Fiat Privatleasing

Leasa din nya bil från Fiat med GoMore. Fiat har mer än 120 års tradition av att designa små och medelstora bilar som är perfekta för både stadskörning och de längre resorna. Fiat jobbar innovativt med att erbjuda italiensk design samtidigt som bilarna ska klara av de skandinaviska väderförhållandena. Många Fiat-modeller har flera gånger fått pris för bästa bil i småbilskategorin. På GoMore Leasing får vi regelbundet in bilar från Fiat. Som alltid är försäkring, service och mycket mer inkluderat i priset.

Se alla leasingerbjudanden

Aktuella leasingerbjudanden från Fiat

Se alla leasingerbjudanden

Alla erbjudanden från Fiat är slutsålda

Som tur är har vi andra bilar du kan leasa

GoMore Leasing är det smarta sättet att ha tillgång till bil

Låg månadskostnad inklusive service, försäkring, vägassistans och vinterdäck. Finansiera leasingen genom uthyrning på GoMore.

Leasa en Fiat

För alla erbjudanden på leasingbilar från Fiat betalar du ett fast pris inklusive service, försäkring, vägassistans samt vinterdäck. I samband med din beställning väljer du själv antal kilometer och om du vill göra eventuella tillval och önskemål.

Läs mer om hur service fungerar av leasingbil via GoMore

För de flesta bilar kan du välja att leasa en Fiat för både korttidsleasing och längre leasing. Se vid respektive erbjudande vilken leveranstid som gäller. Förutom Fiat erbjuder GoMore Leasing bilar från märken så som Tesla, Polestar, Citroën, Nissan, Opel, Mazda, Ford, Seat, Skoda, Volvo och många fler.

Leasa en Fiat och dela bilen när du själv inte använder den

Som något unikt med GoMore Leasing kan du hyra ut din leasingbil och dela den med fler när du själv inte använder den. Smart för både plånboken och planeten när du delar bil med fler.

Läs mer om hur uthyrning av din bil fungerar på GoMore