Vad funderar du på?

Hjälp Leasing GoMore Leasing Inkluderad körsträcka vid GoMore Leasing

Inkluderad körsträcka vid GoMore Leasing

Anpassningsbara alternativ för körsträcka

Att välja rätt körsträcka för ditt leasingavtal är avgörande, eftersom det kan påverka din leasingupplevelse och dina kostnader avsevärt. På GoMore erbjuder vi flexibla miltalsalternativ som tillgodoser olika körbehov och preferenser.

Hur du väljer din körsträcka

  • Utbud av körsträckor: När du leasar en bil genom GoMore kan du välja mellan ett brett utbud av inkluderade kilometer, vanligtvis mellan 15 000 och 25 000 kilometer per år. Denna flexibilitet gör att du kan skräddarsy ditt leasingavtal efter hur mycket du förväntas köra.

  • Anpassningsbart: Under beställningsprocessen har du möjlighet att justera antalet kilometer så att det passar dina körvanor. Det månatliga leasingpriset kommer att justeras baserat på den körsträcka du väljer, vilket ger transparens och kontroll över dina leasingkostnader.

  • Användning av kilometer: Det finns inget krav på att fördela din körsträcka jämnt över varje månad eller år av ditt leasingavtal. Du har full frihet att använda kilometerna när du behöver dem under hela leasingperioden.

Körsträcka under uthyrning

  • Inkludering i total körsträcka: Alla kilometer som körs av hyrestagare under en hyresperiod ingår i dina totala tilldelade kilometer på ditt leasingavtal. Om du planerar att hyra ut din leasingbil rekommenderar vi dig därför att öka antalet kilometer som ingår i ditt leasingavtal för att täcka alla kilometer som körs under uthyrning.

Övermilspriser

  • Kostnader för övermil: Specifika kostnader för övermil av körsträcka är tydligt beskrivna i leasingerbjudandet och i ditt leasingavtal, vilket säkerställer att du inte får några överraskningar i slutet av din leasingperiod.

Sammanfattningsvis

Flexibilitet i körsträcka är bara en av många fördelar med att välja ett leasingavtal via GoMore. Oavsett om du kör lite eller mycket erbjuder GoMore alternativ som kan anpassas till din livsstil. Om du har några frågor om hur körsträckan fungerar eller behöver hjälp med att välja rätt antal finns vårt team alltid här för att hjälpa dig.

Hittade du vad du behövde?