Varför leasa en begagnad bil?

Hugo
Hugo · 19. september 2024

Att hitta rätt bil till rätt pris kan vara en utmaning, särskilt i dagens ekonomiska läge. Om du är ute efter en smart och kostnadseffektiv lösning kan leasing av en begagnad bil vara ett perfekt alternativ för dig. Genom att leasa en begagnad bil får du tillgång till ett fordon som nästan är som nytt – men till en mycket lägre månadskostnad. Dessutom slipper du den långa väntetiden som ofta blir när du köper eller leasar en ny bil.

Fördelar med att leasa en begagnad bil

Att leasa en begagnat innebär inte bara att du sparar pengar, utan även att du får en rad andra fördelar som ger dig en smidig bilupplevelse. Här är några anledningar till varför det kan vara ett bra val:

1. Lägre månadskostnad

Genom att leasa en begagnad bil betalar du en betydligt lägre månadskostnad än om du leasar en helt ny bil. Detta gör det enklare att hantera din budget, samtidigt som du får tillgång till en kvalitetsbil.

2. Kortare leasingperioder

Begagnade bilar erbjuder ofta mer flexibla leasingavtal, med kortare bindningstider. Detta ger dig större möjlighet att anpassa ditt bilbehov efter din livssituation, utan att känna dig låst i flera år.

3. Snabb leverans

Eftersom bilarna ofta redan finns i lager kan du få din begagnade leasingbil snabbt, ofta inom några veckor. Detta är en stor fördel om du behöver en bil omgående och vill undvika de långa väntetider som ofta kommer med nya bilar.

Mer bil för pengarna

Leasing av en begagnad bil ger dig inte bara en billigare månadskostnad, du får även tillgång till en nästan ny bil – till en bråkdel av priset. De flesta av våra begagnade leasingbilar är välutrustade och i utmärkt skick, vilket gör att du kan njuta av modern teknik och komfort utan att betala nybilspriser.

Vad ingår när du leasar en begagnad bil?

När du leasar en begagnad bil hos GoMore ingår flera tjänster som gör ditt bilägande både tryggt och bekvämt. Du kan räkna med att följande alltid ingår i leasingavtalet:

  • Service & underhåll – Vi tar hand om serviceavgifter så att du slipper oroa dig
  • Vinterhjul – I hög kvalitet för alla säsonger
  • Helförsäkring – För att du ska känna dig trygg på vägarna
  • Vägassistans – Om något oväntat skulle hända
  • Fordonsskatt – Allt inkluderat för att göra det så enkelt som möjligt för dig

Varför välja GoMore för leasing av begagnad bil?

På GoMore strävar vi efter att göra leasing av en begagnad bil så enkel och problemfri som möjligt. På vår leasingsida för begagnade bilar kan du enkelt bläddra bland våra tillgängliga bilar och hitta en som passar dina behov. Hela processen sker online – snabbt och smidigt med digital signatur via BankID.

Vårt mål är att erbjuda en lösning som kombinerar flexibilitet, komfort och prisvärdhet, och med ett stort utbud av begagnade bilar redo för omedelbar leverans är vi övertygade om att du kan hitta din nästa bil hos oss.

Hyr ut din leasingbil på GoMores bildelningsplattform

GoMore erbjuder dig möjligheten att leasa en bil och sedan hyra ut den via vår plattform när du själv inte använder den. Genom att hyra ut bilen kan du minska din månadskostnad för leasingen vilket också bidrar också till bättre resursanvändning, då fler personer delar på samma bil. När bilen hyrs ut ingår försäkring, vilket ger extra trygghet för både ägaren och hyrestagaren. Möjligheten att hyra ut sin bil är såklart valfri.

Frågor eller funderingar?

Vi vet att det är mycket att tänka på när det gäller leasing, därför vill vi vara med i hela processen för att du ska känna dig trygg. Vi finns tillgängliga på leasing@GoMore.se samt på telefon 0313 045 666.

Relaterade länkar


Relaterade inlägg