Så fungerar privat biluthyrning

Dela bil med dina grannar. Få mer ut av bilarna och varandra.

Boka en Nyckelfri bil nära dig

Boka en Nyckelfri bil nära dig

Välj den bil som passar dig samt när du behöver den. Nyckelfria bilar låses upp via appen utan att behöva stämma träff med ägaren.

Boka bilen

Boka bilen

Boka bilen via direktbokning eller skicka en förfrågan till bilägaren. Första gången du hyr bil ska vi först godkänna ditt körkort och identitet.

Bli godkänd som hyrestagare
Lås upp bilen med din telefon

Lås upp bilen med din telefon

Du ser bilens exakta plats 30 minuter innan hyresperioden startar. Använd appen för att dokumentera bilens skick, drivmedelsnivå och mätarställning samt för att låsa upp bilen.

Lämna tillbaka bilen

Lämna tillbaka bilen

Lämna tillbaka bilen där du hämtade den. Ta bilder på bilens skick och bekräfta mätarställning och drivmedelsnivå. Lägg nyckeln i handskfacket innan du låser bilen med appen.

Sätt betyg på bilen

Sätt betyg på bilen

Sätt betyg på bilen och berätta för andra medlemmar på GoMore om din upplevelse.

Fler frågor?

Hur fungerar betalning?

Alla betalningar hanteras säkert online och bilägare mottar först betalning 24 timmar efter avslutad hyresperiod.

Vad ska jag göra för att komma igång?

För att skapa en säker och trygg plattform blir samtliga hyrestagare verifierade och godkända via mobilt Bank-ID innan de kan hyra bil på GoMore. Via ditt Bank-ID gör vi en kreditprövning samt säkerställer giltigt körkort. Det sker första gången du ska hyra bil innan vi skickar vidare en förfrågan till en bilägare.

Vad händer vid en eventuell skada på bilen?

Din hyresperiod inkluderar en helförsäkring och vägassistans genom vår försäkringspartner Omocom. Det betyder att du är försäkrad mot eventuella skador som sker under hyresperioden. Det är en självrisk på max kr. 10.000 per skadetillfälle. Läs mer i våra försäkringsvillkor.

Vilka bilar kan jag hyra?

På GoMore finns flera olika bilar som passar olika behov. Så oavsett om det är för familjens semester, en snabb bil för en helgtur eller en skåpbil till flytten finns en bil som passar dig.