Hur fungerar service av leasingbil?

Privat leasing > Hur fungerar service av leasingbil?

Hur fungerar service av leasingbil?

Service är inkluderat i din månadskostnad av din leasingbil. Du behöver serva den enligt bilens egna serviceintervall, även fast servicelampan alltid inte tänts. När det börjar närma sig en service kontaktar du vår lesingpartner (exempelvis Leaseplan) som kommer att hänvisa dig till auktoriserad märkesverkstad där du bokar en tid för service. Verkstaden ska skicka räkningen till vår leasingpartner om inget annat anges vid bokning av service.

Vad är mitt ansvar?

Som leasingtagare är det ditt ansvar att serva bilen utifrån bilens serviceintervaller. Det varierar från modell till modell hur ofta en bil ska servas. Intervallerna är alltid angivna digitalt eller i bilens servicehäfte. Finns det inget servicehäfte i bilen ska du kontakta en auktoriserad märkesverkstad som via ditt registreringsnummer ser när bilen ska servas här näst. Det är viktigt att du som leasingtagare servar bilen innan dess intervall passerat.

Vindrutetorkare, påfyllning av spolarvätska och tvätt ingår inte som en del av serviceavtalet utan där är det du själv som ansvarar för att underhålla bilen under leasingperioden.

GoMore Leasing är det smarta sättet att ha tillgång till bil

Låg månadskostnad inklusive service, försäkring, vägassistans och vinterdäck. Finansiera leasingen genom uthyrning på GoMore.

Populära leasingbilar

Se alla leasingerbjudanden