Hyrbil i Malmö

Behöver du hyra bil i Malmö? Hyr bil privat och få billig och enkel tillgång till hyrbil i Malmö city. Hitta en hyrbil nära dig och betala endast för den period du använder bilen. Via GoMore kan du enkelt hyra bil online eller via appen och du hittar olika bilar för olika behov. Genom att hyra bil av din granne får du tillgång till bilar i Malmö som annars bara stått parkerade och du kan enkelt boka en bil som passar dig och dina behov. Bildelning bidrar till ett mer cirkulärt grannskap och minskar CO2 utsläppen. Visste du att en delad bil via GoMore kan ersätta upp till 12 bilar?

Hyrbil nära dig i Malmö

För dig som vill hyra bil i Malmö hittar du bilar i alla stadsdelar, oavsett om du ska hyra bil i centrala Malmö , Triangeln, Hyllie, Annehem, Bunkeflostrand, söder eller norr stan om har vi bilarna för dig. Många av våra bilägare i Malmö erbjuder också leverans vilket innebär att du kan hyra bil och få hyrbilen levererad till exempelvis Malmö Central eller Malmö Airport om du kommer med tåget eller flyget och vill hyra bil. För dig som behöver en stor bil hittar du såväl skåpbilar som kombis eller SUV:ar hos oss. Perfekt om du ska till IKEA i Malmö och ska frakta hem möbler, eller om du behöver flyttbil i Malmö så finner du den hos oss på GoMore.

Hyrbil i Malmö för alla tillfällen

Hyr en stor kombi, en sportbil med stor motor, en skåpbil för att rensa ut garaget, en minibuss eller en smidig stadsbil. Välj mellan en manuell eller automatstyrd bil och om du vill hyra en elbil, en hybrid, en dieseldriven bil eller en bensinbil. Om du hyr en nyckelfri bil kan du öppna den direkt via appen och genom direktbokning kan du få tillgång till en bil snabbt och få svar direkt. Många bilar är tillgängliga för utkörning om du önskar få bilen levererad till en särskild adress.

Hyr elbil i Malmö

I Malmö kan du via GoMore hyra elbil eller hybrider så som Tesla, Peugeot, Volvo, Toyota or Kia. Biluthyrning via GoMore inkluderar alla modeller. Utöver att hyra bil centralt i Malmö kan du även hyra bil i andra stadsdelar, exempelvis i Fosie, Hyllie, Valdemarsro, Limhamn och många fler platser.

Billig hyrbil Malmö

På GoMore kan du hyra bil billigt i Göteborg, hela 30% billigare på GoMore i jämförelse med traditionell biluthyrning. Bestäm själv hur länge du vill hyra bilen, allt ifrån några timmar, dygn eller flera veckor. Perfekt för korttidshyra som en helgutflykt, ett ärende i stan eller varför inte en längre resa upp till 90 dagar.

Hyr ut bil privat i Malmö

Om du vill tjäna pengar på din bil kan du enkelt lägga upp den för uthyrning hos oss på GoMore. Aktiva bilägare i Malmö tjänar mellan 3000-6000 kronor i månaden genom att hyra ut sin bil. De bidrar då även till färre bilar på våra gator i Malmö och för att hjälpa andra människor som inte har tillgång till bil. GoMore arbetar dagligen med att halvera antalet bilar i Malmö för att Malmö ska fortsätta vara en grön och hållbar stad.

Frågor och svar

När du lägger en bokning ser du hur många kilometer som ingår i din bokning innan du skickar en bokningsförfrågan. Ju längre hyresperioden är, desto fler kilometer får du. När du bokar bilen har du möjlighet att köpa extra kilometer om du behöver köra långt. När hyran väl har börjat kan du inte lägga till fler kilometer. Eventuella överskjutande kilometer debiteras i slutet av hyrestiden. Priset per överskridande kilometer är 50 % högre än om du köpt fler kilometer innan hyresperioden börjar.

Läs mer

Det är hyrestagare som betalar för bränslet under hyresperioden. Bilen ska lämnas tillbaka med samma bränslenivå som när den hämtades. Bränslenivå anges i vår app vid start och återlämning. Om den skiljer sig åt betalar hyrestagaren mellanskillnaden.

Läs mer

GoMore erbjuder långtidshyra av bil - upp till 90 dagar. När du hyr privat av våra bilägare får du dessutom din bil till ett mer förmånligt pris än hos traditionella biluthyrare. Att långtidshyra bil med GoMore är både tryggt och enkelt och hyresperioden är helförsäkrad. Du gör enkelt din bokning via appen eller på hemsidan.

Läs mer

Första gången du hyr en bil på GoMore kontrollerar vi din identitet med antingen bara BankID eller körkortsuppgifter och nationellt ID och pass. Du måste ha ett giltigt körkort, vara minst 21 år gammal och ha haft ditt körkort i minst 1 år.

Läs mer