Privat biluthyrning är det billigaste sättet att hyra bil. Och du kan garanterat hitta en bil till uthyrning i närheten som passar just ditt behov, oavsett om du behöver en liten bil till stadskörning, en lyxbil eller en kombi. Du kan enkelt boka en hyrbil på din dator, på surfplattan eller mobiltelefonen direkt i våra nya app för privat biluthyrning. Och du får alltid rabatt om du hyr bil under längre perioder, t.ex. om du behöver en hyrbil under din semester.

GoMore är ett perfekt alternativ till dig som behöver bil vid fåtal tillfällen och som vill få pengar över till annat. Ett bra val för dig som i Västerås och behöver en bil för dagens ärenden eller för utflykter till områdets sevärdheter. Du kan hyra bilar i Centrala Västerås, Giedonsberg, Västermalm, Malmaberg , Bäckby, och så vidare. Vissa av våra bilägare erbjuder även utkörning av bil i Västerås vilket är perfekt för dig som exempelvis besöker Västerås över dagen och behöver kunna hämta bil vid Västerås Centralstation eller som ska besöka Kokpunkten eller Steam. Gör som flertal andra Västeråsbor och hyr bil via GoMore.

Om du redan äger en bil kan du enkelt tjäna pengar på din bil genom att hyra ut den när den inte används. GoMore hjälper redan många Västeråsbor att få mer pengar över till annat genom att de hyr ut sin bil via vår plattform när den annars står stilla. Vi har många bilägare som kan finansiera sina bilkostnader via uthyrning och därmed förbättra sin privatekonomi.. Att äga bil är dyrt och därmed finns vi här för att du ska kunna tjäna pengar på din bil, och ge fler tillgång till bil som av olika anledningar valt att avstå från att äga bil. På så vis sparar vi på miljön genom att nyttja de resurser som redan finns.