Hyrbil i Uppsala

Boka hyrbil i Uppsala via GoMore. Privat biluthyrning är det billigaste sättet att hyra bil. Och du kan garanterat hitta en bil till uthyrning i närheten som passar just ditt behov, oavsett om du behöver en liten bil till stadskörning, en lyxbil eller en skåpbil. Du kan enkelt boka en hyrbil på din dator, på surfplattan eller mobiltelefonen direkt i våra nya app för privat biluthyrning. Och du får alltid rabatt om du hyr bil under längre perioder, t.ex. om du behöver en hyrbil under din semester.

Hyra bil i Uppsala - enkelt för alla

GoMore är ett perfekt alternativ till dig som behöver bil vid fåtal tillfällen och som vill få pengar över till annat. Ett bra val för dig som är student i Uppsala och behöver en flyttbil, som letar efter studentvänliga priser eller som ska besöka familjen över helgen. Du kan hyra bilar nära Uppsala Universitet, i Uppsala centrum, vid Akademiska sjukhuset, Gränby, Kungsängen , Fyrislund, Luthagen, Gottsunda och så vidare. Vissa av våra bilägare erbjuder även utkörning av bil i Uppsala vilket är perfekt för dig som exempelvis besöker Uppsala över dagen och behöver kunna hämta bil vid Uppsala Centralstation eller Arlanda Flygplats. Gör som flertal andra Uppsalabor och hyr bil via GoMore. I Uppsala finner du även GoMore Nyckelfri där du kan boka en bil med vår nyckelfria tjänst. Dessa bilar öppnar och låser du smidigt i GoMore's app, utan att behöva möta upp bilägaren.

Billig hyrbil i Uppsala

Hyr bil billigt i Uppsala. Vi erbjuder i snitt 30% billigare priser för biluthyrning i Uppsala jämfört med våra konkurrenter.

Hyra ut bil privat Uppsala

Om du redan äger en bil kan du enkelt tjäna pengar på din bil genom att hyra ut den när den inte används. GoMore hjälper redan många Uppsalabor att få mer pengar över till annat genom att de hyr ut sin bil via vår plattform när den annars står stilla. Vi har många bilägare som kan finansiera sina bilkostnader via uthyrning och därmed förbättra sin privatekonomi. Att äga bil är dyrt och därmed finns vi här för att du ska kunna tjäna pengar på din bil, och ge fler tillgång till bil som av olika anledningar valt att avstå från att äga bil. På så vis sparar vi på miljön genom att nyttja de resurser som redan finns.

Frågor och svar

När du lägger en bokning ser du hur många kilometer som ingår i din bokning innan du skickar en bokningsförfrågan. Ju längre hyresperioden är, desto fler kilometer får du. När du bokar bilen har du möjlighet att köpa extra kilometer om du behöver köra långt. När hyran väl har börjat kan du inte lägga till fler kilometer. Eventuella överskjutande kilometer debiteras i slutet av hyrestiden. Priset per överskridande kilometer är 50 % högre än om du köpt fler kilometer innan hyresperioden börjar.

Läs mer

Det är hyrestagare som betalar för bränslet under hyresperioden. Du ska lämna tillbaka bilen med samma nivå på bränslet som när du hämtade bilen. Bränslenivå anges i vår app vid start och återlämning. Om den skiljer sig åt betalar du eller får pengarna tillbaka när du avslutat bokningen av din hyrbil.

Läs mer

På GoMore erbjuder vi dig långtidshyra av bil - upp till 30 dagar. När du hyr privat av våra bilägare får du dessutom din bil till ett mer förmånligt pris än traditionella biluthyrare. Att långtidshyra bil med GoMore är både tryggt och enkelt - hyresperioden är helförsäkrad och du gör enkelt din bokning via appen.

Läs mer