Emilia finansierar sin leasingbil genom uthyrning

Hugo
Hugo · 24. september 2024

Emilia M. bor i södra Stockholm och har alltid varit en stor bilentusiast. Med en hektisk livsstil, där hon ofta är på språng, har hon insett att det är en bra idé att hyra ut sin bil när hon själv inte använder den.

– Jag snubblade över GoMore när jag letade efter alternativ för att minska mina bilkostnader. Jag tyckte att det lät perfekt att kunna leasa och hyra ut bilen och samtidigt tjäna lite extra pengar, säger Emilia.

Hyr ut din bil enkelt med GoMore

Emilia använder sin bil dagligen, men på helgerna är den oftast stillastående. Genom GoMores app kan hon enkelt hantera uthyrningen. Hon har lagt in en kalenderfunktion för att blockera de dagar bilen inte är tillgänglig.

– Det känns så smidigt! Jag behöver inte oroa mig för att träffa hyrestagaren för att överlämna nycklarna. Genom GoMores nyckelfria system kan de låsa upp och låsa bilen med sin telefon, vilket gör hela processen mycket enklare, berättar Emilia.

En extra inkomstkälla genom biluthyrning

Emilia berättar att hon snabbt har börjat se resultat av sin uthyrning.

– Det är verkligen toppen att kunna få in lite extra pengar, särskilt när jag inte använder bilen. Jag kan till exempel ta en weekendresa eller unna mig något fint, säger hon.

En hållbar lösning för miljön

För Emilia är det inte bara ekonomin som spelar in. Hon ser också fördelarna ur ett miljöperspektiv.

– Att hyra ut sin bil istället för att ha den stående är en bra lösning för både plånboken och miljön. Jag gillar tanken på att någon annan kan använda bilen när jag inte behöver den, vilket bidrar till minskad biltrafik, säger hon.

Har du frågor eller funderingar om leasing?

Vi på GoMore förstår att det finns mycket att tänka på när det gäller leasing och uthyrning. Vi finns här för att hjälpa dig genom hela processen, så att du känner dig trygg. Kontakta oss gärna på leasing@GoMore.se eller ring oss på 0313 045 666.

Relaterade länkar


Relaterade inlägg