Hyr en bil i Solna! Privat biluthyrning via GoMore är både flexibelt och billigt. Boka en bil i ditt område via vår hemsida eller app och betala endast för den tid du behöver den.

GoMore är ett miljövänligt alternativ för dig som letar efter bil att hyra då och då. Du kanske behöver en bil för shopping i Mall of Scandinavia eller för en helgutflykt? Via GoMore kan du hyra bil till ett mycket lägre pris än vanlig biluthyrning. Du kan boka bil i allt från en timme upp till 90 dagar. Det gör GoMore till ett smart val för både vardagen och för semesterresorna.

I Solna kan du finna många olika bilar så som smidiga stadsbilar, rymliga kombibilar, sportbilar eller skåpbilar. Med GoMore Nyckelfri kan du hämta och lämna bilen via appen. Med Direktbokning kan du hämta bilen direkt utan dröjsmål. Det finns även många bilägare som erbjuder utkörning om du vill ha bilen levererad till en särskild adress.

I Solna kan du boka elbilar från till exempel Tesla, Volvo eller Peugeot. Förutom i Solna finner du bilar att hyra privat i Stockholm City, Bromma, Nacka, Kungsholmen, Södermalm, Östermalm, Sundbyberg, Täby, Huddinge och många andra platser. Spana även in GoMore Leasing där vi erbjuder både korttidsleasing och långstidsleasing av populära bilmodeller så som Tesla, Polestar och Lynk & Co.

Har du en bil i Solna som inte används så ofta? Hyr ut den idag via GoMore! Aktiva användare kan tjäna mellan 3000-6000 kronor varje månad samtidigt som de bidrar till att minska antalet bilar på gatorna. Smart för plånboken och miljön!