GoMore Leasing är det smarta sättet att ha tillgång till bil

  • Hyr ut bilen på GoMore och minska månadskostnaden
  • Förbättra användandet av planetens resurser
  • Leasing inkl. försäkring, service, vinterdäck och fast ränta

Nissan Leaf Acenta 40kWh

3 295 SEK per månad 3 795 SEK
El Automat Nyckelfri Begagnad

24 månader · 15 000 km/år

Nissan Leaf Acenta 40kWh

Vill du vara först med att få info om nya bilar?

Få meddelande så snart vi har fler bilar

Leasing blogg

Enkel och prisvärd privatleasing

Privatleasing via GoMore är det smarta sättet att leasa en bil på. Här få du en leasingbil till en låg fast månadsbetalning som inkluderar service, försäkring, vinterdäck. Välj den bil- och kontraktslängd som passar dig. Lägg till dragkrok eller justera antalet kilometer efter dina behov.

Privatleasa en bil från olika märken i olika storleksklasser. Oavsett om du letar efter att privataleasa efter en elbil, en hybrid eller kanske en med automatisk växellåda har vi en bil som passar dig. Om du behöver en leasingbil under en kort tidsperiod erbjuder vi kortvarig leasing, korttidsleasing eller så kallat mini-lease där du kan leasa från 1-4 månader i taget.

Med GoMore Leasing behöver du inte oroa dig för allt som tillkommer till ett bilköp. När ditt leasingavtal löper ut ska du endast lämna tillbaka bilen. Och om du behöver en ny leasingbil är vi här för att hjälpa till.

Dela din bil när du inte använder den

Som unikt för GoMore Leasing kan du välja att hyra ut din privatleasade bil när du själv inte använder bilen. På så sätt kan du finansiera stora delar av leasingkostnaden samtidigt som du bidrar till bättre användning av befintliga resurser. Du är helt försäkrad när bilen hyrs ut och du bestämmer alltid priset för bilen, när din bil kan hyras och av vem.

Många av våra leasingbilar kan levereras med så kallat GoMore Nyckelfri. Denna teknologi gör att din hyrestagare kan hämta och returnera din bil utan din hjälp tack vare att bilen kan låsas upp och låsas via GoMores app. I genomsnitt bokas nyckelfria bilar fem gånger mer än andra delade bilar på GoMore. GoMore betalar för installationen och du betalar 200 kr per månad. De tre första månaderna är dessutom kostnadsfria som en testperiod!

Frågor och svar

Med GoMore Leasing ingår alltid en omfattande helförsäkring i priset. Denna försäkring täcker både trafik- och ansvarsskador samt inkluderar delkasko och vagnskadegaranti/försäkring. Självrisken specificeras i varje erbjudande under avsnittet "Detaljer”. Vid uthyrning av din leasingbil genom GoMore tillämpas GoMores uthyrningsförsäkring, där hyrestagaren är ansvarig för skadekostnader och självrisk i händelse av en olycka. Denna försäkring säkerställer en trygg och ansvarsfull hantering av eventuella skador under uthyrningsperioden.

Läs mer

När du hittat din perfekta leasingbil och skickat in din intresseanmälan kommer vi att ringa upp för att gå igenom eventuella önskemål och frågor. Därefter gör vi en kreditupplysning via UC och skickar ut ett digitalt avtal som du skriver på med BankID. Efter att du har skrivit på kontaktar relevant partner dig med information om leverans av din leasingbil.

Läs mer

Hyr ut din leasingbil utan att behöva vara på plats vid upphämtning och tillbakalämning av bilen. Med GoMore Nyckelfri hämtas och lämnas din bil via GoMores app vilket gör delning av din bil mycket enklare. Med GPS-spårning och automatisk avläsning av mätarställning och drivmedel har du full koll på bilen under uthyrningen. Bilar med GoMore Nyckelfri hyrs i genomsnitt ut 4-5 gånger mer än bilar utan.

Läs mer

GoMore Leasing inkluderar alltid service i priset. När din bil ska in på service kan du kontakta vår leasingpartner som hänvisar dig till en auktoriserad märkesverkstad i ditt närområde. Service är tillgängligt i hela landet.

Läs mer

Med GoMore leasing har du möjlighet att hyra ut din leasingbil när du själv inte använder den. Alla uthyrningar är försäkrade via GoMores försäkringspartner. I genomsnitt tjänar de som hyr ut sin leasingbil på GoMore mellan 2.500-4.500 kr i månaden beroende på biltyp, område samt hur ofta bilen är tillgänglig för uthyrning. Skriv till leasing@gomore.se för ett estimat för just den leasingbil du är intresserad av.

Läs mer

GoMore erbjuder laddbox samt installation från Zaptec, Wallbox, Charge Amps och CTEK. Priset inkluderar alltid installation.

Läs mer

Med GoMore Privatleasing specificeras det angivna antalet kilometer för varje leasingavtal och vid beställning av din leasingbil har du möjlighet att anpassa kilometerantalet enligt dina behov. Eventuella övermil utöver det angivna intervallet kommer att debiteras vid återlämning av leasingbilen. Prisinformation återfinns tydligt under avsnittet "Detaljer" under varje leasingerbjudande.

Läs mer