Så fungerar privat biluthyrning

Dela bil med dina grannar. Få mer ut av bilarna och varandra.

Boka en Nyckelfri bil nära dig

Välj den bil som passar dig och dina behov. Nyckelfria bilar kan hämtas och lämnas direkt via appen utan att behöva möta upp bilägare. Endast tillgängligt i Köpenhamn för tillfället, men kommer snart till fler städer.

Boka bilen

Boka bilen genom att den är Garanterat ledig, eller skicka en förfrågan till bilägaren. Första gången du hyr bil ska vi först godkänna ditt körkort och ID.

Bli godkänd som hyrestagare

Lås upp bilen med din telefon

Du ser bilens exakta plats 30 minuter innan hyresperioden startar. Använd appen för att notera ev. skador, notera drivmedelsnivå och mätarställning samt för att låsa upp bilen.

Se hur Nyckelfri fungerar

Lämna tillbaka bilen

Tanka och lämna bilen där du hämtade den. Du ska därefter notera bilens skick innan du bekräftar att du har lämnat tillbaka bilen så som du hämtade den. Lägg nyckeln i bilen innan du låser bilen via appen.

Sätt betyg på bilen

Sätt betyg på bilen och berätta för andra medlemmar på GoMore om din upplevelse.

Fler frågor?

Hur fungerar betalning?

Betalningen hanteras tryggt online och pengarna reserveras först när du får en hyresförfrågan accepterad. Slutgiltig betalning sker 24 h efter avslutad hyresperiod varpå beloppet dras från ditt konto.

Vad ska jag göra för att komma igång?

För att göra vår plattform så säker som möjligt ska samtliga hyrestagare genomgå en validering för att bli godkänd som hyrestagare på GoMore. Det sker antingen vid första hyrestillfälle alternativt om du gör det separat när du skapar en profil. Du ombes då att skicka in dokumentation på ditt körkort samt ID.

Vad händer vid en eventuell skada på bilen?

Din hyresperiod inkluderar en helförsäkring och vägassistans genom vår försäkringspartner Moderna Försäkringar. Det betyder att du är försäkrad mot eventuella skador som sker under uthyrningen. Det är en självrisk på max kr. 5.500 per skadetillfälle under uthyrningen. Läs mer i våra försäkringsvillkor.

Vilka bilar kan jag hyra?

På GoMore finns flera olika bilar som passar olika behov. Så oavsett om det är för familjens semester, en snabb bil för en helgtur eller en skåpbil till flytten finns en bil som passar dig.

Redo att komma igång?

Boka en bil nära dig eller hyr ut din bil när du själv inte använder den

Boka en bil Hyr ut din bil