Vad funderar du på?

Hjälp Leasing GoMore Leasing Återlämna din leasingbil via GoMore

Återlämna din leasingbil via GoMore

Förberedelser inför slutet av ditt leasingavtal

När din leasingperiod närmar sig sitt slut säkerställer vi på GoMore en smidig övergång. Du kommer att få information från oss eller vår leasingpartner med all nödvändig information om återlämningsprocessen för din leasingbil så att du kan förbereda dig ordentligt.

Viktiga steg innan ditt leasingavtal löper ut

  • GoMore Nyckelfria enheter: Om din leasingbil är utrustad med GoMore Nyckelfri är det viktigt att du avslutar ditt nyckelfria abonnemang innan du återlämnar bilen. Kontakta oss via email för att säga upp ditt nyckelfria abonnemang och boka en tid för avinstallation. Vi finns här för att hjälpa dig varje steg på vägen.

Återlämna din leasingbil

  • Återlämningsplats: När det är dags att återlämna din leasingbil måste du ta bilen till en överenskommen återlämningsplats eller bilhandlare. Dessa utsedda återlämningsställen är utrustade för att utföra opartiska och professionella inspektioner av leasingbilar och säkerställa att alla fördefinierade återlämningskrav uppfylls.

  • Tredjepartsbedömning: Din bil kommer att genomgå en slutbesiktning av en tredje part som säkerställer att besiktningsprocessen är opartisk och följer de standarder som anges i ditt leasingavtal.

  • Återlämningsguider: De flesta av våra leasingpartners tillhandahåller detaljerade återlämningsguider på förfrågan. Dessa guider förklarar returprocessen mer ingående och ger tips på hur du säkerställer en smidig återlämning.

Intresserad av ett nytt leasingavtal?

Om du funderar på att leasa en annan bil efter att ditt nuvarande leasingavtal har löpt ut finns GoMore här för att hjälpa dig. Kontakta oss för att utforska nya leasingalternativ så hjälper vi dig att ordna med ett nytt avtal och säkerställa en smidig övergång från din nuvarande leasingbil till din nästa.

För mer information om återlämningsprocessen, eller om du har några frågor om att påbörja ett nytt leasingavtal, tveka inte på att kontakta oss.

Hittade du vad du behövde?