Biluthyrning Stockholm

Behöver du hyra bil i Stockholm? Hyra bil i Stockholm är billigt och enkelt via GoMore. När du bokar hyrbil i Stockholm City kan du hitta hyrbil nära dig och du betalar endast för den period du använder bilen. Behöver du hyra bil i centrala Stockholm du enkelt hyra bil online eller via appen och du hittar olika bilar att hyra för olika behov. Genom att hyra bil av din granne får du tillgång till hyrbilar i Stockholm City som annars bara stått parkerade och du kan enkelt hyra bil som passar dig och dina behov. Bildelning bidrar till ett mer cirkulärt grannskap och minskar CO2 utsläppen. Visste du att en delad bil via GoMore kan ersätta upp till 12 bilar?

Billig hyrbil Stockholm Central

På GoMore kan du hyra bil 30% billigare än i jämförelse med traditionell biluthyrning. Du hittar hyrbilar som är redo för uthyrning för en timme, en vecka eller ännu längre. Perfekt för korttidshyra som en helgutflykt, ett ärende i stan eller varför inte en längre resa upp till 90 dagar.

Hyra bil i centrala Stockholm

För dig som vill hyra bil i Stockholm hittar du bilar i alla stadsdelar, oavsett om du ska hyra bil i centrala Stockholm, söder eller norr stan om har vi bilarna för dig. Du hittar bland annat bilar i Stockholm City, Södermalm, Östermalm , Norrmalm, Stockholm Centralstation, Hammarbyhöjden, Liljeholmen, Aspudden, Lidingö, Nacka, Saltsjö-Boo, Enskede med mera.

Hyr en stor kombi, en sportbil med stor motor, en flyttbil till nästa flytt, en skåpbil för att rensa ut garaget, en minibuss eller en smidig stadsbil. Välj mellan att hyra en manuell eller automatstyrd bil och om du vill hyra en elbil, en hybrid, en dieseldriven bil eller en bensinbil. Om du hyr en nyckelfri bil kan du öppna den direkt via appen och genom direktbokning kan du få tillgång till en bil snabbt och få svar direkt. Många bilar är tillgängliga för utkörning om du önskar få bilen levererad till en särskild adress.

Hyr elbil i Stockholm via GoMore

I Stockholm kan du även hyra elbil eller hybrider som Tesla, Peugeot, Volvo, Toyota or Kia. Biluthyrning via GoMore inkluderar alla modeller. Utöver att hyra bil centralt i Stockholm kan du även hyra bil i andra stadsdelar, exempelvis i Solna, Sundbyberg, Kungsholmen, Södermalm, Östermalm, Nacka, Sollentuna, Lidingö, Huddinge och på många fler platser.

Tjäna pengar på din bil i Stockholm

Behöver du en extra inkomst i Stockholm och har en bil som inte används så mycket? Hyr ut din bil på GoMore! I Stockholm har du goda möjligheter att tjäna extra pengar på din bil genom att hyra ut den. Aktiva bilägare i Stockholm tjänar mellan 3000-6000 kronor i månaden när de delar bil på GoMore. Samtidigt hjälper de grannar och andra personer i sitt område att få tillgång till bil och bidrar till att halvera antalet bilar på Stockholms gator. Vi på GoMore vill självklart vara med och bidra till att Stockholm Stad når klimatmålen, där bildelning är ett alternativ för att minska antalet bilar i Stockholm.

Frågor och svar

När du lägger en bokning ser du hur många kilometer som ingår i din bokning innan du skickar en bokningsförfrågan. Ju längre hyresperioden är, desto fler kilometer får du. När du bokar bilen har du möjlighet att köpa extra kilometer om du behöver köra långt. När hyran väl har börjat kan du inte lägga till fler kilometer. Eventuella överskjutande kilometer debiteras i slutet av hyrestiden. Priset per överskridande kilometer är 50 % högre än om du köpt fler kilometer innan hyresperioden börjar.

Läs mer

Det är hyrestagare som betalar för bränslet under hyresperioden. Bilen ska lämnas tillbaka med samma bränslenivå som när den hämtades. Bränslenivå anges i vår app vid start och återlämning. Om den skiljer sig åt betalar hyrestagaren mellanskillnaden.

Läs mer

GoMore erbjuder långtidshyra av bil - upp till 90 dagar. När du hyr privat av våra bilägare får du dessutom din bil till ett mer förmånligt pris än hos traditionella biluthyrare. Att långtidshyra bil med GoMore är både tryggt och enkelt och hyresperioden är helförsäkrad. Du gör enkelt din bokning via appen eller på hemsidan.

Läs mer

Första gången du hyr en bil på GoMore kontrollerar vi din identitet med antingen bara BankID eller körkortsuppgifter och nationellt ID och pass. Du måste ha ett giltigt körkort, vara minst 21 år gammal och ha haft ditt körkort i minst 1 år.

Läs mer