Vad funderar du på?

Hjälp Leasing GoMore Leasing Hur man beställer en leasingbil från GoMore

Hur man beställer en leasingbil från GoMore

Att beställa en leasingbil genom GoMore är en enkel process som är utformad för att säkerställa att du får en bil som uppfyller dina behov och preferenser. Här följer en steg-för-steg-guide om hur du går vidare med din beställning av leasingbil.

Steg-för-steg-guide för att beställa din leasingbil

1. Välj din bil

  • Urval: Besök GoMore och bläddra igenom vårt utbud av bilar som är tillgängliga för leasing. Välj den bilmodell som bäst passar dina behov baserat på faktorer som storlek, drivmedelstyp och inkluderade funktioner.

2. Slutför din beställning

  • Beställningsprocess: När du har valt en bil följer du anvisningarna på hemsidan för att gå igenom beställningsprocessen. Detta inkluderar att skicka in personuppgifter och val av avtalstid, inkluderade kilometer och eventuella ytterligare alternativ eller tillbehör du kanske vill ha.

3. Bekräftelse och kreditbedömning

  • Kontakt från GoMore: När du har lagt din beställning kommer en representant från GoMore att kontakta dig för att bekräfta dina uppgifter och besvara eventuella frågor. Detta sker vanligtvis nästkommande arbetsdag.

  • Kreditbedömning: Innan leasingavtalet skickas ut kommer vi att genomföra en kreditbedömning för att säkerställa att leasingen kan beviljas.

4. Skriv under ditt leasingavtal

  • Förberedelse av kontrakt: Om din kreditbedömning godkänns kommer du att få ett leasingavtal via email som sedan signeras med BankID.

5. Förberedelse och upphämtning av bil

  • Beställning av bil: När avtalet har undertecknats beställer relevant leasingpartner din bil från tillverkaren eller ser till att den blir klar om den redan finns i lager.

  • Upphämtningsdatum och plats: Du kommer att informeras om det slutliga upphämtningsdatumet och den plats där du kan hämta din nya bil av vår leasingpartner.

Sammanfattningsvis

Att leasa en bil från GoMore ger dig inte bara tillgång till ett brett utbud av bilar utan garanterar också en smidig och transparent process från val till upphämtning. Oavsett om du letar efter korttids- eller långtidsleasing gör GoMore allt för att försöka hitta en lösning som passar dig.

För mer information om våra leasingalternativ eller för att påbörja din beställning, besök vår hemsida eller kontakta vårt kundsupport idag.

Hittade du vad du behövde?