Vad funderar du på?

Hjälp Allmänt Betalningar och återbetalningar Så här löser du betalningsfel

Så här löser du betalningsfel

Att stöta på betalningsfel kan vara frustrerande, men oroa dig inte! Här är en steg-för-steg-guide om vad du ska göra om du stöter på ett betalningsfel när du använder GoMore.

1. Kontrollera ditt kortsaldo

 • Kontrollera att ditt kort har tillräckligt med pengar för att genomföra transaktionen. Testa med ett annat betalkort om det behövs.

2. Granska kortuppgifterna

 • Dubbelkolla att alla uppgifter om betalkortet är korrekta inklusive kortnummer, utgångsdatum och CVC-kod.

3. Kontrollera eventuella blockeringar

 • Ibland kan banker blockera transaktioner på grund av beloppsgränser eller andra skäl. Kontakta din bank för att kontrollera att det inte finns några spärrar på ditt kort som kan förhindra transaktionen.

4. Skriv in betalningsinformationen på nytt

 • Ta bort dina nuvarande betalningsuppgifter och lägg till det igen:
 1. Gå till startsidan för GoMore.

 2. Klicka på din profilbild i det övre högra hörnet.

 3. Välj "Betalningar" och sedan "Betalkort"/"Betalningsmetoder". Följ anvisningarna för att lägga till dina kortuppgifter igen.

5. 3D-säker verifiering

 • Kontrollera att ditt kort är registrerat med 3D Secure-verifiering för transaktioner online. Denna säkerhetsåtgärd krävs för alla onlinebetalningar inom EU.

6. Systemfel

 • Om du tror att felet beror på ett systemfel kan du försöka ta bort din nuvarande bokning och starta bokningsprocessen igen med din uppdaterade betalningsinformation.

 • Se alltid till att appen eller webbläsaren är uppdaterad till den senaste versionen.

7. Kontakta support

 • Om inget av ovanstående steg löser problemet, vänligen kontakta GoMore Support för ytterligare hjälp. Vårt team är här för att hjälpa dig att lösa eventuella betalningsproblem snabbt.

Observera: Betalning utanför plattformen och vår betalningsmodul är inte tillåtet och kan leda till avstängning av användarprofilen.

Kom ihåg att du kan undvika framtida betalningsproblem genom att hålla betalningsinformationen uppdaterad och korrekt i dina kontoinställningar på GoMore. Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp är du välkommen att kontakta vår kundsupport. Vi finns här för att se till att din upplevelse blir smidig och trevlig!

Hittade du vad du behövde?