Boka hyrbil på Lidingö

Letar du efter att hyra bil på Lidingö? Privat biluthyrning är både enkelt och billigt! Boka en hyrbil i ditt grannskap och betala endast för den period du använder bilen. Via GoMore kan du enkelt hyra bil online eller via appen.

Hyrbilar på Lidingö när du behöver det

GoMore är ett smart alternativ till dig som behöver bil vid fåtal tillfällen. Kanske behöver du en bil för litet shopping i city eller en spaweekend? På GoMore kan du hyra bil till 30% lägre pris än traditionell biluthyrning. Du kan boka hyrbil från en timme upp till 90 dagar. Perfekt för både vardagens ärenden och längre semesterresor. Du får alltid rabatt om du hyr bil under längre perioder.

Boka flyttbil på Lidingö

På Lidingö finns bil för olika behov. Boka och hyr en smart stadsbil, en stor kombi för familjen, en härlig sportbil eller en skåpbil för flytten. Vi erbjuder både elbilar, hybridbilar, dieseldrivna bilar eller bensinbilar. Med GoMore Nyckelfri kan du öppna bilen direkt i appen och genom Direktbokning kan du boka en bil med samma utan väntetid. Om du önskar få bilen levererad till en särskild adress finns också bilar tillgängliga för utkörning.

Elbil att boka på Lidingö

På Lidingö finns många olika elbilar för bokning, till exempel Peugeot, Tesla, Volvo or Toyota. Utöver att hyra bil på Lidingö kan du även hyra bil i andra stadsdelar, exempelvis i Stockholm City, Solna, Sundbyberg, Kungsholmen, Södermalm, Östermalm, Nacka, Järfälla, Huddinge och på många fler platser. Vi erbjuder också korttidsleasing och långstidsleasing av till exempel Tesla och Polestar.

Genom att hyra bil av din granne får du tillgång till bilar på Lidingö som annars bara stått parkerade och du kan enkelt boka en bil som passar dig och dina behov. Bildelning bidrar till ett mer cirkulärt grannskap och minskar CO2 utsläppen. Visste du att en delad bil via GoMore kan ersätta upp till 12 bilar?

Hyr ut din bil på Lidingö

Bor du på Lidingö och har en bil som inte används så mycket? Hyr ut den på GoMore! I Stockholm har du goda möjligheter att tjäna extra pengar på din bil genom att hyra ut den. Aktiva bilägare på Lidingö tjänar mellan 3000-6000 kronor i månaden när de delar bil på GoMore. Samtidigt hjälper de grannar och andra personer i sitt område att få tillgång till bil och bidrar till att halvera antalet bilar på Lindingös gator. Vi på GoMore vill självklart vara med och bidra till ett mer miljövänligt Lidingö, där bildelning är ett alternativ för att minska antalet bilar i i området. På så vis hjälper vi klimatet genom att nyttja de resurser som redan finns.

Frågor och svar

När du lägger en bokning ser du hur många kilometer som ingår i din bokning innan du skickar en bokningsförfrågan. Ju längre hyresperioden är, desto fler kilometer får du. När du bokar bilen har du möjlighet att köpa extra kilometer om du behöver köra långt. När hyran väl har börjat kan du inte lägga till fler kilometer. Eventuella överskjutande kilometer debiteras i slutet av hyrestiden. Priset per överskridande kilometer är 50 % högre än om du köpt fler kilometer innan hyresperioden börjar.

Läs mer

Det är hyrestagare som betalar för bränslet under hyresperioden. Bilen ska lämnas tillbaka med samma bränslenivå som när den hämtades. Bränslenivå anges i vår app vid start och återlämning. Om den skiljer sig åt betalar hyrestagaren mellanskillnaden.

Läs mer

GoMore erbjuder långtidshyra av bil - upp till 90 dagar. När du hyr privat av våra bilägare får du dessutom din bil till ett mer förmånligt pris än hos traditionella biluthyrare. Att långtidshyra bil med GoMore är både tryggt och enkelt och hyresperioden är helförsäkrad. Du gör enkelt din bokning via appen eller på hemsidan.

Läs mer

Första gången du hyr en bil på GoMore kontrollerar vi din identitet med antingen bara BankID eller körkortsuppgifter och nationellt ID och pass. Du måste ha ett giltigt körkort, vara minst 21 år gammal och ha haft ditt körkort i minst 1 år.

Läs mer