Hur är jag försäkrad med GoMore Leasing?

Privat leasing > Hur är jag försäkrad med GoMore Leasing?

Ska jag själv göra något gällande försäkringen?

När du leasar en bil med GoMore Leasing har vi valt att göra det enkelt för dig och erbjuder dig en förmånlig helförsäkring som är inkluderad i leasingkostnaden. Det gäller för samtliga ovasett ålder eller tidigare körhistorik. Försäkringen tecknas automatiskt när du ingår ett leasingavtal ihop med GoMore och vår leasingpartner.

Vad täcker försäkringen?

Det är en helförsäkring (trafikförsäkring och delkasko + vagnskadegaranti) inklusive vägassistans som ingår i försäkringen. Det betyder att skulle det hända något med bilen under leasingperioden har du en försäkring som reglerar eventuell skada där du betalar en självrisk.

Vad ligger självrisken på?

För leasingkontrakt för 24 eller 36 månader gäller följande självrisknivåer:

  • Vid trafikskada: 2500 kr
  • Vid vagnskador gäller förekommande vagnskadegaranti: 1500 - 13,500 kr beroende på bilmodell och märke
  • Delkasko, brand och stöld: 2 500 kr
  • Delkasko, glas: 1 500 kr, lagning 200 kr
  • Delkasko, räddning: 1 500 kr
  • Delkasko, rättskydd: 20% av skadekostnaden
  • Delkasko, maskinskada: 3 000 kr upp till 6 000 km, 5 000 kr upp till 10 000 km, 7 000 kr upp till 15 000 km. (Maskinskada gäller för personbil som är högst 5 år gammal och/eller har körts högst 15 000 mil.

Vad gäller om jag hyr ut min leasingbil via GoMore?

När bilen hyrs ut via GoMore är det GoMores uthyrningsförsäkring som hanterar eventuell skada och hyrestagare som står för självriskbetalning. En skada under uthyrning påverkar således inte din försäkring med vår leasingpartner. Läs mer vad som gäller vid uthyrning under villkor för biluthyrning.

GoMore Leasing är det smarta sättet att ha tillgång till bil

Låg månadskostnad inklusive service, försäkring, vägassistans och vinterdäck. Finansiera leasingen genom uthyrning på GoMore.

Populära leasingbilar

Se alla leasingerbjudanden