Vad funderar du på?

Hjälp Biluthyrning Hjälp för bilägare Att komma igång som bilägare på GoMore

Att komma igång som bilägare på GoMore

Välkommen till GoMore! Oavsett om du vill hyra ut din privata bil eller flertalet företagsägda bilar, här är allt du behöver veta för att komma igång inklusive alternativ för GoMore Nyckelfri uthyrning.

1. Skapa ditt konto

Registrera dig först och skapa ett konto på GoMore. Du kommer att behöva ange grundläggande information om dig själv och verifiera ditt konto. Detta steg säkerställer att alla transaktioner på vår plattform är säkra och pålitliga.

2. Lägg upp din bil

Förbered din bil

Se till att din bil är ren, väl underhållen och uppfyller fordonskraven.

Skapa din bilannons

Logga in på ditt GoMore-konto och klicka på "Hyr ut din bil". Du måste fylla i information om din bil, exempelvis märke, modell, årsmodell och funktioner samt ladda upp några bilder av hög kvalitet. Ställ in ditt hyrespris och uppdatera bilkalendern när bilen är tillgänglig. Var tydlig och detaljerad i din beskrivning för att intressera hyrestagare.

3. Välj GoMore Nyckelfri (tillval)

Vad är GoMore Nyckelfri?

GoMore Nyckelfri är en teknik som gör det möjligt för hyrestagare att låsa upp din bil direkt från sin smartphone, vilket underlättar helt kontaktlös uthyrning. Denna funktion ger inte bara ökad bekvämlighet utan öppnar också upp din bil för fler potentiella bokningar.

Hur man kommer igång

Om du är intresserad av att addera GoMore Nyckelfri till din bil kan du välja det när du lägger upp bilen. GoMore kommer att kontakta dig med mer information där ni även kan komma överens om en installationstid. Installationen är kostnadsfri.

4. Hantera dina bokningar

När din bil är upplagd kan du börja ta emot bokningsförfrågningar. Du kan hantera dessa förfrågningar via ditt GoMore-konto, där du kan acceptera eller neka förfrågningar baserat på din tillgänglighet. Kom ihåg att alltid hålla din bilkalender uppdaterad, så att hyrestagarna vet när din bil är ledig för uthyrning.

5. Överlämning av bil och nycklar

Ordna en mötesplats för överlämnande av bil och nycklar. Använd detta tillfälle för att verifiera hyrestagarens körkort, gå igenom bilens funktioner och dokumentera dess skick. Vid nyckelfri uthyrning ska du se till att bilens plats är korrekt angiven i bilprofilen, så att hyrestagaren kan hitta bilen och låsa upp den via vår app.

Att hyra ut företagsägda bilar på GoMore

Om du planerar att hyra ut en eller flera företagsregistrerade bilar kan du läsa om hur du du går tillväga här:

Registrera en företagsägd bil

Ange att du lägger upp en företagregistrerad bil under processen för att skapa en bilannons. Du kan lägga upp flera bilar i ditt GoMore-konto. Se till att varje bil följer de standarder som förväntas för företagsägda bilar, inklusive lämpligt försäkringsskydd.

Hantera bokningar och uthyrningar

Använd ditt GoMore-konto för att hantera bokningar, se dina intäkter och samordna flera bilar på ett effektivt sätt. Överväg att använda GoMore Nyckelfri för att låta hyrestagare hämta bilen via vår app, så att du inte behöver vara närvarande personligen vid upphämtning och återlämning.

Villkor och försäkring

Se till att alla dina bilar täcks av din egen kommersiella uthyrningsförsäkring, som bör omfatta ansvarsförsäkring, halvförsäkring och vägassistans.

Sammanfattningsvis

Att börja som bilägare på GoMore är en enkel process som snabbt kan förvandla din bil till ett lönsamt företag. Oavsett om du hyr ut en privat bil eller flertalet företagsägda bilar, ger GoMore dig de verktyg och det stöd du behöver för att lyckas. För mer information eller hjälp är vårt dedikerade supportteam alltid redo att hjälpa dig att få ut det mesta av din biluthyrningsupplevelse.

Hittade du vad du behövde?