Beställ laddbox när du privatleasar en bil från GoMore Leasing

Hugo
Hugo · 24. maj 2024

Att leasa en elbil eller plug-in hybrid är ett stort steg mot en mer hållbar och miljövänlig livsstil. För att göra övergången till elbil ännu smidigare erbjuder GoMore Leasing nu möjligheten att beställa en laddbox inklusive installation när du privatleasar en bil från oss. Här är en översikt över de modeller vi erbjuder för att hjälpa dig att välja rätt laddbox för dina behov.

CTEK Njord Go 11 kW – 5 495 kr

CTEK Njord Go är en kraftfull och pålitlig laddbox som erbjuder upp till 11 kW laddningseffekt. Den kräver ett 3-fas uttag för att kopplas in och är portabel, vilket innebär att du kan koppla in den både hemma och i sommarstugan. Vi erbjuder dessutom billig installation av 3-fas uttag för att göra det enkelt för dig. Den är också utrustad med smarta funktioner som möjliggör fjärrövervakning och kontroll via en app, vilket gör det enkelt att hantera din laddning var du än befinner dig.

Zaptec Go 22 kW – 6 995 kr

Denna laddbox är inte bara kraftfull utan också kompakt och stilren, vilket gör den till ett diskret tillskott till ditt hem. Zaptec Go har avancerade säkerhetsfunktioner och stöd för smart laddning, vilket optimerar laddningsprocessen och kan hjälpa till att sänka dina elkostnader genom att ladda när elpriserna är lägre. Den har även 4G-uppkoppling.

Charge Amps Halo 11 kW – 7 995 kr

Charge Amps Halo kombinerar hög prestanda med en elegant design. Med en laddningseffekt på upp till 11 kW passar den de flesta behov och är idealisk för hemmabruk. Charge Amps Halo är utrustad med integrerad belysning och en fast kabel för extra bekvämlighet. Dess smarta funktioner inkluderar appstyrning och möjlighet att schemalägga laddning, vilket ger dig full kontroll över din elbilsladdning.

Installation och Beställning

När du privatleasar en bil från GoMore Leasing kan du enkelt lägga till en laddbox i din beställning. I priset ingår 10 meter kabeldragning samt håltagning i en innervägg och en yttervägg. Om du behöver längre kabel eller andra specifika anpassningar kan detta läggas till enligt dina önskemål. För vissa installationer krävs en dynamisk lastbalanserare, vilket är en enhet som optimerar elförbrukningen i hemmet för att förhindra överbelastning av elnätet. Vi samarbetar med certifierade installatörer för att säkerställa att din laddbox installeras korrekt och säkert och garanti på 3-5 år ingår alltid vid installation.

Utforska vårt utbud av elbilar och laddboxar idag och ta steget mot en grönare framtid med GoMore Leasing. För mer information eller för att göra en beställning, kontakta vår kundservice eller besök vår hemsida. Vi ser fram emot att hjälpa dig på vägen mot en mer hållbar bilkörning.

Se alla våra elbilar och hybrider här!