Sofie har bil för bara 1000 kr i månaden

Klara
Klara · 10. februari 2023

Möt Sofie. Sofie leasar en bil på GoMore och när hon inte använder den hyr hon ut den till andra i hennes grannskap. Det betyder att hon bara betalar 1000 kr i månaden för att ha bil, även om leasingkostnaden är 4000 kr per månad. Hur då? Läs mer nedan.

Sofie leasar en elbil med GoMore

Sofie leasar en bil via GoMore. Hon har nyligen blivit mamma och behöver därför bil för att enklare kunna göra utflykter och resor till släktingar. Hon och hennes sambo har därför leasat en elbil via GoMore. Eftersom Sofie arbetar och bor i centrala Stockholm cyklar hon fram och tillbaka till jobbet. Därför behöver hon inte en bilen i veckodagarna.

Varför leasar du genom GoMore?

“Jag leasar för att jag bara behöver bil ibland. Det är en enorm frihet, speciellt med ett litet barn, men vi använder den inte varje dag. Med GoMore har jag möjlighet att hyra ut min bil när jag inte använder den vilket gör att vi har råd att behålla bilen. Jag tjänar cirka 3 000 kr i månaden på att hyra ut bilen vilket betyder att våra bilkostnader oftast hamnar på 1 000 kr i månaden, istället för de 4 000 kr som bilen faktiskt kostar oss. Dessutom har jag både försäkring och service inkluderat i priset, så det behöver jag inte tänka på.”

Sofie hyr ut sin bil på GoMore

Vad är din erfarenhet av att hyra ut din bil på GoMore?

“Jag har bara goda erfarenheter. Jag hyr ut min bil flera gånger i veckan och det är superenkelt. Jag har GoMore Nyckelfri installerat i bilen, så jag slipper lämna över nyckeln inför varje uthyrning. Det är supersmidigt och jag tjänar bra pengar på det. Och så gillar jag tanken på att hjälpa andra i mitt grannskap. De flesta är supertrevliga.”

Är du inte rädd för att hyresgäster ska förstöra din bil?

“Nej, det är faktiskt inget jag oroar mig för. Tror ingen skulle skada bilen med flit och skulle något hända är jag försäkrad via GoMore. Så det känns tryggt”.

Är du också intresserad av att leasa en bil och hyra ut den via GoMore?

Se tillgängliga bilar för leasing här.

Se vårt utbud av miljövänliga bilar här.