Behöver du hyra bil på Lidingö? Privat biluthyrning är det billigaste och smidigaste sättet att hyra bil på Lidingö. Hitta en hyrbil nära dig och betala endast för den period du använder bilen. Via GoMore kan du enkelt hyra bil online eller via appen och du hittar olika bilar för olika behov. Genom att hyra bil av din granne får du tillgång till bilar på Lidingö som annars bara stått parkerade och du kan enkelt boka en bil som passar dig och dina behov. Bildelning bidrar till ett mer cirkulärt grannskap och minskar CO2 utsläppen. Visste du att en delad bil via GoMore kan ersätta upp till 12 bilar?

GoMore är ett passande alternativ till dig som behöver bil vid fåtal tillfällen och som vill få pengar över till annat. På GoMore kan du hyra bil 30% billigare än i jämförelse med traditionell biluthyrning. Du kan boka hyrbil från en timme upp till 90 dagar. Perfekt för korttidshyra som en helgutflykt, ett ärende i stan eller varför inte en längre resa i några veckor. Du kan enkelt boka en hyrbil på din dator, på surfplattan eller mobiltelefonen direkt i våra nya app för privat biluthyrning. Och du får alltid rabatt om du hyr bil under längre perioder, t.ex. om du behöver en hyrbil under din semester.

För dig som vill hyra bil på Lidingö hittar du bilar för många olika tillfällen. Hyr en stor kombi, en sportbil med stor motor, en flyttbil till nästa flytt, en skåpbil för att rensa ut garaget, en minibuss eller en smidig stadsbil. Välj mellan en manuell eller automatstyrd bil och om du vill hyra en elbil, en hybrid, en dieseldriven bil eller en bensinbil. Om du hyr en nyckelfri bil kan du öppna den direkt via appen och genom direktbokning kan du få tillgång till en bil snabbt och få svar direkt. Många bilar är tillgängliga för utkörning om du önskar få bilen levererad till en särskild adress.

På Lidingö kan du även hyra elbil eller hybrider som Tesla, Peugeot, Volvo, Toyota or Kia. Biluthyrning via GoMore inkluderar alla modeller. Utöver att hyra bil på Lidingö kan du även hyra bil i andra stadsdelar, exempelvis i Stockholm City, Solna, Sundbyberg, Kungsholmen, Södermalm, Östermalm, Nacka, Sollentuna, Huddinge och på många fler platser.

Bor du på Lidingö och har en bil som inte används så mycket? Hyr ut den på GoMore! I Stockholm har du goda möjligheter att tjäna extra pengar på din bil genom att hyra ut den. Aktiva bilägare på Lidingö tjänar mellan 3000-6000 kronor i månaden när de delar bil på GoMore. Samtidigt hjälper de grannar och andra personer i sitt område att få tillgång till bil och bidrar till att halvera antalet bilar på Lindingös gator. Vi på GoMore vill självklart vara med och bidra till ett mer miljövänligt Lidingö, där bildelning är ett alternativ för att minska antalet bilar i i området. På så vis hjälper vi klimatet genom att nyttja de resurser som redan finns.