel och prisvärd privatleasing

Privatleasing via GoMore är det smarta sättet att leasa en bil på. Här få du en leasingbil till en låg fast månadsbetalning som inkluderar service, försäkring, vinterdäck. Välj den bil- och kontraktslängd som passar dig. Lägg till dragkrok eller justera antalet kilometer efter dina behov.

Privatleasa en bil från olika märken i olika storleksklasser. Oavsett om du letar efter att privataleasa efter en elbil, en hybrid eller kanske en med automatisk växellåda har vi en bil som passar dig. Om du behöver en leasingbil under en kort tidsperiod erbjuder vi kortvarig leasing, korttidsleasing eller så kallat mini-lease där du kan leasa från 1-4 månader i taget.

Med GoMore Leasing behöver du inte oroa dig för allt som tillkommer till ett bilköp. När ditt leasingavtal löper ut ska du endast lämna tillbaka bilen. Och om du behöver en ny leasingbil är vi här för att hjälpa till.

Dela din bil när du inte använder den

Som unikt för GoMore Leasing kan du välja att hyra ut din privatleasade bil när du själv inte använder bilen. På så sätt kan du finansiera stora delar av leasingkostnaden samtidigt som du bidrar till bättre användning av befintliga resurser. Du är helt försäkrad när bilen hyrs ut och du bestämmer alltid priset för bilen, när din bil kan hyras och av vem.

Många av våra leasingbilar kan levereras med så kallat GoMore Nyckelfri. Denna teknologi gör att din hyrestagare kan hämta och returnera din bil utan din hjälp tack vare att bilen kan låsas upp och låsas via GoMores app. I genomsnitt bokas nyckelfria bilar fem gånger mer än andra delade bilar på GoMore. GoMore betalar för installationen och du betalar 200 kr per månad. De tre första månaderna är dessutom kostnadsfria som en testperiod!

Frågor och svar

Har du specifika frågor gällande leasingkontraktet är du alltid välkommen att kontakta GoMore Support. Leasar du en bil under 24 eller 36 månader och önskar veta mer om vad som gäller för skaderapportering under leasingperioden, slitage vid återlämning etc hänvisar vi till LeasePlan. Se länk under Läs mer.

Läs mer

Med GoMore Leasing är helförsäkring alltid inkluderat i priset. Försäkringen omfattar trafik och ansvarsskador samt delkasko och vagnskadegaranti. Självrisken står angiven vid respektive erbjudande under "Detaljer" eller "Läs mer". Under uthyrning av din leasingbil via GoMore gäller GoMores uthyrningsförsäkring via vår försäkringspartner där hyrestagaren står för skadekostnad och självrisk.

Läs mer

Så snart du lagt en beställning av leasingbil via GoMores hemsida blir du kontaktad av GoMore för att gå igenom beställningen samt för att höra om du har några ytterligare önskemål eller frågor gällande GoMore Leasing. Därefter skickas dina uppgifter och tillval vidare till vår leasingpartner som gör en kreditupplysning. Är din kredit godkänd skickas ett leasingavtal till dig redo att signeras.Det är först när du signerat leasingavtalet som du är bunden till beställningen och det görs en beställning på bilen. Strax innan din bil är redo för upphämtning blir du kontaktad av en återförsäljare för vidare detaljer och instruktioner.

Läs mer

Vid varje leasingerbjudande står det angivet hur många kilometer som ingår i leasingperioden. När du lägger din beställning har du möjlighet att lägga till fler kilometer om så önskas. Har du kört fler kilometer än de som var inkluderade betalar du för dessa vid tillbakalämning av din leasingbil. Priset står angivet under Detaljer vid respektive leasingbil.

Läs mer

När du leasar en bil via GoMore Leasing är service alltid inkluderat i priset. När din bil ska in på service ska du kontakta vår leasingpartner som hänvisar dig till en auktoriserad märkesverkstad nära dig. Du behöver inte välja samma återförsäljare som där du hämtade ut din leasingbil.

Läs mer

När du leasar en bil via GoMore Leasing får du en bil till en fast månadskostnad inklusive försäkring, service, vägassistans och vinterdäck. Dessutom får du möjlighet att hyra ut bilen när du själv inte använder den. Alla uthyrningar är försäkrade via GoMore och Moderna Försäkringar.

I genomsnitt tjänar de som hyr ut sin leasingbil via GoMore mellan 2000-5000 i månaden beroende på biltyp, område samt hur ofta bilen är tillgänglig för uthyrning. Skriv till leasing@gomore.se för ett estimat just för den bil du funderar på att leasa.

Läs mer

Så snart din leasingperiod börjar närma sig sitt slut ska du kontakta vår leasingpartner för information gällande tillbakalämning. Det är du som leasingtagare som ansvarar för att lämna tillbaka bilen i tid.

Läs mer

Hyr ut din leasingbil utan att behöva vara på plats vid upphämtning och tillbakalämning av bilen. Med GoMore Nyckelfri öppnas din bil via GoMores app vilket gör delning av din bil mycket enklare. Med GPS-spårning och automatisk avläsning av mätarställning och drivmedel har du full koll på bilen under uthyrning. Bilar med GoMore Nyckelfri hyrs i genomsnitt ut fem gånger mer än bilar utan.

Läs mer