Privatleasing av elbilar eller hybrider

GoMore erbjuder leasing av elbilar och har ett brett utbud av olika miljövänliga bilar. Välj mellan att leasa en elbil, privatleasa en hybridbil eller privatleasa en plug-in hybrid i 12-36 månader. Du betalar en fast månadsavgift som inkluderar service, försäkring, sommar- och vinterdäck samt de antal kilometer du önskar köra per år. Något som är unikt med GoMore Leasing är även möjligheten att tjäna pengar på din leasingbil genom att hyra ut den när du själv inte använder den. Så vad väntar du på? Leasa en elbil eller en hybrid idag!

Se alla leasingerbjudanden

Nuvarande leasingerbjudanden för elbilar och hybrider

Se alla leasingerbjudanden
nissan-leaf-acenta-40kwh_GoMore

Nissan Leaf Acenta 40kWh

3 295 SEK SEK 3 795
nissan-leaf-n-connecta-40kwh_GoMore

Nissan Leaf N-Connecta 40kwh

3 495 SEK SEK 3 995
nissan-leaf-tekna-40kwh_GoMore

Nissan Leaf Tekna 40kwh

3 995 SEK SEK 4 495
nissan-leaf-acenta-62kwh_GoMore

Nissan Leaf Acenta 62kwh

4 295 SEK SEK 4 995
nissan-leaf-n-connecta-62kwh_GoMore

Nissan Leaf N-Connecta 62kwh

4 895 SEK SEK 5 395
skoda-octavia-plug-in-hybrid-tsi-style-iv_GoMore

Skoda Octavia Plug-in Hybrid TSI Style IV

5 299 SEK SEK 5 650
lynk-and-co-01-plug-in-hybrid-261-hk_GoMore

Lynk and Co 01 Plug-in Hybrid 261 hk

5 740 SEK SEK 6 330
tesla-model-y-rwd_GoMore

Tesla Model Y RWD

8 495 SEK SEK 10 080
tesla-model-y-long-range-awd_GoMore

Tesla Model Y Long Range AWD

8 995 SEK SEK 10 890
tesla-model-3-2024_GoMore

Tesla Model 3 2024

9 045 SEK
tesla-model-y-long-range-rwd_GoMore

Tesla Model Y long range RWD

9 075 SEK SEK 10 080
tesla-model-3-long-range-2024_GoMore

Tesla Model 3 Long Range 2024

10 455 SEK
hyundai-ioniq-5-advanced-rwd_GoMore

Hyundai Ioniq 5 Advanced RWD

8 325 SEK
hyundai-ioniq-5-advanced-awd_GoMore

Hyundai Ioniq 5 Advanced AWD

8 695 SEK

GoMore Leasing är det smarta sättet att ha tillgång till bil

Låg månadskostnad inklusive service, försäkring, vägassistans och vinterdäck. Finansiera leasingen genom uthyrning på GoMore.

Privatleasing av elbilar och hybridbilar

Vi uppdaterar löpande vårt utbud av nya leasingbilar och erbjuder alltid flertal elbilar och hybrider för att du ska kunna leasa en elbil som passar dig. Du kan exempelvis privatleasa en elbil med hög prestanda, smakfull design och unik teknologi såsom Tesla eller Polestar. Våra elbilar tar dig långt på en enda laddning med räckvidder upp mot 54 mil. Ladda din elbil hemma med eluttag eller på laddningsstationer runt om i landet. Många leasingbilar går att snabbladda på omkring 30 minuter. Att privatleasa en elbil ger dig en 100% fossilfri och bekväm körning.

Utöver elbilar kan du privatleasa flertal olika laddhybrider som kombinerar el- och förbränningsmotor. När bilens el tagit slut kör du istället på bensin och tar dig därför längre utan att behöva ladda. Du laddar din leasade hybrid likt en elbil, hemma med eluttag eller på jobbet. Att leasa en hybrid är ett bra alternativ för att minska din utsläpp. Välj bland en automatväxlad SUV såsom Ford Kuga eller den topprustade Lynk&Co01.

Elbilar: Hållbara, Ekonomiska och Framtidssäkrade - 3 anledningar till varför elbilar alltid är ett bra val

Miljövänliga och hållbara: Elbilar är kraftigt miljövänliga eftersom de inte har några avgasutsläpp när de körs på el. Leasa en elbil och hjälp till att minska luftföroreningar, ett viktigt steg mot att bekämpa klimatförändringar.

Lägre driftskostnader: Att ladda en elbil är betydligt billigare än att tanka en bensin- eller dieselbil. Dessutom har elbilar färre rörliga delar och kräver mindre underhåll, vilket leder till lägre långsiktiga driftskostnader. Privatleasing av elbil kan alltså innebära att du sparar in på drivmedel!

Tyst och smidig körning: Elbilar är kända för sin tysta och smidiga körning. De ger en avkopplande körupplevelse utan motorbuller och vibrationer.

