Privatleasing av elbilar eller hybrider

GoMore erbjuder leasing av elbilar och har ett brett utbud av olika miljövänliga bilar. Välj mellan att privatleasa en elbil, privatleasa en hybridbil eller privatleasa en plug-in hybrid från 12-36 månader. Du betalar en fast månadsavgift som inkluderar service, försäkring, sommar- och vinterdäck samt de antal kilometer du önskar köra per år. Något som är unikt med GoMore Leasing är även möjligheten att tjäna pengar på din leasingbil genom att hyra ut den när du själv inte använder den.

Se alla leasingerbjudanden

Nuvarande leasingerbjudanden för elbilar och hybrider

Se alla leasingerbjudanden

GoMore Leasing är det smarta sättet att ha tillgång till bil

Låg månadskostnad inklusive service, försäkring, vägassistans och vinterdäck. Finansiera leasingen genom uthyrning på GoMore.

Privatleasing av elbilar och hybridbilar

Vi uppdaterar löpande vårt utbud av nya leasingbilar och erbjuder alltid flertal elbilar och hybrider för att du ska kunna leasa elbil som passar dig. Du kan exempelvis privatleasa elbilar med hög prestanda, smakfull design och unik teknologi såsom Tesla eller Polestar. Våra elbilar tar dig långt på en enda laddning med räckvidder upp mot 54 mil. Ladda din elbil hemma med eluttag eller på laddningsstationer belägna runt om i hela Sverige. Det finns många av våra leasingbilar går att snabbladda på omkring 30 minuter. Att leasa elbil ger dig en 100% fossilfri och bekväm körning.

Utöver elbilar kan du privatleasa flertal olika laddhybrider som kombinerar både en el- och förbränningsmotor. När bilens el tagit slut kör du istället på bensin och tar dig därför längre utan att behöva ladda. Du laddar din leasade hybrid likt en elbil, hemma med eluttag eller på jobbet. Att välja en hybrid är ett bra alternativ för att minska din utsläpp. Välj bland en automatväxlad SUV såsom Ford Kuga eller den topprustade Lynk&Co01.

GoMore Leasing erbjuder dig privatleasing av elbilar och hybrider med olika kontraktslängder. Våra kontrakt är ofta från 12 till 36 månader, där möjlighet finns att säga upp under perioden. Leveranstiden är så lite som 2 veckor på modeller i lager.

För dig som enbart behöver bilen under en kortare period erbjuder vi korttidsleasing av elbilar och hybrider, såsom Kia Ceed SW Laddhybrid eller Kia Xceed Advance Plus Plug-In Hybrid. Med korttidsleasing kan du leasa din bil från 1-11 månader där 2500 km ingår per månad. Du kan exempelvis korttidsleasa en elbil eller hybrid under den period du inväntar leverans av din långtidsleasing. Leverans av elbilar och hybrider för korttidsleasing är bara några dagar.

Vi erbjuder uthämtning av våra leasingbilar i flera städer med öppettider både helg och vardag. Möjliga uthämtningsställen anges i det individuella erbjudandet. När du har lagt din beställning samordnas en tid för uthämtning av din leasade bil för att hitta en tid och dag som fungerar bäst för dig.

Om du önskar att hämta din privatleasade elbil eller hybrid någon annanstans kan du alltid kontakta oss på leasing@gomore.se eller ringa 0313- 045 666, så hjälper vi dig vidare.

Förutom elbilar och hybrider, hittar du vårt fulla utbud av bilar redo för leasing här med bilar i alla fordonskategorier, från små stadsbilar till rymliga kombibilar och stora SUV:er.

Inkluderad helförsäkring och full service

Vi på GoMore har valt att erbjuda ett så transparent och ärligt prisupplägg som möjligt när du leasar elbil. Vi inkluderar därmed alla kostnader för dig som leasingtagare så att du ska kunna förlita dig på att du har samma månadskostnad under hela leasingavtalet och slipper att tänka på att själv teckna bilförsäkring, serviceavtal osv på egen hand. För oss är det viktigt att du känner dig trygg och att din leasingperiod blir så smidig som möjligt, så att du kan få njuta av bilen istället för att behöva lägga tid på annat. På GoMore Leasing betalar du ett fast månadspris som inkluderar försäkring, full service, vinterdäck och de antal kilometer du själv väljer. Du leasar en elbil eller en hybridbil helt utan några dolda avgifter där klimatbonus är inräknat i priset och räntan alltid är fast från dess att du hämtar ut bilen hos återförsäljaren. Det som inte ingår i ditt leasingavtal är däckförvaring.

Läs mer om vår försäkring för leasingbilar

Minska dina månadskostnader - hyr enkelt ut din elbil eller hybrid

Med GoMores unika leasingavtal kan du hyra ut din leasing på GoMore när du själv inte använder bilen. Genom att hyra ut din leasade elbil eller hybrid kan du både finansiera delar av din leasingkostnad samtidigt som du bidrar till ett minskat koldioxidutsläpp genom att använda befintliga resurser mer effektivt. Dessutom möjliggör du för många andra att få köra grönt, samtidigt som du tjänar pengar på din bil. Många av våra bilägare sparar redan pengar varje månad genom att hyra ut sin leasingbil, exempelvis vår användare Björn. Läs gärna mer hur Björn finansierar sin leasingbil med hjälp av uthyrning..

Leasing av elbilar och hybrider med GoMore

Vi uppdaterar löpande utbudet av olika modeller av elbilar och hybrider. Vi har ett brett utbud av bilar och arbetar ständigt för att kunna erbjuda dig allt från en mindre stadsbil till en större familjebil med god plats. GoMore Leasing erbjuder också andra modeller så som Renault, Tesla, Polestar, Opel, Volvo och många fler.

Fördelar med att leasa en elbil

Många ställer sig frågan när det kommer till bil: Ska man köpa eller leasa bil? Här nedan finner du fördelarna med att leasa bil via GoMore: