Vad funderar du på?

Hjälp Leasing GoMore Leasing Måste jag hyra ut min leasingbil via GoMore?

Måste jag hyra ut min leasingbil via GoMore?

Flexibilitet vad gäller uthyrning via GoMore

När du leasar en bil genom GoMore får du tillgång till en unik möjlighet: att hyra ut din bil när du själv inte använder den. Men om du väljer att utnyttja denna möjlighet är helt upp till dig.

Att hyra ut din bil: Valfritt men fördelaktigt

  • Inte obligatoriskt: Att hyra ut din leasingbil är inget krav, du har full frihet att bestämma om du vill leasa bilen enbart för eget bruk eller om du även vill hyra ut den till andra.

  • Ekonomiska fördelar: Genom att dela din bil när du inte använder den kan du tjäna extra pengar som hjälper dig att täcka dina månatliga leasingavgifter.

  • Kontroll och flexibilitet: Genom vår kalenderfunktion kan du enkelt ställa in när bilen är tillgänglig för uthyrning. När någon skickar en bokningsförfrågan har du alltid möjlighet att tacka nej till bokningen om du inte har möjlighet att hyra ut just då.

  • Samhälle och hållbarhet: Att hyra ut din bil bidrar till en mer effektiv användning av befintliga resurser och hjälper till att minska det totala antalet bilar på vägarna.

Sammanfattningsvis

Även om du inte är skyldig att hyra ut din leasingbil via GoMore kan det ge betydande fördelar, inklusive ekonomiska besparingar och att bidra till en grönare planet. Oavsett vilket beslut du fattar finns GoMore här för att hjälpa dig med flexibla leasinglösningar som uppfyller dina behov. Kontakta oss om du vill ha mer information om leasing eller uthyrning av din bil.

Vi finns här för att hjälpa dig att navigera bland alternativen och se till att du får ut så mycket som möjligt av din leasingupplevelse.

Hittade du vad du behövde?