Volvo Privatleasing

Med GoMore Leasing kan du privatleasa en begagnad Volvo med fast ränta, helförsäkring och sommar/vinterdäck inkluderat. Vi erbjuder privatleasing av begagnade Volvobilar till marknadens bästa priser. Fynda bland modeller som V60, V90, XC40 och XC60. Med GoMore har du även möjlighet att hyra ut din bil för finansiera en del av din månadskostnad.

Se alla leasingerbjudanden

Aktuella leasingerbjudanden från Volvo

Se alla leasingerbjudanden

Alla erbjudanden från Volvo är slutsålda

Som tur är har vi andra bilar du kan leasa

GoMore Leasing är det smarta sättet att ha tillgång till bil

Låg månadskostnad inklusive service, försäkring, vägassistans och vinterdäck. Finansiera leasingen genom uthyrning på GoMore.

Volvo Privatleasing - begagnade bilar med snabb leverans

Dags för en ny Volvo? Vill du inte binda upp dig i 36 månader? Välkommen till vår exklusiva flotta av begagnade Volvo-bilar för privatleasing! Vi erbjuder ett oslagbart leasingalternativ för dig som är ute efter en pålitlig Volvo med alla bekvämligheter inkluderade. Med Vårt flexibla leasingavtal för Volvo privatleasing, 12 till 24 månader, kan du köra din drömbil utan bekymmer.

Välj din favoritmodell:

Volvo V60

Volvo V90

Volvo XC40

Volvo XC60

Volvo XC90: Familjens lyx-SUV

Fördelar med att leasa en begagnad bil

Skillnaden på att leasa en begagnad och en helt ny Volvo är många. En begagnad bil har oftast mycket lägre månadskostnad än den som en helt ny bil har. Ofta har även en begagnad Volvo lägre fordonsskatt än en helt ny. När du leasar en ny bil får du oftast betala självrisken som är kopplad till bilen vagnskadegaranti. Den självrisken är oftast högre än det maxbelopp på 6000 kr som vi har får våra begagnade bilar. Utöver det det så bidrar du inte lika mycket till utsläpp när du leasar en begagnad bil, detta då det inte behövs resurser för att producera en ny bil.

Bilarnas skick

När du väljer Volvo privatleasing via GoMore, kan du vara säker på att du får en bil i utmärkt skick. Bilarna genomgår noggranna kontroller och rekond för att säkerställa att de lever upp till de höga standarder som Volvo är kända för. Ibland kan de ha något mindre märke på sig som resultat av normalt slitage.

✔️ Fast ränta och månadskostnad - Med fast ränta och en fast månadskostnad kan du planera din ekonomi utan oönskade överraskningar. Du betalar en månadskostnad som är samma varje månad.

✔️ Privatleasing med flexibel avtalstid - Till skillnad från många andra leasingbolag erbjuder vi leasing kortare än 36 månader. Detta då många konsumenter i dagsläget inte vill binda upp sig så länge som i 36 månader. Därför erbjuder vi en flexibel avtalstid på 12 - 24 månader. Efter 12 månader kan du kostnadsfritt säga upp avtalet när du vill med bara 30 dagars uppsägningstid.

✔️ Sommar- och vinterdäck - När du leasar en begagnad Volvo hos GoMore så ingår alltid sommar- och vinterdäck utan extra kostnad. De flesta bilarna har friktionsdäck men dubbdäck är oftast möjligt.

✔️ Däckbyte - Vår Volvo privatleasing ger dig däckbyte kostnadsfritt via ditt leasingavtal. När det är dags för byte kan du byta hos de flesta av de stora kedjorna. Detta är möjligt i hela Sverige och du kan bland annat byta däck hos Däckmaster och Vianor.

✔️ 1000 - 3000 Mil per år - När du privatleasar en Volvo kan du själv välja mellan 1000 mil per år, 2000 mil per år och 3000 mil per år.

✔️ Helförsäkring- GoMores Volvo privatleasing ger dig en komplett helförsäkring som även täcker vagnskador. Du betalar en månadskostnad och allt ingår. Normalt slitage är accepterat vid återlämning.

✔️ Serviceavtal - Ingår Service? Ja! Volvo privatleasing ger dig bland annat ett serviceavtal där all service ingår. Ifall något oförutsett maskinellt skulle hända så är du och din Volvo leasingbil säkra. Även den årliga servicen av bilen är kostnadsfri. Service ingår alltså och är tillgängligt i hela landet.

Läs mer om försäkring och service för din leasingbil

Hjälp att välja körsträcka

Om du vill ha hjälpa att välja hur många mil som ska ingå i ditt avtal kan du läsa detta blogginlägg

Dela din privatleasade Volvo - tjäna pengar

På GoMore har du möjlighet att hyra ut din leasingbil till verifierade hyrestagare när du själv inte använder bilen. På så sätt kan du tjäna pengar på din leasingbil och finansiera delar av din leasingkostnaden.

Att hyra ut din leasingbil är enkelt. Du laddar upp din Volvo med bild och text, samt bestämmer när och till vilket pris din bil är tillgänglig för uthyrning. Via vår försäkring är din Volvo helförsäkrad under hela hyresperioden. Eventuell självrisk betalas av hyrestagaren.

Att hyra ut sin leasingbil är ett effektivt sätt att minska sina månadskostnader på och kunna finansiera delar av leasingkostnaderna. Dessutom gör du en god gärning för miljön, genom att bidra till att färre människor behöver äga en bil.

Kontakta oss!

Vi vet att det är mycket att tänka på när det gäller privatleasing, därför vill vi vara med i hela processen för att du ska kunna känna dig trygg. Vi finns tillgängliga på leasing@gomore.se och 0313- 045 666, för att hjälpa dig. Vill du komma igång med privatleasing kan du också direkt lägga din reservation via hemsidan så ringer vi upp så att du kan hämta din bil så fort som möjligt.

Se alla erbjudanden för begagnad privatleasing här!