Privat leasing

GoMore Leasing är det smarta sättet att ha tillgång till bil

  • Hyr ut bilen på GoMore och minska månadskostnaden
  • Förbättra användandet av planetens resurser
  • Låg månadskostnad inklusive försäkring och service

Polestar 2

7 450 SEK per månad

36 månader · 15 000 km/år

Polestar 2

Vill du vara först med att få info om nya bilar?

Få meddelande så snart vi har fler bilar

Leasing blogg

Frågor och svar

Vid varje leasingerbjudande står det angivet hur många kilometer som ingår i leasingperioden. När du lägger din beställning har du möjlighet att lägga till fler kilometer om så önskas. Har du kört fler kilometer än de som var inkluderade betalar du för dessa vid tillbakalämning av din leasingbil. Priset står angivet under Detaljer vid respektive leasingbil.

Läs mer

Så snart du lagt en beställning av leasingbil via GoMores hemsida blir du kontaktad av GoMore för att gå igenom beställningen samt för att höra om du har några ytterligare önskemål eller frågor gällande GoMore Leasing.

Därefter skickas dina uppgifter och tillval vidare till vår leasingpartner som gör en kreditupplysning. Är din kredit godkänd skickas ett leasingavtal till dig redo att signeras.

Det är först när du signerat leasingavtalet som du är bunden till beställningen och det görs en beställning på bilen. Strax innan din bil är redo för upphämtning blir du kontaktad av en återförsäljare för vidare detaljer och instruktioner.

Läs mer

Med GoMore Leasing är helförsäkring alltid inkluderat i priset. Försäkringen omfattar trafik och ansvarsskador samt delkasko och vagnskadegaranti. Självrisken står angiven vid respektive erbjudande under Detaljer eller under Läs mer.

Under uthyrning av din leasingbil via GoMore gäller GoMores uthyrningsförsäkring via Moderna Försäkringar där hyrestagaren står för skadekostnad och självrisk. Läs mer under Privat biluthyrning och Försäkring.

Läs mer

När du leasar en bil via GoMore Leasing är service alltid inkluderat i priset. När din bil ska in på service ska du kontakta vår leasingpartner som hänvisar dig till en auktoriserad märkesverkstad nära dig. Du behöver inte välja samma återförsäljare som där du hämtade ut din leasingbil.

Läs mer

Så snart din leasingperiod börjar närma sig sitt slut ska du kontakta vår leasingpartner för information gällande tillbakalämning. Det är du som leasingtagare som ansvarar för att lämna tillbaka bilen i tid.

Läs mer

Hyr ut din leasingbil utan att behöva vara på plats vid upphämtning och tillbakalämning av bilen. Med GoMore Nyckelfri öppnas din bil via GoMores app vilket gör delning av din bil mycket enklare. Med GPS-spårning och automatisk avläsning av mätarställning och drivmedel har du full koll på bilen under uthyrning.

Bilar med GoMore Nyckelfri hyrs i genomsnitt ut fem gånger mer än bilar utan.

Läs mer

När du leasar en bil via GoMore Leasing får du en bil till en fast månadskostnad inklusive försäkring, fordonsskatt, service, vägassistans och vinterdäck. Dessutom får du möjlighet att hyra ut bilen när du själv inte använder den. Alla uthyrningar är försäkrade via GoMore och Moderna Försäkringar.

I genomsnitt tjänar de som hyr ut sin leasingbil via GoMore mellan 2000-5000 i månaden beroende på biltyp, område samt hur ofta bilen är tillgänglig för uthyrning. Skriv till leasing@gomore.se för ett estimat just för den bil du funderar på att leasa.

Läs mer

Till samtliga erbjudanden med en leasingperiod på 24 eller 36 månader går det att lägga till förvaring och byte av däck. För samtliga modeller kostar det 90 kr extra i månaden och tillägget ska göras i samband med beställning av din leasingbil.

Läs mer

Bilmärken och biltyp

Du kan leasa flera olika bilmärken och biltyper på GoMore