Privat biluthyrning i Malmö

Boka hyrbil i Malmö via GoMore. I Malmö finns olika bilar tillgängliga för biluthyrning tillgängliga via GoMore. Hyr en personbil i Malmö för de enklare resorna eller varför inte en skåpbil för flytten. Med GoMore hyr du bil billigt och enkelt av grannarna i ditt område. Biluthyrning på GoMore sker genom privatpersoner som hyr ut sin bil till andra när de själva inte ska använda bilen. På så sätt får vi användning av de bilar som redan finns på våra gator vilket gynnar både samhället och plånboken.
Det finns hyrbil i Malmö för alla tillfällen och du bokar enkelt de bilar som står parkerade nära dig. I Malmö finns det flera som hyr ut sin bil. Centralt i stan men också i närliggande områden så som Fosie, Hyllie, Valdermarsro och Limhamn.
Oavset om du behöver hyra en bil till familjen, en skåpbil l till din flytt, en elbil för att du vill köra grönt eller en skåpbil för att du vill rensa ut förrådet hittar du hyrbilen bland dina grannar. Du bokar den bil du behöver enkelt online och kan boka hyrbil för några timmar, per dygn eller under flera veckor. Hyr du bil ofta eller under under längre perioder får du dessutom rabatt på hyrbil. Till skillnad mot traditionell biluthyrning är privat biluthyrning ett smidigt och enkelt sätt att kunna boka hyrbil till ett lägre pris.
Priserna är ca 30% lägre än andra alternativ på marknaden.
Se alla bilar i Malmö
GoMore Biluthyrning

Populära hyrbilar i Malmö

Se alla bilar i Malmö

Så fungerar privat biluthyrning på GoMore

Boka en bil nära dig

Boka den bil som passar dig. Vi har bilar för alla behov.

Skicka en hyresförfrågan

Skicka en hyresförfrågan till bilägaren. Vissa bilägare tillåter direktbokning så du inte behöver vänta på svar.

Hämta bilen och kör iväg

Gå igenom bilen, bränslenivå och kilometerställning innan du åker iväg
Privat biluthyrning i Sverige

Hyr dessa typer av bilar

Redo att komma igång?

Boka en hyrbil i ditt område
Boka en hyrbil i Malmö