Vad funderar du på?

Hjälp Biluthyrning Hjälp för bilägare Förbättra din hyresupplevelse med GoMore Nyckelfri

Förbättra din hyresupplevelse med GoMore Nyckelfri

Förbättra din hyresupplevelse med GoMore Nyckelfri

Om du är bilägare på GoMore kan du vara intresserad av att förbättra din uthyrningsprocess med GoMore Nyckelfri. Denna innovativa teknik möjliggör en smidig uthyrningsupplevelse genom att hyrestagarna kan hämta och lämna din bil utan din fysiska närvaro. Här är allt du behöver veta om GoMore Nyckelfri, inklusive dess fördelar, kompatibilitetskrav och kostnader.

Vad är GoMore Nyckelfri?

GoMore Nyckelfri är en tekniklösning som integreras med GoMore-appen, vilket gör att bilar kan låsas upp och låsas via appen samt eliminerar behovet av direkta nyckelutbyten mellan bilägare och hyrestagare. Bilar som är utrustade med GoMore Nyckelfri är markerade med en grön låsikon i appen.

Viktiga funktioner:

  • Direktbokning: Med direktbokning aktiverad kan hyrestagarnas bokningar godkännas automatiskt, vilket möjliggör upphämtning med kort varsel.

  • Upphämtning och återlämning på egen hand: Hyrestagarna kan hämta och lämna tillbaka bilen på egen hand. De är skyldiga att dokumentera bilens skick, drivmedelsnivå och mätarställning vid början och slutet av hyresperioden, vilket säkerställer transparens och ansvarsskyldighet.

Berättigande till GoMore Nyckelfri

Kan jag få GoMore Nyckelfri installerat i min bil?

  • Kompatibilitet: Din bil måste vara kompatibel med den nyckelfria tekniken och uppfylla GoMores villkor för bilar. De flesta moderna bilar är berättigade till denna teknik.

  • Villkor: Din bil ska vara i gott skick, uppfylla säkerhetsstandarder och inte vara äldre än ett visst antal år för att kvalificera sig. Kontakta oss om du vill veta mer.

Prissättning för GoMore Nyckelfri

Kostnader för prenumeration

  • Månadsavgift: GoMore Nyckelfri kräver en prenumeration, prissatt till en fast månadsavgift. Denna avgift börjar gälla från och med den dag då den nyckelfria enheten installeras. Kontakta oss om du vill veta mer.

  • Installation och underhåll: GoMore täcker kostnaden för installation och avinstallation av enheten. Det finns inga initiala kostnader för installation av utrustningen.

Fördelar med att GoMore Nyckelfri

  • Ökad uthyrning: Bilar med GoMore Nyckelfri tenderar att bli uthyrda oftare på grund av den enkelhet och bekvämlighet det erbjuder.

  • Prenumeration: Du kan behålla den nyckelfria enheten i din bil så länge du vill, förutsatt att prenumerationen upprätthålls. Om du bestämmer dig för att sälja din bil eller om den totalförstörs måste enheten återlämnas till GoMore.

Sammanfattningsvis

GoMore Nyckelfri är utformat för att göra biluthyrning enklare och bekvämare för både bilägare och hyrestagare. Genom att använda denna teknik kan du avsevärt öka attraktiviteten och användbarheten för din bil på GoMore, vilket leder till fler bokningar och högre intäkter. Om du är intresserad av GoMore Nyckelfri tveka inte att kontakta oss.

Hittade du vad du behövde?