Hyr bil i Örebro och få enkel tillgång till bil när du behöver det. Billigt, snabbt och tryggt! Välj den bil som är parkerad närmast dig i Örebro och boka enkelt och billigt din hyrbil via appen eller online. Genom att hyra din grannes bil när den annars skulle stå parkerad, hjälper du oss att göra Örebro lite grönare. En delad bil minskar nämligen koldioxidutsläppen då behovet av flera bilar reduceras.

På GoMore bokar du hyrbil i Örebro till 30% billigare i jämförelse med traditionell biluthyrning. Boka hyrbil i Örebro från en timme upp till 90 dagar. Du kanske ska köra till IKEA, på spaweekend, ta en långhelg i Stockholm eller besöka en vän utanför Örebro. Då är GoMore rätt val för hyrbil för dig!

I Örebro finns möjlighet att hyra bil i flera stadsdelar, välj mellan mitt i centrum till 3-10 km utanför stadskärnan. Du hittar bland annat bilar vid Örebro Universitet, Örebro Slott, Stadsparken i Örebro, Gustavsvik och så vidare. Vi erbjuder hyrbilar i Örebro i olika storlekar och modeller, välj den som bäst passar just dig bäst. Genom att hyra en Nyckelfri bil i Örebro kan du smidigt öppna och låsa bilen direkt i GoMore-appen. Flera bilägare erbjuder även direktbokning om du snabbt behöver en bil för dagens ärenden.

Vill du skapa en extra inkomst och bor i Örebro? Hyr ut din bil på GoMore och tjäna pengar på din bil! Aktiva bilägare tjänar runt 1000-3000 kronor i månaden på att hyra ut sin bil i Örebro. Dessutom hjälper våra bilägare till att minska antalet bilar på våra gator i Örebro då bilar som hyrs ut hos oss ger fler tillgång till bil och minskar klimatpåverkan genom att färre bilar produceras.