BMW Privatleasing

På GoMore erbjuder vi privatleasing av BMW-bilar. BMW är ett ikoniskt varumärke som levererar innovativa bilar av hög kvalitet och med ett brett utbud av olika bilar såsom SUV, cabriolet samt gröna el- och hybridbilar. Använd GoMore om du är ute efter att privatleasa en bil som är både bekväm och sportig.

Se alla leasingerbjudanden

Aktuella leasingerbjudanden från BMW

Se alla leasingerbjudanden

GoMore Leasing är det smarta sättet att ha tillgång till bil

Låg månadskostnad inklusive service, försäkring, vägassistans och vinterdäck. Finansiera leasingen genom uthyrning på GoMore.

Utforska fördelarna med BMW Privatleasing

Vi ger dig möjligheten att privatleasa en begagnad BMW under en period på 12 till 24 månader alternativt en helt ny BMW i 24 - 36 månader. Du behöver inte tänka på ränteläget, vårt erbjudande med fast ränta och fast månadskostnad gör att du betalar samma belopp varje månad, medan helförsäkring och inkluderade sommar- och vinterdäck säkerställer trygg körning året runt.

Ett urval av leasingalternativ för BMW privatleasing hos GoMore

Leasa BMW 3-serien

En välkänd symbol för pålitlighet och komfort inom mellanklass-sedaner. Den imponerar med sin eleganta design och högkvalitativa interiör. 3-serien erbjuder en smidig körupplevelse och är en perfekt följeslagare. Du kan även leasa denna som plug–in hybrid och både som sedan och kombi. Ett säkert sätt att köra BMW med stil. 3-serien finns ofta att leasa begagnad med dragkrok.

Leasa BMW 1-serien

Med en historia som en av de mest omtyckta kompakta bilarna i världen kombinerar design med kördynamik. BMW 1-serien är idealisk för stadskörning, men den är också kapabel för längre resor. Oavsett om du söker en bil för vardagsbruk eller äventyr kommer 1-serien att imponera!

Leasa BMW X1

En kompakt SUV med sportig design. Den är lika bekväm att köra i staden som den är kapabel att ta sig an äventyrliga terränger. Privatleasa BMW X1 och få det bästa av två världar - smidighet och off-road-kapacitet. Den här bilen är perfekt för dem som vill sticka ut från mängden.

Leasa BMW 5-serien

En uppskattad mellanklass-SUV som fokuserar på rymlighet och säkerhet. Att privatleasa 5-serien är ett utmärkt val för den moderna familjen som värderar både trygghet och komfort. Dessutom erbjuder den generöst med utrymme i kupén. Detta är något av det bästa när det kommer till att köra BMW.

Fördelar med att leasa en begagnad bil

Skillnaden mellan att leasa en begagnad och en helt ny BMW är stor. En begagnad bil har oftast en lägre månadskostnad än en helt ny bil. Dessutom bidrar du mindre till utsläpp när du leasar en begagnad bil, eftersom det inte krävs lika mycket resurser för att producera en ny bil.

Bilarnas skick

När du väljer begagnad BMW privatleasing via GoMore kan du vara säker på att få en bil i utmärkt skick. Bilarna genomgår noggranna kontroller och rekonditionering för att säkerställa att de uppfyller de höga standarder som BMW är kända för. Ibland kan de ha några mindre märken som resultat av normalt slitage. Om du leasar en ny bil är den såklart direkt från fabriken.

✔️ Fast ränta och månadskostnad - Oavsett om räntan är fast eller rörlig kan det göra stor skillnad för din ekonomi. Med fast ränta och en konstant månadskostnad kan du planera din ekonomi utan ovälkomna överraskningar. Du betalar en månadskostnad som inte varierar från månad till månad. Faktura och betalning per månad är alltid på samma belopp med vår BMW privatleasing.

✔️ Privatleasing med flexibel avtalstid - Till skillnad från många andra leasingbolag erbjuder vi leasingperioder kortare än 36 månader. Detta eftersom många konsumenter för närvarande inte vill binda upp sig så länge som 36 månader. Därför erbjuder vi, för begagnad privatleasing, en flexibel avtalstid på 12-24 månader. Efter 12 månader kan du kostnadsfritt säga upp avtalet när du vill med endast 30 dagars uppsägningstid. För nya bilar gäller enbart 24 eller 36 månader. Väljer du till exempel en ny bil på 36 månader kan du inte säga upp avtalet i förtid.

✔️ Sommar- och vinterdäck - När du leasar en begagnad BMW hos GoMore ingår alltid sommar- och vinterdäck utan extra kostnad per månad. De flesta bilarna har friktionsdäck, men dubbdäck är oftast möjligt.

✔️ Däckbyte - GoMore privatleasing erbjuder kostnadsfritt däckbyte hos de flesta stora däckkedjorna. Detta är möjligt över hela Sverige, och du kan bland annat byta däck hos Däckmaster och Vianor.

✔️ 1000 - 3000 mil per år ingår - När du privatleasar en begagnad BMW kan du välja mellan 1000 mil per år, 2000 mil per år och 3000 mil per år.

✔️ 1500 - 2500 mil per år ingår - När du privatleasar en ny BMW kan du välja mellan 1500 mil per år, 2000 mil per år och 2500 mil per år.

✔️ Helförsäkring - Vi inkluderar alltid helförsäkring. Normalt slitage accepteras vid återlämning.

✔️ Serviceavtal - BMW privatleasing genom GoMore ger dig bland annat ett serviceavtal där all service ingår. Om något oväntat skulle inträffa mekaniskt kan du känna dig trygg. Service är tillgängligt över hela landet.

Dela din leasingbil - Tjäna pengar

Hos GoMore har du möjlighet att hyra ut din privatleasade BMW till andra privatpersoner när du själv inte använder den. På så sätt kan du tjäna pengar på din privatleasade bil och finansiera delar av din leasingkostnad.

Att hyra ut din privatleasade bil är enkelt. Du laddar upp din bil med bild och text, samt bestämmer när och till vilket pris din bil är tillgänglig för uthyrning. Via vår försäkring är bilen helförsäkrad under alla dina hyresperioder. Eventuell självrisk betalas av hyrestagaren.

Hjälp att välja körsträcka

Vill du ha hjälp att välja hur många mil per år eller per månad du ska ha i ditt avtal kan du läsa detta blogginlägg eller kontakta oss.

Kontakt

Vi finns tillgängliga på leasing@gomore.se och 0313- 045 666, för att hjälpa dig. Vill du komma igång med privatleasing kan du också direkt lägga din reservation via hemsidan så ringer vi upp så att du kan hämta en din bil så fort som möjligt.

Vi vet att det är mycket att tänka på när det gäller Volkswagen privatleasing, därför vill vi vara med i hela processen för att du ska kunna känna dig trygg.

Se alla erbjudanden för begagnad privatleasing här!