Privat biluthyrning är det billigaste sättet att hyra bil. Och du kan garanterat hitta en bil till uthyrning i närheten som passar just ditt behov, oavsett om du behöver en liten bil till stadskörning, en lyxbil eller en skåpbil. Du kan enkelt boka en hyrbil på din dator, på surfplattan eller mobiltelefonen direkt i våra nya app för privat biluthyrning. Och du får alltid rabatt om du hyr bil under längre perioder, t.ex. om du behöver en hyrbil under din semester.

GoMore är ett perfekt alternativ till dig som behöver bil vid fåtal tillfällen och som vill få pengar över till annat. Ett bra val för dig som är student i Lund och behöver en flyttbil, som letar efter studentvänliga priser eller som ska besöka familjen över helgen. Du kan hyra bilar nära Lunds Universitet, i Lunds stad, vid Universitetssjukhuset i Lund, Ideon, Vildanden , Gunnesbo, Norra Fäladen, Ulrikedal och så vidare. Vissa av våra bilägare erbjuder även utkörning av bil i Lund vilket är perfekt för dig som exempelvis besöker Lund över dagen och behöver kunna hämta bil vid Lunds Centralstation eller som ska besöka IKEA i Malmö. Gör som flertal andra Lundabor och hyr bil via GoMore. I Lund kan du även boka bilar med GoMore Nyckelfri. Dessa bilar öppnar och låser du smidigt i GoMore's app, utan att behöva möta upp bilägaren. Vi erbjuder i snitt 30% billigare priser för biluthyrning i Lund jämfört med våra konkurrenter.

Om du redan äger en bil kan du enkelt tjäna pengar på din bil genom att hyra ut den när den inte används. GoMore hjälper redan många Lundabor att få mer pengar över till annat genom att de hyr ut sin bil via vår plattform när den annars står stilla. Vi har många bilägare som kan finansiera sina bilkostnader via uthyrning och därmed förbättra sin privatekonomi. Att äga bil är dyrt och därmed finns vi här för att du ska kunna tjäna pengar på din bil, och ge fler tillgång till bil som av olika anledningar valt att avstå från att äga bil. På så vis sparar vi på miljön genom att nyttja de resurser som redan finns.