Behöver du hyra bil i Stockholm? Hyr bil privat och få billig och enkel tillgång till hyrbil i Stockholm city. Hitta en hyrbil nära dig och betala endast för den period du använder bilen. Via GoMore kan du enkelt hyra bil online eller via appen och du hittar olika bilar att hyra för olika behov. Genom att hyra bil av din granne får du tillgång till bilar i Stockholm som annars bara stått parkerade och du kan enkelt hyra bil som passar dig och dina behov. Bildelning bidrar till ett mer cirkulärt grannskap och minskar CO2 utsläppen. Visste du att en delad bil via GoMore kan ersätta upp till 12 bilar?

På GoMore kan du hyra bil 30% billigare än i jämförelse med traditionell biluthyrning. Du hittar hyrbilar som är redo för uthyrning för en timme, en vecka eller ännu längre. Perfekt för korttidshyra som en helgutflykt, ett ärende i stan eller varför inte en längre resa upp till 90 dagar.

För dig som vill hyra bil i Stockholm hittar du bilar i alla stadsdelar, oavsett om du ska hyra bil i centrala Stockholm, söder eller norr stan om har vi bilarna för dig. Du hittar bland annat bilar i Stockholm City, Södermalm, Östermalm , Norrmalm, Stockholm Centralstation, Hammarbyhöjden, Liljeholmen, Aspudden, Lidingö, Nacka, Saltsjö-Boo, Enskede med mera.

Hyr en stor kombi, en sportbil med stor motor, en flyttbil till nästa flytt, en skåpbil för att rensa ut garaget, en minibuss eller en smidig stadsbil. Välj mellan att hyra en manuell eller automatstyrd bil och om du vill hyra en elbil, en hybrid, en dieseldriven bil eller en bensinbil. Om du hyr en nyckelfri bil kan du öppna den direkt via appen och genom direktbokning kan du få tillgång till en bil snabbt och få svar direkt. Många bilar är tillgängliga för utkörning om du önskar få bilen levererad till en särskild adress.

I Stockholm kan du även hyra elbil eller hybrider som Tesla, Peugeot, Volvo, Toyota or Kia. Biluthyrning via GoMore inkluderar alla modeller. Utöver att hyra bil centralt i Stockholm kan du även hyra bil i andra stadsdelar, exempelvis i Solna, Sundbyberg, Kungsholmen, Södermalm, Östermalm, Nacka, Sollentuna, Lidingö, Huddinge och på många fler platser.

Behöver du en extra inkomst i Stockholm och har en bil som inte används så mycket? Hyr ut din bil på GoMore! I Stockholm har du goda möjligheter att tjäna extra pengar på din bil genom att hyra ut den. Aktiva bilägare i Stockholm tjänar mellan 3000-6000 kronor i månaden när de delar bil på GoMore. Samtidigt hjälper de grannar och andra personer i sitt område att få tillgång till bil och bidrar till att halvera antalet bilar på Stockholms gator. Vi på GoMore vill självklart vara med och bidra till att Stockholm Stad når klimatmålen, där bildelning är ett alternativ för att minska antalet bilar i Stockholm.