Fast ränta på alla leasingavtal!

Hugo
Hugo · 21. augusti 2023

Vi på GoMore Leasing erbjuder fast ränta på alla våra privatleasingavtal. Det innebär att du som kund har en fast månadskostnad under hela avtalstiden. oavsett om du väljer att leasa en ny eller begagnad bil. Detta ger en förutsägbarhet för din ekonomi och minskar risken för oväntade kostnader eller höjningar av räntan. Det är också en fördel när det gäller budgetplanering, eftersom du enkelt kan inkludera leasingkostnaden i dina månatliga utgifter.

Att välja leasing med fast ränta på ger dig också en större kontroll över din ekonomi och gör det enklare att planera för framtiden. Genom att veta exakt vad du betalar varje månad, kan du lättare ta andra ekonomiska beslut, som att investera i ett hus eller spara pengar till en resa. 

Vi erbjuder även privatleasing av begagnade bilar vilket är ett utmärkt alternativ för dig som vill ha en bil till lägre kostnad. Genom att leasa en begagnad bil kan du få tillgång till en kvalitetsbil till ett förmånligare pris. Sammanfattningsvis är det alltid en fördel att ha en fast ränta på ditt privatleasingavtal, oavsett om du väljer att leasa en ny eller begagnad bil.

Och det bästa av allt? Du kan spara in på leasingkostnaden genom att hyra ut bilen när du själv inte använder den. På så sätt får du tillgång till både en utmärkt bil och en extra inkomstkälla. Ladda upp en annons i vår app och hyr säkert ut bilen till dina grannar. Du bestämmer pris per dag själv och får behålla 80 % av intäkterna.

Om du är intresserad av att lära dig mer om våra privatleasingalternativ eller om fast ränta, tveka inte att kontakta oss för mer information. Vi hjälper gärna till att hitta en lösning som passar dina behov och ekonomiska mål.

Se vilka modeller vi har tillgängliga just nu och boka enkelt online!