Vad funderar du på?

Krav på hyrestagare

Att hyra en bil via GoMore innebär att man måste uppfylla vissa krav för att säkerställa en säker och pålitlig upplevelse för både hyrestagare och bilägare. Här är vad du behöver veta om kraven på hyrestagare i alla våra länder:

Allmänna krav

  • Åldersgräns: Hyrestagare måste uppfylla vissa ålderskrav för att omfattas av vår hyresförsäkring och därmed godkännas för att hyra bil. Vänligen kontrollera specifika ålderskrav för våra olika länder via länkarna nedan.

  • Körkort: Hyrestagare måste ha ett giltigt körkort för det land där uthyrningen sker. Internationella hyrestagare behöver visa upp ett internationellt körkort, i vissa fall tillsammans med sitt nationella körkort.

  • Verifiering: Alla hyrestagare måste genomgå en verifieringsprocess för sin identitet, som inkluderar en kontroll av körkort, telefonnummer och emailadress. I vissa länder kan ytterligare dokument krävas.

Landspecifika krav på hyrestagare

För landsspecifika krav på hyrestagare, vänligen besök respektive länk nedan:

Genom att förstå och följa dessa krav kan du som hyrestagare säkerställa en smidig och trevlig hyresupplevelse på GoMore. Om du har några frågor eller behöver ytterligare förtydliganden, tveka inte att kontakta vårt supportteam.

Hittade du vad du behövde?