Vad funderar du på?

Hjälp Allmänt Betalningar och återbetalningar Hur man betalar för en bokning

Hur man betalar för en bokning

Att genomföra en betalning för din bokning på GoMore är en smidig och säker process som är utformad för att säkerställa både bekvämlighet och säkerhet. Så här gör du för att genomföra din betalning:

1. Betalningsuppgifter

Se till att dina betalningsuppgifter är uppdaterade och korrekta för att underlätta en smidig process.

2. Säker betalningsprocess

När du har angett dina betalningsuppgifter kommer din betalning att behandlas i en säker miljö. GoMore använder branschstandardiserade säkerhetsåtgärder för att skydda din information och säkerställa integriteten i din transaktion.

3. Bekräftelse

När din betalning har behandlats kommer du att få en bekräftelse på webbplatsen eller appen, beroende på var du gjorde din bokning. En bekräftelse skickas också till den emailadress som är kopplad till ditt GoMore-konto.

Viktigt

Observera att alla betalningar på GoMore måste göras via vår plattform. Betalning utanför plattformen är inte tillåtet och kan leda till att ditt konto stängs av.

Tips för en smidig betalningsprocess

  • Kontrollera dina kortuppgifter: Kontrollera att dina kortuppgifter har angetts korrekt och att det finns tillräckligt med pengar på ditt kort.

  • Använd uppdaterad webbläsare eller app: För bästa upplevelse, se till att du använder den senaste versionen av GoMore-appen eller en aktuell webbläsare.

  • Aktivera aviseringar: Aktivera aviseringar via email eller app för att få omedelbara uppdateringar om din betalningsstatus.

Om du stöter på några problem under betalningsprocessen, se vårt Hjälpavsnitt för betalningsfel för felsökningstips eller kontakta vår kundsupport för hjälp.

Hittade du vad du behövde?