Biluthyrning i Lund för alla tillfällen

Privat peer-to-peer uthyrning är det mest prisvärda sättet att hyra en bil i Lund. Du hittar garanterat en hyrbil i närheten som passar dina behov, oavsett om du behöver en liten stadsbil, en mer lyxig bil eller en skåpbil. Du kan enkelt boka en bil via din dator, din surfplatta eller din telefon via vår app för privatuthyrning. Och du får alltid rabatt om du hyr en bil för längre perioder, till exempel om du behöver en bil för dina semesterplaner.

Billig biluthyrning i Lund

GoMore är ett perfekt alternativ för dig som behöver en bil då och då och vill ha pengar över till andra planer. Det är ett bra val för studenter i Lund som letar efter en flyttbil, studentvänliga priser eller som besöker familjen över helgen. Du kan hitta bilar i närheten av Lunds universitet, i Lunds stad, vid Universitetssjukhuset i Lund, Ideon, Vildanden , Gunnesbo, Norra Fäladen, Ulrikedal och så vidare. Några av våra bilägare erbjuder även leverans av sin bil i Lund vilket är ett perfekt alternativ om du besöker Lund för en dag och behöver en bil att hämta vid Lund Centralstation eller för att besöka IKEA i Malmö. Gör som många andra i Lund och hyr en bil via GoMore.

Hyr ut din bil i Lund

Om du redan äger en bil kan du enkelt tjäna pengar genom att hyra ut den när den inte används. GoMore hjälper redan många människor i Lund att få mer pengar över till annat genom att hyra ut sin bil på vår plattform när den annars skulle stå stilla. Vi har många bilägare som kan finansiera sina bilkostnader och därmed förbättra sin ekonomi. Att äga en bil är dyrt och därför är GoMore här för att hjälpa dig att tjäna pengar genom att hyra ut din bil samt ge många fler tillgång till en bil utan att äga en. På så sätt hjälper vi miljön genom att använda resurser som redan finns tillgängliga.

Frågor och svar

När du lägger en bokning ser du hur många kilometer som ingår i din bokning innan du skickar en bokningsförfrågan. Ju längre hyresperioden är, desto fler kilometer får du. När du bokar bilen har du möjlighet att köpa extra kilometer om du behöver köra långt. När hyran väl har börjat kan du inte lägga till fler kilometer. Eventuella överskjutande kilometer debiteras i slutet av hyrestiden. Priset per överskridande kilometer är 50 % högre än om du köpt fler kilometer innan hyresperioden börjar.

Läs mer

Det är hyrestagare som betalar för bränslet under hyresperioden. Bilen ska lämnas tillbaka med samma bränslenivå som när den hämtades. Bränslenivå anges i vår app vid start och återlämning. Om den skiljer sig åt betalar hyrestagaren mellanskillnaden.

Läs mer

GoMore erbjuder långtidshyra av bil - upp till 90 dagar. När du hyr privat av våra bilägare får du dessutom din bil till ett mer förmånligt pris än hos traditionella biluthyrare. Att långtidshyra bil med GoMore är både tryggt och enkelt och hyresperioden är helförsäkrad. Du gör enkelt din bokning via appen eller på hemsidan.

Läs mer

Första gången du hyr en bil på GoMore kontrollerar vi din identitet med antingen bara BankID eller körkortsuppgifter och nationellt ID och pass. Du måste ha ett giltigt körkort, vara minst 21 år gammal och ha haft ditt körkort i minst 1 år.

Läs mer