Boka hyrbil i Västerås

Privat biluthyrning är det billigaste sättet att hyra bil. Och du kan garanterat hitta en bil till uthyrning i närheten som passar just ditt behov, oavsett om du behöver en liten bil till stadskörning, en lyxbil eller en kombi. Du kan enkelt boka en hyrbil på din dator, på surfplattan eller mobiltelefonen direkt i våra nya app för privat biluthyrning. Och du får alltid rabatt om du hyr bil under längre perioder, t.ex. om du behöver en hyrbil under din semester.

Boka hyrbil i Västerås när du behöver det

GoMore är ett perfekt alternativ till dig som behöver bil vid fåtal tillfällen och som vill få pengar över till annat. Ett bra val för dig som i Västerås och behöver en bil för dagens ärenden eller för utflykter till områdets sevärdheter. Du kan hyra bilar i Centrala Västerås, Giedonsberg, Västermalm, Malmaberg , Bäckby, och så vidare. Vissa av våra bilägare erbjuder även utkörning av bil i Västerås vilket är perfekt för dig som exempelvis besöker Västerås över dagen och behöver kunna hämta bil vid Västerås Centralstation eller som ska besöka Kokpunkten eller Steam. Gör som flertal andra Västeråsbor och hyr bil via GoMore.

Hyr ut bil i Västerås

Om du redan äger en bil kan du enkelt tjäna pengar på din bil genom att hyra ut den när den inte används. GoMore hjälper redan många Västeråsbor att få mer pengar över till annat genom att de hyr ut sin bil via vår plattform när den annars står stilla. Vi har många bilägare som kan finansiera sina bilkostnader via uthyrning och därmed förbättra sin privatekonomi. Att äga bil är dyrt och därmed finns vi här för att du ska kunna tjäna pengar på din bil, och ge fler tillgång till bil som av olika anledningar valt att avstå från att äga bil. På så vis sparar vi på miljön genom att nyttja de resurser som redan finns.

Frågor och svar

När du lägger en bokning ser du hur många kilometer som ingår i din bokning innan du skickar en bokningsförfrågan. Ju längre hyresperioden är, desto fler kilometer får du. När du bokar bilen har du möjlighet att köpa extra kilometer om du behöver köra långt. När hyran väl har börjat kan du inte lägga till fler kilometer. Eventuella överskjutande kilometer debiteras i slutet av hyrestiden. Priset per överskridande kilometer är 50 % högre än om du köpt fler kilometer innan hyresperioden börjar.

Läs mer

Det är hyrestagare som betalar för bränslet under hyresperioden. Bilen ska lämnas tillbaka med samma bränslenivå som när den hämtades. Bränslenivå anges i vår app vid start och återlämning. Om den skiljer sig åt betalar hyrestagaren mellanskillnaden.

Läs mer

GoMore erbjuder långtidshyra av bil - upp till 90 dagar. När du hyr privat av våra bilägare får du dessutom din bil till ett mer förmånligt pris än hos traditionella biluthyrare. Att långtidshyra bil med GoMore är både tryggt och enkelt och hyresperioden är helförsäkrad. Du gör enkelt din bokning via appen eller på hemsidan.

Läs mer

Första gången du hyr en bil på GoMore kontrollerar vi din identitet med antingen bara BankID eller körkortsuppgifter och nationellt ID och pass. Du måste ha ett giltigt körkort, vara minst 21 år gammal och ha haft ditt körkort i minst 1 år.

Läs mer