Korttidsleasing

På GoMore erbjuder vi korttidsleasing för privatpersoner, även kallat mini-leasing eller långtidsuthyrning. Korttidsleasa en bil när du behöver bil under en begränsad tid, utifrån säsong eller behov. När du korttidsleasar en bil på GoMore väljer du att leasa en bil 1-11 månader. Minsta leasingperiod för korttidsleasing är 1 månad, därefter väljer du själv hur länge du önskar behålla bilen upp till max 11 månader. Med leasing får du försäkring, service och fordonsskatt är inkluderat i priset och du har en fast månadsbetalning. Vår korttidsleasing ger dig ett flexibelt leasingavtal där du kan säga upp din bil med en dags varsel där du leasat minst 30 dagar. På så vis betalar du enbart för de dagar som du leasat bilen.

Se alla leasingerbjudanden

Aktuella leasingerbjudanden för korttidsleasing

Se alla leasingerbjudanden

GoMore Leasing är det smarta sättet att ha tillgång till bil

Låg månadskostnad inklusive service, försäkring, vägassistans och vinterdäck. Finansiera leasingen genom uthyrning på GoMore.

Så fungerar korttidsleasing/mini-lease

När du korttidsleasar en bil för 1-11 månader med GoMore får du tillgång till bil med kort leverans. Bilarna står redo för upphämtning vid Arlanda i Stockholm och Landvetter i Göteborg inom 2-5 arbetsdagar via vår leasingpartner. Efter 1 månad kan du själv välja att säga upp ditt avtal med en dags varsel och kör då enkelt tillbaka bilen dit du hämtade den. Försäkring, service och fordonsskatt är alltid inkluderat för korttidsleasing med GoMore.

Flexibla leasingavtal

Med korttidsleasing får du flexibelt bil under en kortare period eller utifrån säsong. Det är den perfekta lösningen för dig som bara vill leasa en bil korttid eller som vill prova att leasa en bil innan du väljer ett av våra längre leasingavtal. Många av våra leasingtagare leasar bil månadsvis under sommarhalvåret för att kunna besöka lantstället, i väntan på en annan bil på grund av långa leveranstider på bilmarknaden, eller om de besöker Sverige under ett par månader och därmed behöver bil. Vi erbjuder leasingbilar i både små, medium eller större kategorier och utbudet uppdateras ständigt. På GoMores leasingsida ser du våra erbjudanden för korttidsleasing med bilar från bland annat Volvo och Nissan. Vi kan inte garantera en viss modell men utifrån erbjudandet ser du modell eller liknande som finns tillgänglig och innan du bokar tid för upphämtning vet du exakt vilken modell som du ska hämta.

Låt bilen tjäna sina egna pengar

Som alltid med GoMore Leasing kan du även för korttidsleasing hyra ut bilen de dagar du själv inte använder bilen i perioden. På så sätt kan du finansiera en del av månadskostnaden genom uthyrning. Under uthyrningen betalar hyrestagare för försäkring och eventuell självrisk vid skada. Du bestämmer själv priset för att hyra din korttidsleasade bil, samt när och vem som får boka den.

Läs mer om hur mycket du kan tjäna på din leasingbil