Behöver du hyra bil i Göteborg? Hyr bil privat och få billig och enkel tillgång till hyrbil i Göteborg city. Hitta en hyrbil nära dig och betala endast för den period du använder bilen. Via GoMore kan du enkelt hyra bil online eller via appen och du hittar olika bilar för olika behov. Genom att hyra bil av din granne får du tillgång till bilar i Göteborg som annars bara stått parkerade och du kan enkelt boka en bil som passar dig och dina behov. Bildelning bidrar till ett mer cirkulärt grannskap och minskar CO2 utsläppen. Visste du att en delad bil via GoMore kan ersätta upp till 12 bilar?

För dig som vill hyra bil i Göteborg hittar du bilar i alla stadsdelar, oavsett om du ska hyra bil i centrala Göteborg, söder eller norr stan om har vi bilarna för dig. Hyr en stor kombi, en sportbil med stor motor, en flyttbil till nästa flytt, en skåpbil för att rensa ut garaget, minibuss eller den smidig stadsbil. Om du hyr en nyckelfri bil kan du öppna den direkt via appen och genom direktbokning kan du få tillgång till en bil snabbt och få svar direkt.

I Göteborg kan du även hyra elbil eller hybrider som Tesla, Peugeot, Volkswagen, Toyota eller Kia. Biluthyrning via GoMore inkluderar alla modeller. Utöver att hyra bil centralt i Göteborg kan även hyra bil utanför stan, exempelvis i Majorna-Linné, Hisingen, Angered med flera.

På GoMore kan du hyra bil 30% billigare än i jämförelse med traditionell biluthyrning. Du kan hyra bil i några timmar, dygn eller flera veckor. Perfekt för korttidshyra som en helgutflykt, ett ärende i stan eller varför inte en längre resa upp till 30 dagar.