Vad funderar du på?

Hjälp Allmänt Profil Komma igång med GoMore

Komma igång med GoMore

Välkommen till GoMore! GoMore är en peer-to-peer bildelningsplattform som kopplar samman människor och underlättar bildelning. När vi delar bilar med varandra behöver färre personer äga en bil, vilket leder till att färre bilar tar upp plats i städerna.

Det är enkelt, gynnsamt för den lokala miljön och ett bra sätt att få kontakt med andra. Om du är ny på vår plattform kommer här några enkla steg hur du kan gå med och börja använda våra tjänster för biluthyrning och leasing.

Skapa din profil

För att starta din GoMore-resa kan du:

1) registrera dig via vår webbplats eller med hjälp av vår mobilapp, som finns att ladda ner på iOS- och Android-enheter

2) skapa din profil med hjälp av en emailadress, Google, Facebook eller AppleID

3) klicka på den runda ikonen i det övre högra hörnet på vår hemsida eller i vår app och följ anvisningarna

Det är gratis att skapa en profil - du betalar bara när du använder våra tjänster.

Verifiera dina uppgifter

Av säkerhetsskäl och för att säkerställa en pålitlig plattform, vänligen verifiera din emailadress och ditt telefonnummer när du registrerar dig. Detta steg är viktigt för att upprätthålla säkerheten och tillförlitligheten på vår plattform.

Utforska plattformen

Nu när du har kommit igång:

  • För hyrestagare: Bläddra igenom bilannonser, filtrera efter dina behov och hitta den perfekta bilen för din nästa resa.

  • För bilägare: Lägg upp din bil och kontrollera dina bilinställningar för att börja tjäna pengar. Vår plattform gör det enkelt att hantera bokningar och få kontakt med hyrestagare.

Boka och åk

När du har hittat rätt bil kan du fortsätta med bokningen via vårt säkra betalningssystem, antingen på webbplatsen eller via appen. Vi ser till att alla transaktioner är säkra och enkla för att dig att hantera.

Dela med dig av din upplevelse

Efter din resa kan du hjälpa andra genom att betygsätta din upplevelse. Dina insikter bidrar till att förbättra och berika plattformen och låter andra veta vad de kan förvänta sig.

GoMore Leasing

GoMore Leasing är det bästa sättet att ha en bil. Med låga månatliga leasingavgifter som inkluderar försäkring och service är det ett smart val för dem som föredrar att inte äga en bil. Här är vad som gör att GoMore Leasing sticker ut:

  • Hyra ut: Du kan hyra ut din leasingbil på GoMore för att hjälpa till att täcka dina kostnader.

  • Miljövänligt: Genom att dela din leasingbil hjälper du till att använda planetens resurser på ett bättre sätt.

  • All-inclusive: Njut av bekvämligheten med en låg månadsbetalning som täcker försäkring och service.

Njut av din resa

Du är redo att njuta av fördelarna med GoMore. Kör, dela och utforska i en gemenskap som värdesätter delning och planetvänliga transporter. Välkommen ombord och trevlig resa!

Hittade du vad du behövde?