Peugeot Privatleasing

Med GoMore Privatleasing kan du välja bland flera olika modeller av Peugeot. Privatleasa en Peugeot när du är ute efter en stadsbil, halvkombi eller elbil. Vi erbjuder privatleasing av modeller så som Peugeot 208 eller en exklusiv SUV så som Peugeot 3008. Hos kan du även leasa elbil, vi erbjuder modeller från Peugeot som går på 100% el men också hybridbilar. Privateasa bil efter dina behov.

Se alla leasingerbjudanden

Aktuella leasingerbjudanden från Peugeot

Se alla leasingerbjudanden

Alla erbjudanden från Peugeot är slutsålda

Som tur är har vi andra bilar du kan leasa

GoMore Leasing är det smarta sättet att ha tillgång till bil

Låg månadskostnad inklusive service, försäkring, vägassistans och vinterdäck. Finansiera leasingen genom uthyrning på GoMore.

Peugeot Privatleasing

På GoMore leasing hittar du ett brett urval av olika modeller från Peugeot och vi uppdaterar löpande vårt leasingutbud. Vi har ett brett utbud av leasingbilar och kan erbjuda dig allt från en mindre stadsbil till en större familjebil med god plats. Ta till exempelvis en titt på den smidiga halvkombin Peugeot 208 eller den smarta och kompakta SUV:n Peugeot E-2008. Leasa elbil enkelt och smidigt via GoMore.

GoMore Leasing erbjuder också privatleasing av andra modeller så som Kia, Tesla, Volkswagen, Polestar och många fler. På GoMore erbjuder vi både långtidsleasing och korttidsleasing. För korttidsleasing är leveranstiden så kort som fem arbetsdagar.

Inklusive försäkring och service

På GoMore privatleasar du en helt ny Peugeot till ett fast månadspris utan några dolda avgifter. I priset ingår bland annat försäkring, service samt vinterdäck för din leasingbil. Vi erbjuder dig en förmånlig försäkring som tecknas automatiskt när du ingår ett leasingavtal ihop med GoMore och vår leasingpartner. Den försäkring som ingår i ditt leasingavtal är en helförsäkring (trafikförsäkring, delkasko och vagnskadegaranti) där även vägassistans är inkluderat.

Läs mer om hur det fungerar med försäkring av en leasingbil på GoMore

I samband med din beställning av din nya leasingbil från Peugeot väljer du själv hur många kilometer som ska ingå i ditt leasingavtal och den avtalslängd som passar dig bäst. Du kan även göra eventuella tillval samt önskemål för din nya leasingbil på GoMores hemsida.

Leasa en Peugeot och dela bilen när du själv inte använder den

När du väljer att privatleasa bil med GoMore får du ett unikt leasingavtal där du i leasingperioden kan hyra ut bilen när du själv inte använder den. På så sätt kan du tjäna pengar på din bil genom uthyrning och finansiera en del av leasingkostnaden.

Läs mer om hur det fungerar med biluthyrning på GoMore

GoMore erbjuder även möjligheten att få en nyckelfri teknik installerat i leasingbilen. Då kan verifierade hyrestagare hyra din bil direkt via appen utan att du behöver vara närvarande.