Behöver du hyra bil i Malmö? Hyr bil privat och få billig och enkel tillgång till hyrbil i Malmö city. Hitta en hyrbil nära dig och betala endast för den period du använder bilen. Via GoMore kan du enkelt hyra bil online eller via appen och du hittar olika bilar för olika behov. Genom att hyra bil av din granne får du tillgång till bilar i Malmö som annars bara stått parkerade och du kan enkelt boka en bil som passar dig och dina behov. Bildelning bidrar till ett mer cirkulärt grannskap och minskar CO2 utsläppen. Visste du att en delad bil via GoMore kan ersätta upp till 12 bilar?

För dig som vill hyra bil i Malmö hittar du bilar i alla stadsdelar, oavsett om du ska hyra bil i [centrala Malmö] (https://gomore.se/biluthyrning?frontpage=true&query=Malm%C3%B6+centralstation&latitude=55.60919209999999&longitude=13.001245&postal_code=211+20], Triangeln, Hyllie, Annehem, Bunkeflostrand, söder eller norr stan om har vi bilarna för dig. Många av våra bilägare i Malmö erbjuder också leverans vilket innebär att du kan hyra bil och få hyrbilen levererad till exempelvis Malmö Central eller Malmö Airport om du kommer med tåget eller flyget och vill hyra bil. För dig som behöver en stor bil hittar du såväl skåpbilar som kombis eller SUV:ar hos oss. Perfekt om du ska till IKEA i Malmö och ska frakta hem möbler, eller om du behöver flyttbil i Malmö så finner du den hos oss på GoMore.

Hyr en stor kombi, en sportbil med stor motor, en skåpbil för att rensa ut garaget, en minibuss eller en smidig stadsbil. Välj mellan en manuell eller automatstyrd bil och om du vill hyra en elbil, en hybrid, en dieseldriven bil eller en bensinbil. Om du hyr en nyckelfri bil kan du öppna den direkt via appen och genom direktbokning kan du få tillgång till en bil snabbt och få svar direkt. Många bilar är tillgängliga för utkörning om du önskar få bilen levererad till en särskild adress.

I Malmö kan du även hyra elbil eller hybrider som Tesla, Peugeot, Volvo, Toyota or Kia. Biluthyrning via GoMore inkluderar alla modeller. Utöver att hyra bil centralt i Malmö kan du även hyra bil i andra stadsdelar, exempelvis i Fosie, Hyllie, Valdemarsro, Limhamn och många fler platser.

På GoMore kan du hyra bil 30% billigare i Malmö än i jämförelse med traditionell biluthyrning. Du kan hyra bil i några timmar, dygn eller flera veckor. Perfekt för korttidshyra som en helgutflykt, ett ärende i stan eller varför inte en längre resa upp till 90 dagar.

Om du vill tjäna pengar på din bil kan du enkelt lägga upp den för uthyrning hos oss på GoMore. Aktiva bilägare i Malmö tjänar mellan 3000-6000 kronor i månaden genom att hyra ut sin bil. De bidrar då även till färre bilar på våra gator i Malmö och för att hjälpa andra människor som inte har tillgång till bil. GoMore arbetar dagligen med att halvera antalet bilar i Malmö för att Malmö ska fortsätta vara en grön och hållbar stad.