Privat biluthyrning i Stockholm

Behöver du hyra bil i Stockholm? Hyr bil privat och få billig och enkel tillgång till hyrbil i Stockholm city. Hitta en hyrbil nära dig och betala endast för den period du använder bilen. Via GoMore kan du enkelt hyra bil online eller via appen och du hittar olika bilar för olika behov. Genom att hyra bil av din granne får du tillgång till bilar i Stockholm som annars bara stått parkerade och du kan enkelt boka en bil som passar dig och dina behov. Bildelning bidrar till ett mer cirkulärt grannskap och minskar CO2 utsläppen. Visste du att en delad bil via GoMore kan ersätta upp till 12 bilar?
För dig som vill hyra bil i Stockholm hittar du bilar i alla stadsdelar, oavsett om du ska hyra bil i centrala Stockholm, söder eller norr stan om har vi bilarna för dig. Hyr en stor kombi, en sportbil med stor motor, en flyttbil till nästa flytt, en skåpbil för att rensa ut garaget, en minibuss eller en smidig stadsbil. Om du hyr en nyckelfri bil kan du öppna den direkt via appen och genom direktbokning kan du få tillgång till en bil snabbt och få svar direkt.
I Stockholm kan du även hyra elbil eller hybrider som Tesla, Peugeot, Volvo, Toyota eller Kia. Biluthyrning via GoMore inkluderar alla modeller. Utöver att hyra bil centralt i Stockholm kan du även hyra bil utanför tullarna, exempelvis i Solna, Sundbyberg, Kungsholmen, Södermalm, Östermalm, Nacka, Sollentuna, Lidingö, Huddinge med flera.
På GoMore kan du hyra bil 30% billigare än i jämförelse med traditionell biluthyrning. Du kan hyra bil i några timmar, dygn eller flera veckor. Perfekt för korttidshyra som en helgutflykt, ett ärende i stan eller varför inte en längre resa upp till 30 dagar.
Se alla bilar i Stockholm
GoMore Biluthyrning

Populära hyrbilar i Stockholm

Se alla bilar i Stockholm

Så fungerar privat biluthyrning på GoMore

Boka en bil nära dig

Boka den bil som passar dig. Vi har bilar för alla behov.

Skicka en hyresförfrågan

Skicka en hyresförfrågan till bilägaren. Vissa bilägare tillåter direktbokning så du inte behöver vänta på svar.

Hämta bilen och kör iväg

Gå igenom bilen, bränslenivå och kilometerställning innan du åker iväg
Privat biluthyrning i Sverige

Hyr dessa typer av bilar

Redo att komma igång?

Boka en hyrbil i ditt område
Boka en hyrbil i Stockholm