Plug-in Hybrider: Miljövänliga, Ekonomiska och Mångsidiga - 3 skäl varför de är ett utmärkt Val

Plug-in hybrider kan vara billigare i drift än bensindrivna bilar av flera skäl, och det finns flera faktorer som påverkar denna kostnadsfördel:

Lägre bränsleförbrukning: Plug-in hybrider har en elektrisk drivlina som gör att de kan köra på el en betydande del av tiden. Detta minskar bränsleförbrukningen och gör att ägaren spenderar mindre pengar på bensin eller diesel.

Elpriser vs. bensinpriser: Elpriser är ofta lägre än bensinpriser, och de tenderar att vara stabilare över tid. Detta innebär att laddning av en plug-in hybrid vanligtvis kostar mindre än att fylla på en bensintank.

Miljövänliga alternativ: Plug-in hybrider är oftast mer miljövänliga än bensindrivna bilar på grund av deras förmåga att köra på el, vilket minskar utsläppen.

Hur långa är leasingavtalen och vad finns det för valmöjligheter?

GoMore Leasing erbjuder dig privatleasing av elbilar och plug in hybrider med olika kontraktslängder. Våra kontrakt är ofta från 12 till 36 månader, där möjlighet finns att säga upp under perioden. Leveranstiden är så lite som 2 veckor på modeller i lager.

Finns möjlighet för kortare leasingperioder?

För dig som enbart behöver bilen under en kortare period erbjuder vi korttidsleasing av elbilar och plug in hybrider. Med korttidsleasing kan du leasa din bil från 1-12 månader där 2500 km ingår per månad. Du kan exempelvis korttidsleasa en elbil eller plug in hybrid under den period du inväntar leverans av din långtidsleasing. Leverans av elbilar och hybrider för korttidsleasing är bara några dagar. Du kan ser våra erbjudanden för detta här..

Upphämtningsmöjligheter

Vi erbjuder upphämtning av våra leasingbilar i flera städer med öppettider både helg och vardag. Möjliga upphämtningsställen anges i det individuella erbjudandet. När du har lagt din beställning samordnas en tid för uthämtning av din leasade bil för att hitta en tid och dag som fungerar bäst för dig. Du kan alltså leasa en elbil och få den inom kort!

Om du önskar att hämta din privatleasade elbil eller hybrid någon annanstans kan du alltid kontakta oss på leasing@gomore.se eller ringa 0313- 045 666, så hjälper vi dig vidare.

Förutom att leasa elbil och hybrider, hittar du vårt fulla utbud av bilar redo för leasing här med bilar i alla fordonskategorier, från små stadsbilar till rymliga kombibilar och stora SUV:er.

Inkluderad helförsäkring och full service

Vi på GoMore har valt att erbjuda ett så transparent och ärligt prisupplägg som möjligt när du leasar elbil. Vi inkluderar därmed alla kostnader för dig som leasingtagare så att du ska kunna förlita dig på att du har samma månadskostnad under hela leasingavtalet och slipper att tänka på att själv teckna bilförsäkring, serviceavtal osv på egen hand. För oss är det viktigt att du känner dig trygg och att din leasingperiod blir så smidig som möjligt, så att du kan få njuta av bilen istället för att behöva lägga tid på annat.

Fast månadskostnad, fast ränta

Hos GoMore Leasing betalar du ett fast månadspris som inkluderar försäkring, full service, vägassistans, vinterdäck och de antal kilometer du själv väljer. Du leasar en elbil eller en plug in hybrid helt utan några dolda avgifter där eventuell klimatbonus redan är inräknad i priset och räntan alltid är fast från och med att du hämtar ut bilen hos återförsäljaren. Även däckskifte ingår i ditt leasingavtal. Eventuella räntehöjningar påverkar inte din leasingavgift.

Läs mer om vår försäkring för leasingbilar

Minska dina månadskostnader - hyr enkelt ut din elbil eller hybrid

Med GoMores unika leasingavtal kan du hyra ut din leasing på GoMore när du själv inte använder bilen. Genom att hyra ut din leasade elbil eller hybrid kan du både finansiera delar av din leasingkostnad samtidigt som du bidrar till ett minskat koldioxidutsläpp genom att använda befintliga resurser mer effektivt. Dessutom möjliggör du för många andra att få köra grönt, samtidigt som du tjänar pengar på din bil. Många av våra bilägare sparar redan pengar varje månad genom att hyra ut sin leasingbil, exempelvis vår användare Björn. Läs gärna mer hur Björn finansierar sin leasingbil med hjälp av uthyrning..

Leasing av elbilar och plug in hybrider med GoMore

Vi uppdaterar löpande utbudet av olika modeller av elbilar och hybrider. Vi har ett brett utbud av bilar och arbetar ständigt för att kunna erbjuda dig allt från en mindre stadsbil till en större familjebil med god plats. GoMore Leasing erbjuder också andra modeller så som KIA, Tesla, Polestar, Opel, Volvo och många fler.

Fördelar med att leasa en bil

Många ställer sig frågan när det kommer till bil: Ska man köpa eller leasa bil? Här nedan finner du fördelarna med att leasa bil via GoMore:

Om du har frågor om privatleasing av elbil eller hybridbil får du gärna kontakta oss på leasing@gomore.se eller ringa 0313- 045 666.