Vilken är den billigaste bilen att leasa

Hugo
Hugo · 19. september 2024

När det kommer till att hitta den billigaste leasingbilen, är en begagnad Nissan Leaf en av de mest prisvärda och eftertraktade alternativen. Bilarna är upp till två år gamla och i toppskick. Nissan Leaf erbjuder inte bara en grönare framtid med sin helelektriska motor, utan också en attraktivt månadskostnad. Du kan välja mellan två modeller:

  • Nissan Leaf Acenta för endast 3 295 kr/månad
  • Nissan Leaf N-Connecta för 3 495 kr/månad

Båda alternativen inkluderar allt du behöver för en bekymmersfri leasingupplevelse. Men vad gör Nissan Leaf till ett så bra val när det gäller leasing av elbil, och varför är privatleasing så populärt? Låt oss dyka djupare!

Vad händer om leasingbilen går sönder?

En stor fördel med att leasa bil hos GoMore är att du slipper oroa dig för oförutsedda kostnader. Om bilen går sönder, är du helt täckt. Helförsäkring och serviceavtal ingår utan extra kostnad, vilket innebär att du inte behöver betala något för reparationer under leasingperioden. Detta ger trygghet och säkerhet, särskilt när det gäller en elbil som Nissan Leaf.

Dessutom ingår även service och däckbyte, så du behöver inte oroa dig för underhåll eller byten mellan sommar- och vinterdäck – allt är redan inkluderat i din fasta månadskostnad. Detta skapar en smidig och bekymmersfri upplevelse.

Kan privatleasing bli dyrare?

Nej, en av de största fördelarna med GoMore privatleasing är att kostnaden är fast. När du leasar en bil privat genom GoMore, betalar du en förutbestämd månadskostnad som inte förändras under avtalsperioden. Det finns inga dolda avgifter eller överraskande kostnader som kan dyka upp längs vägen. Detta gör privatleasing av elbil till ett pålitligt och budgetvänligt alternativ.

Fördelarna med fasta kostnader är uppenbara:

  • Du slipper tänka på värdeminskning eftersom du bara betalar för användningen av bilen
  • Du behöver inte oroa dig för reparationer eller underhållskostnader, då dessa redan ingår i avtalet
  • Ingen kontantinsats krävs, vilket gör leasing mer tillgängligt än ett traditionellt billån

Privatleasing erbjuder en enkel och stressfri lösning för dig som vill ha en ny bil utan de finansiella riskerna med att äga en.

Hur lång är leveranstiden?

GoMore erbjuder en snabb och smidig process för att komma igång med din nya bil. Leveranstiden är vanligtvis ca 10 arbetsdagar, vilket innebär att du snabbt kan vara ute på vägarna i din nya Nissan Leaf. Det är en betydande fördel för den som vill komma igång snabbt utan långa väntetider.

Ingår sommar/vinterdäck?

Ja, när du leasar bil privat genom GoMore, ingår både sommar- och vinterdäck. Detta innebär att du inte behöver tänka på extra kostnader för nya däck eller byten mellan säsongerna. Däckbytet sker kostnadsfritt hos valfri av fem rikstäckande kedjor, vilket sparar tid och bekymmer.

Är detta tillgängligt i hela landet?

Ja, oavsett var i Sverige du bor, kan du leasa en bil via GoMore. Bilarna står i Stockholm men kan transporteras till hela Sverige mot en tilläggskostnad. Service och däckbyte erbjuds i hela landet, vilket gör det enkelt och smidigt att underhålla din leasingbil oavsett var du befinner dig.

Varför är Nissan Leaf ett smart val?

Att leasa en Nissan Leaf via GoMore innebär att du får en av de mest prisvärda elbilarna på marknaden med en enkel och transparent process. Med en fast månadskostnad, ingående helförsäkring, serviceavtal och däckskiftekan du njuta av att köra en modern elbil utan några ekonomiska överraskningar.

Sammanfattningsvis, för dig som letar efter billig privatleasing med låg månadskostnad, erbjuder Nissan Leaf en fantastisk kombination av prisvärdhet, trygghet och hållbarhet. Den fasta månadskostnaden gör att du kan planera din ekonomi utan att oroa dig för oväntade kostnader, medan elbilens låga miljöpåverkan ger dig möjlighet att bidra till en grönare framtid.

Dela din leasingbil via GoMore och sänk dina kostnader ytterligare

Med GoMore kan du leasa en bil och hyra ut den när du inte använder den. Detta ger dig möjlighet att minska dina leasingkostnader och samtidigt bidra till ett mer effektivt utnyttjande av resurser, eftersom fler kan använda samma bil. Försäkring ingår under uthyrningstiden, vilket ger både dig och hyrestagaren extra trygghet. Att hyra ut bilen är helt frivilligt.

Frågor eller funderingar?

Vi vet att det är mycket att tänka på när det gäller leasing, därför vill vi vara med i hela processen för att du ska känna dig trygg. Vi finns tillgängliga på leasing@GoMore.se samt på telefon 0313 045 666.

Relaterade länkar


Relaterade inlägg