Letar du efter att hyra bil i Göteborg? Hos GoMore kan du hyra bil privat o få smidig och billig tillgång till hyrbil i centrala Göteborg. Via GoMore kan du hitta en hyrbil nära dig i Göteborg via appen eller vår hemsida. Du kan hitta bil för olika tillfällen och du behöver endast betala för den tid du använder bilen. Bildelning är ett perfekt sätt att få hyra bil i ditt grannskap som annars skulle ha stått parkerade. En bil som uttnyttjas av flera kan ersätta upp till 12 bilar! Genom att hyra bil av din granne bidrar du till en hållbar stad samtidigt som CO2 utsläppen kan minska.

Att hyra bil i Göteborg genom GoMore är 30% billigare jämfört med våra konkurrenter. Du kan hyra bil från 1 timme upp till 90 dagar. Vi har bilar för dina dagliga ärenden, för helgutflykten eller den längre semesterresan. Kanske ska du ut till lantstället, Göteborgs skärgård, [Marstrand] (https://gomore.se/biluthyrning?frontpage=true&query=Marstrand&latitude=57.8884502&longitude=11.5967453&city=Marstrand&postal_code=442+66], Smögen eller på spaweekend och vill hyra bil till detta tillfälle? Då hittar du bilen hos oss på GoMore. Vi har tusentals nöjda användare som hyr eller hyr ut sin bil hos oss varje dag. Genom att hyra bil bidrar du också till färre bilar på gatorna i Göteborg.

För dig som vill hyra bil i Göteborg hittar du bilar i alla stadsdelar, oavsett om du ska hyra bil i centrala Göteborg, söder eller norr stan om har vi bilarna för dig. Hyr en stor kombi, en sportbil med stor motor, en skåpbil för att rensa ut garaget, en minibuss eller en smidig stadsbil. Välj mellan en manuell eller automatstyrd bil och om du vill hyra en elbil, en hybrid, en dieseldriven bil eller en bensinbil. Om du hyr en nyckelfri bil kan du öppna den direkt via appen och genom direktbokning kan du få tillgång till en bil snabbt och få svar direkt. Många bilar är tillgängliga för utkörning om du önskar få bilen levererad till en särskild adress.

I Göteborg kan du även hyra elbil eller hybrider som Tesla, Peugeot, Volvo, Toyota or Kia. Biluthyrning via GoMore inkluderar alla modeller. Utöver att hyra bil centralt i Göteborg kan du även hyra bil i andra stadsdelar, exempelvis i Majorna-Linné, Hisingen, Angered och många andra platser.

Är du i behov av en extra inkomst och vill tjäna pengar på din bil? Då är GoMore perfekt för dig! Hos oss kan du nämligen hyra ut din bil i Göteborg när du själv inte använder den. Aktiva bilägare i Göteborg tjänar mellan 3000-6000 kronor i månaden genom att dela bil på GoMore. Att äga bil är dyrt och därmed är uthyrning ett bra sätt att minska sina bilkostnader på ett enkelt och tryggt sätt. Vi har flera tusentals bilägare som hyr ut sina bilar hos oss tryggt och säkert i Göteborg. Du som bilägare väljer alltid när, till vem och till vilket pris du vill hyra ut din bil. Du kan även hyra ut din bil via GoMore Nyckelfri om din bil är kompatibel, och då slipper du möta upp hyrestagaren för upphämtning och återlämning av bil. Allt sker direkt i GoMore's app. Smidigt, full försäkrat och tryggt!

Gör som tusentals andra Göteborgare och hyr ut din bil på GoMore idag!