Vad funderar du på?

Hjälp Leasing GoMore Leasing Leasingperioder på GoMore

Leasingperioder på GoMore

Översikt över leasingalternativ

På GoMore förstår vi att flexibilitet är nyckeln när det kommer till att leasa en bil och därför erbjuder vi en mängd olika leasingperioder för att passa olika behov och preferenser. Oavsett om du är ute efter en kortsiktig lösning eller en längre period har vi oftast ett alternativ som passar dig.

Olika typer av leasingavtal

  • Privatleasingavtal: Dessa är vanligtvis tillgängliga för perioder på mellan 24 och 48 månader. Detta alternativ är perfekt för dem som föredrar att ha en bil under en längre period utan de åtaganden och kostnader som bilägande vanligtvis innebär.

  • Korttidsleasing: För dig som behöver en bil under en kortare period erbjuder vi leasingavtal som sträcker sig från 1 till 12 månader. Dessa är perfekta för tillfälliga behov eller för dig som föredrar att inte binda dig till ett långsiktigt avtal.

Förlängning och avslutande av leasingavtalet

  • Förlängningsalternativ: Om du har blivit förtjust i bilen och vill förlänga leasingavtalet är du välkommen att kontakta oss för att diskutera möjligheten till en förlängning. I många fall kan du även be om en offert för att köpa bilen när leasingperioden närmar sig sitt slut.

  • Återlämna din leasingbil: När din leasingperiod närmar sig sitt slut kommer du att få information från relevant leasingpartner om hur returprocessen går till. I regel ska bilen återlämnas på samma ställe som den hämtades. Detta ger dig också möjlighet att smidigt byta till en ny bil om du vill fortsätta med GoMore.

För mer information om tillgängliga leasingperioder och alternativ, eller för att diskutera dina specifika leasingbehov, tveka inte att kontakta oss. Vårt team är här för att hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen.

Hittade du vad du behövde?