Vad funderar du på?

Hjälp Leasing GoMore Leasing Kan jag få GoMore Nyckelfri uthyrning i min leasingbil?

Kan jag få GoMore Nyckelfri uthyrning i min leasingbil?

Möjliggör potentialen av nyckelfri bildelning i din leasingbil

GoMore Nyckelfri teknik revolutionerar hur du kan dela din leasingbil, vilket ökar bekvämligheten för både dig och hyrestagarna. Många av våra GoMore leasingbilar är kompatibla med denna innovativa funktionen som möjliggör kontaktfri uthyrning.

Fördelarna med GoMore Nyckelfri

  • Lätt åtkomst: Hyrestagare kan hämta och lämna tillbaka bilen utan att du är närvarande genom GoMore-appen.

  • Ökad efterfrågan: Bilar som är utrustade med Nyckelfri tenderar att få upp till fem gånger fler bokningar än de som inte har det.

  • Full kontroll: Du behåller full kontroll över när din bil är tillgänglig för uthyrning genom att hålla din uthyrningskalender uppdaterad.

Krav för GoMore Nyckelfri

  1. Kompatibla modeller: De flesta modellerna är kompatibla med GoMore Nyckelfri. Endast de bilar som har taggen "Dela med Nyckelfri" kan utrustas med denna teknik.

  2. Leasingavtalets varaktighet vid installation: För att installera GoMore Nyckelfri måste ditt leasingavtal ha minst 12 månader kvar.

Komma igång med GoMore Nyckelfri

Om du är intresserad av att leasa en bil med GoMore Nyckelfri, gå till "Fortsätt till tillval" på sidan för den leasingbil du vill beställa. Vi kommer sedan att ringa upp för att ge mer detaljerad information om GoMore Nyckelfri, inklusive priser och installationsvillkor.

Sammanfattning

GoMore Nyckelfri förenklar inte bara uthyrningsprocessen utan ökar också de potentiella intäkterna avsevärt. Genom att göra det möjligt för hyresgästerna att få tillgång till din bil direkt via GoMore-appen, låser du upp en ny nivå av flexibilitet och bekvämlighet.

Kontakta oss

Vi vet att det är mycket att tänka på när det gäller leasing, därför vill vi vara med i hela processen för att du ska kunna känna dig trygg. Hittar du inte svaren du söker på vår här på vår FAQ så finns vi tillgängliga på leasing@gomore.se samt vardagar på 0313 045 666.

Hittade du vad du behövde?